Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μιλησε και για το αγορι της???
πο πο ρε παιδιά μου ρχεται εμετός με την πιρφορία
εγώ αν είχα τα λεφτά του γέρου , θα είχα πάθει καρδιακή
ανακοπή απο τις παρτούζεςκαι την κοκαϊνη, όχι να
κάνω τη χάρη σ'ένα τσουρκάκι που καβάλησε εκτός απο την ..λή μου
και το καλάμι γενικότερα
στον καιάδα και οι πιρφόροι και τα μαλακισμένα τα αρχοντσουρκάκια που φέρουν κόλπική οπή
πο πο ρε παιδιά μου ρχεται εμετός με την πιρφορία
εγώ αν είχα τα λεφτά του γέρου , θα είχα πάθει καρδιακή
ανακοπή απο τις παρτούζεςκαι την κοκαϊνη, όχι να
κάνω τη χάρη σ'ένα τσουρκάκι που καβάλησε εκτός απο την ..λή μου
και το καλάμι γενικότερα
στον καιάδα και οι πιρφόροι και τα μαλακισμένα τα αρχοντσουρκάκια που φέρουν κόλπική οπή
και κοκαϊνη φίλε , για να πεθάνεις απο ανακοπή πρόωρα
τα γερατιά είναι χάλια κατάσταση
οχι για ολουςκαι κοκαϊνηφίλε , για να πεθάνεις απο ανακοπή πρόωρα
τα γερατιά είναι χάλια κατάσταση
οχι για ολους
γιατί αυτός θα μείνει βαλσαμωμένος σαν την μούμια του φαραώ στους αιώνες ?
πουτάνες-κοκαϊνη-και θάνατος στα 60
78 ειναι
σήμερα είναι να την .. καυλομούνα η Κωνσταντίνα να την βάλεις στο κρεββάτι και
Είναι καυλόμουνο η Κωνσταντίνα!!! Για πολλά , και
[/ρε φίλε θα μας σήμερα,δες το χέρι της Κωνσταντίνας να το ακουμπάει στο μπούτι της Λάουρας..και όχι μία και δυό φορές..λες στο τέλος η Ναργκες να κάτσει και να την απαυτώσει η Κωνσταντίνα;]
Την αρχή έκανε η Λάουρα που ακούμπησε φιλικά το χέρι της στον ώμο της Κωνσταντίνας όταν αυτή σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της. Στη συνέχεια η Κων/να της είπε ότι μυρίζει πολύ ωραία (ξεκίνησε το ερωτικό στοιχείο). Μετά είπε και στον αρκούδο να "μυρίσει" το κορίτσι...Μετά σήκωσε τον αρκούδο να χορέψει ενώ άρχισε να μπαλαμουτιάζει το μπούτι της Λάουρα.Η συνέχεια φανερή..ένας έρωτας όμορφος γεννήθηκε
[/αυτά τα είπαμε όταν τα είδαμε να εξελίσσονται live..δεν μου βγάζει απο το μυαλό ότι τα κορίτσια δεν θα το συνέχισαν μετά..τόσο μπαλαμούτι η Κωνσταντίνα δεν την έχω δεί να κάνει ούτε στους άνδρες καλεσμένους ]
Σε λίγο θα αρχίσει και τα λεσβιακά μπας και μαζέψει κανα νούμερο τηλεθέασης..
Την αρχή έκανε η Λάουρα που ακούμπησε φιλικά το χέρι της στον ώμο της Κωνσταντίνας όταν αυτή σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της. Στη συνέχεια η Κων/να της είπε ότι μυρίζει πολύ ωραία (ξεκίνησε το ερωτικό στοιχείο). Μετά είπε και στον αρκούδο να "μυρίσει" το κορίτσι...Μετά σήκωσε τον αρκούδο να χορέψει ενώ άρχισε να μπαλαμουτιάζει το μπούτι της Λάουρα.Η συνέχεια φανερή..ένας έρωτας όμορφος γεννήθηκε