celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.843
- Πόντοι
- 6.056
Eμεις την εκτιμουμε και την θαυμαζουμε οπως κι αν ειναι,ασε που μερικοι την λεγανε ντρηχοδεν εχω δει τωρα πως ειναι
εχασε κανενα ραφι?
Eμεις την εκτιμουμε και την θαυμαζουμε οπως κι αν ειναι,ασε που μερικοι την λεγανε ντρηχοδεν εχω δει τωρα πως ειναι
εχασε κανενα ραφι?
της εφαγε τα καλα τα νιατα ο κοντομηνας...εγκλημα
H πλακα ειναι οταν η χοντρέλα αρχισε να γραφει οτι πηρε η αλλη τηλεφωνο τον αντρα της . Θα φαει καλα ο γαμπρος , ειναι απο αυτερς τις χοντρες που παραμονευουν τον αντρα τους για να του ριξουν ξυλο ...Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε δημόσια στη Σπυροπούλου – «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»
«Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά» συμπλήρωσεwww.protothema.gr
Τρελο μαλλιοτραβηγμα μεταξυ των μουνετων!
Μακαρι να εχει και συνέχεια
Eλενη=;Σε αυτή την ηλικία που ήταν ο μακαρίτης όταν έβλεπε την Κωνσταντίνα να γλύφει την Ελένη στα τριο ταξίδια τους στα πουκέτ μια χαρά τον έπαιζε. θα έγλυφε και καμία κωλοτρυπίδα και όλα καλά. Έβγαιναν τα εισιτήρια και το μπανγκαλόου πάνω στο κύμα
Τώρα και αυτό ότι είπε κάποιος ότι του είπαν κάποιοι δεν ξέρουμε και τι δόση αλήθειας έχει .Απίστευτη αποκάλυψη για την Σπυροπούλου - «Επί έναν χρόνο νόμιζε ότι...» | in.gr
Όλοι στο πάνελ έμειναν με το στόμα ανοιχτόwww.in.gr
«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Μιλαμε για τέρμα ηλιθια!
Εγω το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι ειναι πουτανα ψυχη και σωμα, ηλιθια και κακος ανθρωπος.Τώρα και αυτό ότι είπε κάποιος ότι του είπαν κάποιοι δεν ξέρουμε και τι δόση αλήθειας έχει .
Ανεξάρτητα θεωρώ την μαλακω μεγάλη καριολα όπως και όλες του συστήματος.
εχει πολλες τετοιες ιδιοφυιες εκει εξωΑπίστευτη αποκάλυψη για την Σπυροπούλου - «Επί έναν χρόνο νόμιζε ότι...» | in.gr
Όλοι στο πάνελ έμειναν με το στόμα ανοιχτόwww.in.gr
«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Μιλαμε για τέρμα ηλιθια!
Μία είναι η Ελένη φίλε, τι ρωτάςEλενη=;
Πλάκα κάνεις. Η δασκάλα ήταν της μικρής. Φτασμένη για εσένα όχι για τους κύκλους που κινείτεΡε τυπε η Ελενη η τοτε ηταν φτασμένη σιγα μην καθόταν να την γλύψει ο χοντρος.
Η Μενεγάκη;;;;;Μία είναι η Ελένη φίλε, τι ρωτάς
Η Μενεγάκη;;;;;
Σε σκηνικό με ψαλίδια με Σπυροπούλου;;;;
Και γαμω τα σκηνικά!!
Περίμενα τέτοια ενημέρωση από τον συναγωνιστή αρμόδιο για κοσμικό ρεπορταζ @boobookies ...εκτός αν έχει μάτια μόνο για την Τσιμτσιλη το οποίο βεβαίως είναι απολυτως σεβαστον.....Μία είναι η Ελένη φίλε, τι ρωτάς
Γαμαγε και ελενη ο χοντρος, απ την quintesa περασαν πολλες ξανθιεςΡε τυπε η Ελενη τοτε ηταν φτασμένη σιγα μην καθόταν να την γλύψει ο χοντρος.
Δεν είναι σκηνικό ψαλίδια ρε τυπε.Η Μενεγάκη;;;;;
Και γαμω τα σκηνικά!!
Νομιζω υπαρχει βιντεοΗ Μενεγάκη;;;;;
Και γαμω τα σκηνικά!!
Moνο και μονο επειδη την γλειφανε οταν την ειχε στα ωπα ωπα ο χοντρογερος,τους κανει πιο αηδιαστικουςΜόνο και μόνο επειδή της κάνουν επίθεση ένα ένα τα σκουπίδια αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, την κάνει ακόμα πιο συμπαθητική. Κωνσταντίνα
ο γερος οσο ητανε INteramerican αλλαζε γκομενες καθε 2-3 χρονια . Δεν υπηρχε μα- μου . Πηγαινε σε οτι γκομενακι του γυαλιζε στα κεντρικα δωρο σπιτι με απεσταλμενο του που της ελεγε ο κυριος Κ σας καλει σπιτι του για φαγητο . Αμα καθοταν την χρυσωνε , αμα ελεγε μα-μου ηταν συντομα ιστορια . Αργοτερα εγινε ποιο ομος οπως ο Κυριακου που ειναι γνωστο το "Ελενη παμε ?" απο το πουθενακαι μονο που εβλεπε αυτη την χλαπατσα λιπους ξεβρακωτο και δεν επεσε απο κανα μπαλκονι ειναι τυχερη
να εχεις αυτο το κητος διπλα σου που δεν θα μπορουσε απο το παχος να σκουπισει η να πλυνει το κωλο του μετα απο χέσιμο η να σφηνωνεται στις καρεκλες που καθεται ειναι ενα καθημερινό θρίλερ για γερα νευρα..
Και ολα αυτα για να κάνει καριέρα περνώντας απο την πισω πορτα της διαδικασίας που παει καπάκι στην κορυφη της εξουσίας..