Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.721
Πόντοι
6.256
Τι λεει η χοντρη πουτανα?
Οτι αποφασισε να αποσυρθει απο την τηλεοραση?
Γιατι δε λεει οτι ειναι αχρηστη δεν την πηρε κανενα καναλι και δε βρηκε γερο καναλαρχη να γαμηθει.
Γιατι δε λες την πικρη αληθεια τσουλαρα μου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.609
Πόντοι
6.056
Γιατι δε λεει οτι ειναι αχρηστη δεν την πηρε κανενα καναλι και δε βρηκε γερο καναλαρχη να γαμηθει.
βαρια απωλεια απο την τβ

θα παει στο χολυγουντ η θα δουλεψει σε καφετερια? 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

:rockon: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
στηριζω
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Η κάμερα των «Αποκαλυπτικών» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε η ίδια να μείνει εκτός τηλεόρασης, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτό το θέμα, γιατί είχα και μία προσωπική εμπειρία πριν δύο χρόνια, δεν το είχα εξωτερικεύσει, αλλά όλα καλά!

Είμαι πολύ καλά, έκανα ένα ταξίδι, έχω έρθει, δίνω τα μαθήματά μου, και όλα καλά! Εννοείται θα τελειώσω τη σχολή, θα ήθελα η επόμενη φωτογράφιση να είναι η ορκωμοσία, να δώσω χαρά στους γονείς μου. Δεν πρόλαβε να μου λείψει η τηλεόραση, έχω κάνει τόσα πράγματα, δεν το έχω αισθανθεί, κάνω πράγματα που μου αρέσουν.

Θα ήθελα να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη. Τώρα έχω δώσει όλη μου την ενέργεια στη σχολή. Σε όλους μας γίνονται πολλές προτάσεις. Το αν θα πούμε το ναι ή όχι, είναι άλλη ιστορία. Με τιμά πολύ να μου γίνονται κάποιες προτάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια, διάβασα και κάποια σχόλια, ότι είχα κάποιες απαιτήσεις, έχει αρχίσει και με ενοχλεί αυτό το πράγμα, δεν ισχύει.

Δεν σου κρύβω ότι δεν είδα τον Νίκο Μάνεση, αλλά θέλω να πω καλή αρχή, δεν είναι προτεραιότητά μου να δω όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης, οπότε δεν θα τρελαθώ κιόλας, τον σέβομαι και τον εκτιμώ πολύ, είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει πολύ καλά!» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια της παρέας των «Αποκαλυπτικών», όπου τονίστηκε ότι δεν ήταν επιλογή της να μείνει εκτός τηλεόρασης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και το ότι όντως πίεζε για δική της εκπομπή στον Ant1, άρα δεν έχει δίκιο να ενοχλείται με τα όσα γράφονται.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.979
Πόντοι
9.931
Παντως καταφερε να αγορασει σπιτι στην Βουλα με τα  :pipa1: :pipa2: που έκανε στον χοντρό...άξια!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Παντως καταφερε να αγορασει σπιτι στην Βουλα με τα  :pipa1: :pipa2: που έκανε στον χοντρό...άξια!!

Ελπίζω κάποτε να χρειαστεί τη βοήθεια μας να πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ :grin:

Αν και ανετα βρισκει πυρφορο γαμπρό.
Εδώ ειχε παντρευτει η τζουλια που την παρτούζωναν αραπηδες και το είδε ολη η Ελλάδα.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
βαρια απωλεια απο την τβ

θα παει στο χολυγουντ η θα δουλεψει σε καφετερια? 

Την βλεπω να κανει καριερα στις επιδιορθώσεις ετοιμων ενδυματων .Για να σε παρουν σε καφετερια πρεπει να εισαι σβέλτος  :cheesy: :cheesy:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Σοκ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε on air τη μάχη της με τον καρκίνο, που δεν γνώριζε κανείς! Έμεινε άφωνη η Γερμανού!
Έλεος με τους σελέμπριτυ που μας τους παρουσιάζουν σαν παραδείγματα θάρρους αγωνιστικότητας ενώ εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες καρκινοπαθείς που δίνουν τη μάχη τους χωρίς παράσημα και τυμπανοκρουσίες.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εκτος από σκατοψυχες ειναι και ανήθικες !! Αν κανεις προσεξει πως λεγονται, και με ποιον τροπο σερβιρονται οι πληροφοριες σ αυτό το βιντεο θα καταλαβει ποσο ψεμα εχουν αυτά που λεγονται
Αφορμή για προβολη είναι και τα αλλα είναι τριχες κατσαρες.... :vomit: :vomit:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Να δουμε τι θα κάνουμε τωρα τα πρωινα του ΣΚ χωρις την Κωνσταντινα.

Την φαγατε ολοι σας εδω μεσα.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Εκτος από σκατοψυχες ειναι και ανήθικες !! Αν κανεις προσεξει πως λεγονται, και με ποιον τροπο σερβιρονται οι πληροφοριες σ αυτό το βιντεο θα καταλαβει ποσο ψεμα εχουν αυτά που λεγονται
Αφορμή για προβολη είναι και τα αλλα είναι τριχες κατσαρες.... :vomit: :vomit:

...και εμένα αυτή την εντύπωση μου δόθηκε.

Μακάρι να είναι καλά κ ας είπε ψέματα.

Trying

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο ξεφτυλισμα το λεσσοο..
Φτύσιμο στα μούτρα και ξεκωλιασμα.

Stories