Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
Το χειρότερο είδος γυναίκας, τίποτα απλά έπρεπε να μαζευτούν όσες καημένες κοπελίτσες αξίζουν ευκαιρίες και δεν τις παίρνουν επειδή δεν δίνουν μουνί στον Κοντομηνά και τον κάθε Κοντομηνά και να την λιθοβολήσουν στο σύνταγμα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
fhfgh_40.jpg

fhfgh_41.jpg

fhfgh_42.jpg

www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/325389/spyropoyloy-ena-kormi-mes-tin-kali-hara]http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/325389/spyropoyloy-ena-kormi-mes-tin-kali-hara[/url]
Καλη ειναι .
Για να τη γαμαει με το δαχτυλο κανας πλουσιος γερος
(οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη) 

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γαμαει Καλα Ο ΧοντροΚοντομηνας. Ετσι κανεις Καριερα Σημερα!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Οσο κοψιμο ραψιμο και όσο πλαστικο να ριξει πάνω της και αυτη και η Παπαβασιλείου τις έχει  και τις 2 για πλάκα η Μενεγάκη ακόμα και τώρα που ψιλοφακλάνεψε

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Οσο κοψιμο ραψιμο και όσο πλαστικο να ριξει πάνω της και αυτη και η Παπαβασιλείου τις έχει  και τις 2 για πλάκα η Μενεγάκη ακόμα και τώρα που ψιλοφακλάνεψε
δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
η μενεγακη ειναι μια παρακμαζουσα Μπαρτσελονα και αυτες στα καλυτερα τους ειναι Φωστηρακος και Αιγινιακός..

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.975
Πόντοι
2.456
Η γκομενα "εκβιαζει" μαλακοερωτησεις απλα για να την δειξει η καμερα...

Την "ταπωνει" φοβερα δυο φορες την Κωνσταντινουλα μας αυτο το αθωο κοριτσακι ο αχρειος  :2funny: :2funny: :2funny:

Α.Ταπα επειδη τον διακοπτει στο 1.25 περιπου
Β.Ταπα επειδη ξαναρωταει στο καπακι αυτο που ήδη ρωτησε (κι αυτός ειχε απαντησει) !!!!! (ξεκιναει στο 2.39)

Οι αλλοι οπως οπως να την καλυψουν  :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
την συναναστρεφοσουν τυπε????
ειχες κανα πλουσιο μπαρμπα?????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Απλα τοτε φιλε μου,εκανε ακομα παρεα με .."κοινους θνητους",δουλευε υποδοχη σε καφετεριες κτλ κ δεν ειχε τα λουσα κ τις πολυτελειες του Κοντομηνα!

kololatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
78
Πόντοι
1
:tits2: :tits:

Συνημμένα

• da644ac3-e516-42a0-abec-592836186e1a-612x1076.jpg
    da644ac3-e516-42a0-abec-592836186e1a-612x1076.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 118

Nikos752

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
158
Πόντοι
1.510
Αυτό η γυναίκα είναι ένα ζώο και μισό.
Βλήμα με όλη την σημασία της λέξεως !!!!!!!!
Το στόμα της θα πρέπει να το ανοίγει μόνο για να ρουφάει πούτσες και αυτές στην μούγκα, γαιτί δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να ακούει να μιλάει αυτό το ζωντανό και να μην του πέσει !!!!
Φυσικά αυτή καλά κάνει, αφού έχει τις πλάτες του γλιτσο-κωλόγερου του alpha και αντί να την ξεκωλιάζει κανένας τριαντάρης στο τσαμπέ, κάνει καμιά πίπα του κωλόγερου και έχει εξασφαλίσει το μέλλον της για πάντα...!!!
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θα μου καθόταν και δεν θα την πήδαγα...
Απλά, η φαντασίωση μου μαζί της, είναι να την έχω στα τέσσερα  :fuck2: σαν γελάδι (ταιριάζει στον σωματότυπο της), να της σκίσω την κωλοτρυπίδα και την ώρα που θα της γεμίζω το κωλάντερο με σπέρμα, να τις σκάσω και 2-3 μπουκέτα uppercut στην μάπα !!!!!!!!!!!!!
Σπέρμα και αίμα μωρή βλακο-μπαζο-ψωλορουφήχτρα...!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το στόμα της θα πρέπει να το ανοίγει μόνο για να ρουφάει πούτσες και αυτές στην μούγκα, γαιτί δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να ακούει να μιλάει αυτό το ζωντανό και να μην του πέσει !!!!
Φυσικά αυτή καλά κάνει, αφού έχει τις πλάτες του γλιτσο-κωλόγερου του alpha και αντί να την ξεκωλιάζει κανένας τριαντάρης στο τσαμπέ, κάνει καμιά πίπα του κωλόγερου και έχει εξασφαλίσει το μέλλον της για πάντα...!!!
Απλά, η φαντασίωση μου μαζί της, είναι να την έχω στα τέσσερα  :fuck2: σαν γελάδι (ταιριάζει στον σωματότυπο της), να της σκίσω την κωλοτρυπίδα και την ώρα που θα της γεμίζω το κωλάντερο με σπέρμα, να τις σκάσω και 2-3 μπουκέτα uppercut στην μάπα !!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως ο χοντρός πρέπει να έχει ξηγηθεί στους τεχνικούς της εκπομπής και δεν γίνεται κανένα κοντινό στα βυζιά της....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Απλά, η φαντασίωση μου μαζί της, είναι να την έχω στα τέσσερα  :fuck2: σαν γελάδι (ταιριάζει στον σωματότυπο της), να της σκίσω την κωλοτρυπίδα και την ώρα που θα της γεμίζω το κωλάντερο με σπέρμα, να τις σκάσω και 2-3 μπουκέτα uppercut στην μάπα !!!!!!!!!!!!!
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom