Η κάμερα των «Αποκαλυπτικών» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε η ίδια να μείνει εκτός τηλεόρασης, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτό το θέμα, γιατί είχα και μία προσωπική εμπειρία πριν δύο χρόνια, δεν το είχα εξωτερικεύσει, αλλά όλα καλά!
Είμαι πολύ καλά, έκανα ένα ταξίδι, έχω έρθει, δίνω τα μαθήματά μου, και όλα καλά! Εννοείται θα τελειώσω τη σχολή, θα ήθελα η επόμενη φωτογράφιση να είναι η ορκωμοσία, να δώσω χαρά στους γονείς μου. Δεν πρόλαβε να μου λείψει η τηλεόραση, έχω κάνει τόσα πράγματα, δεν το έχω αισθανθεί, κάνω πράγματα που μου αρέσουν.
Θα ήθελα να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη. Τώρα έχω δώσει όλη μου την ενέργεια στη σχολή. Σε όλους μας γίνονται πολλές προτάσεις. Το αν θα πούμε το ναι ή όχι, είναι άλλη ιστορία. Με τιμά πολύ να μου γίνονται κάποιες προτάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια, διάβασα και κάποια σχόλια, ότι είχα κάποιες απαιτήσεις, έχει αρχίσει και με ενοχλεί αυτό το πράγμα, δεν ισχύει.
Δεν σου κρύβω ότι δεν είδα τον Νίκο Μάνεση, αλλά θέλω να πω καλή αρχή, δεν είναι προτεραιότητά μου να δω όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης, οπότε δεν θα τρελαθώ κιόλας, τον σέβομαι και τον εκτιμώ πολύ, είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει πολύ καλά!» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια της παρέας των «Αποκαλυπτικών», όπου τονίστηκε ότι δεν ήταν επιλογή της να μείνει εκτός τηλεόρασης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και το ότι όντως πίεζε για δική της εκπομπή στον Ant1, άρα δεν έχει δίκιο να ενοχλείται με τα όσα γράφονται.