Χαχαχαχα.φίλε άμα το πάμε έτσι όλο του μπού έχεις γλείψει ο ένας τα αρχιδια του άλλου.όλοι φιλάκια στο στόμα ψάχνουν κ χάσιμο μετά....Μια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 903K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ενώ εμείς οι μπορδελιαρηδες με τόσες εκδιδόμενες που πάμε καμία δεν γλύφει κανενος τα αρχιδια.Μια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Ενώ οι ιερόδουλες που πάμε γλυφουνε μόνο από 25αρηδες γραμμωμενους φέτες... εντελώς άκυρο σχόλιοΜια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.417
- Πόντοι
- 9.931
Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 456
Αδικο δεν εχεις, αλλα που ξερεις η καθε μια που πιανεις για γκομενα τινος αρχιδια εγλυφε πριν...Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.
Άρα δεν σε ενοχλεί η πράξει σαν πράξει.αλλά ότι την κυκλοφόρησε,άμα την έσκιζε στα κρυφά και φίλαγε όλα καλά.Για εμένα αυτός είναι μάγκας και άντρας Τους γράφει όλους στ’ αρχίδια του σου λέει είμαι με την γυναίκα που γουστάρω και δεν συμβιβάζομαι.ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει για έτσι είναι.Η ζωή είναι μικρή για την χάνουμε επειδή ο κόσμος κουτσομπολεύει.Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.
Ξέρεις πόσες συστήνονται σαν κοπέλα κάποιου σε άτομα που παλιότερα την έχουν ξεσκίσει;άστο καλύτερα να μην ξέρεις.και κάνουν το κορόιδο αμφότεροι.Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.
Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 446
δηλαδη ειναι προσον να μην ντρεπεσαι να δειχνεις πως εισαι ενας μαλακας, κεραταςΆρα δεν σε ενοχλεί η πράξει σαν πράξει.αλλά ότι την κυκλοφόρησε,άμα την έσκιζε στα κρυφά και φίλαγε όλα καλά.Για εμένα αυτός είναι μάγκας και άντρας Τους γράφει όλους στ’ αρχίδια του σου λέει είμαι με την γυναίκα που γουστάρω και δεν συμβιβάζομαι.ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει για έτσι είναι.Η ζωή είναι μικρή για την χάνουμε επειδή ο κόσμος κουτσομπολεύει.
Ακούστηκε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός σαβουροριαλιτι "αγρότης μόνος ψάχνει" από το φθινόπωρο.Όντως δεν την βλέπω να έχει καμία σοβαρή θέση σε εκπομπή πλέον...
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.704
- Πόντοι
- 201
Τα κιλά χάνονται το πρόσωπο δεν φτιάχνει όμως και η Ντινάρα έχει προσωπάρα και πάντα είναι άκρως γαμεύσιμη
Δεν είναι κερατάς όλοι οι άνθρωποι έχουν παρελθόν και αυτός και αυτή.Φυσικά και είναι προσόν αυτο γιατί σημαίνει ότι ήρθε εδώ για να ζήσει χωρίς κόμπλεξ και ζει τη ζωή του Όπως θελει.Από το να παντρευτεί μια σεμνό κακομοίρα και να πηγαίνει στα κρυφά με βίζιτες το θεωρώ πιο ντόμπρο αυτο.Το φαίνεσθαι θα μας Φάει γι’ αυτό βλέπεις δυστυχισμένα πρόσωπα.δηλαδη ειναι προσον να μην ντρεπεσαι να δειχνεις πως εισαι ενας μαλακας, κερατας
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.446
- Πόντοι
- 11.836
Κατάλαβα....Ακούστηκε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός σαβουροριαλιτι "αγρότης μόνος ψάχνει" από το φθινόπωρο.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.417
- Πόντοι
- 9.931
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.420
- Πόντοι
- 9.297
Αν χρησιμοποιησε στοματικο διαλυμα μετα το γλειψιμο εγω δεν εχω θεμα...Μια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και γλωσσοφιλα μαζι της πολυ ανετα...
Dynamic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 273
- Πόντοι
- 21
τυπε κανεις δεν εχει προβλημα με τα συκα σου...εεε αρχιδια σουΕίμαι ο Κοντομηνάς.
Τι πρόβλημα έχετε με τα αρχιδια μου?
Φιλε εσύ τα αρχιδια ....τυπε κανεις δεν εχει προβλημα με τα συκα σου...εεε αρχιδια σου
τα βλέπεις για σύκα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 31K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά