Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 903K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Μια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά :vomit:
Χαχαχαχα.φίλε άμα το πάμε έτσι όλο του μπού έχεις γλείψει ο ένας τα αρχιδια του άλλου.όλοι φιλάκια στο στόμα ψάχνουν κ χάσιμο μετά....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Μια χοζοηλιθια γκόμενα ειναι που της αρέσει να επιδεικνύεται στο instagram, αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι και την κυκλοφορούν σαν επίσημη γκόμενα, να φυλανε το στομα που έγλυφε τα μαραμένα αρχιδια του Κοντομηνά :vomit:
Ενώ εμείς οι μπορδελιαρηδες με τόσες εκδιδόμενες που πάμε καμία δεν γλύφει κανενος τα αρχιδια.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ενώ οι ιερόδουλες που πάμε γλυφουνε μόνο από 25αρηδες γραμμωμενους φέτες... εντελώς άκυρο σχόλιο :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.417
Πόντοι
9.931
Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Τυποι αλλο κοπέλα, σχέση και αλλο ιερόδουλη, ΕΓΩ παντως δεν θα ήθελα να εχω σχεση και να κυκλοφορω μαζι της, να την συστηνω σε οικογενεια και φιλους μια γκομενα που έκατσε και έγλυφε την πουτσα ενα χοντρογερου για να γινει παρουσιάστρια στην TV.
Αδικο δεν εχεις, αλλα που ξερεις η καθε μια που πιανεις για γκομενα τινος αρχιδια εγλυφε πριν...

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Άρα δεν σε ενοχλεί η πράξει σαν πράξει.αλλά ότι την κυκλοφόρησε,άμα την έσκιζε στα κρυφά και φίλαγε όλα καλά.Για εμένα αυτός είναι μάγκας και άντρας Τους γράφει όλους στ’ αρχίδια του σου λέει είμαι με την γυναίκα που γουστάρω και δεν συμβιβάζομαι.ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει για έτσι είναι.Η ζωή είναι μικρή για την χάνουμε επειδή ο κόσμος κουτσομπολεύει.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ξέρεις πόσες συστήνονται σαν κοπέλα κάποιου σε άτομα που παλιότερα την έχουν ξεσκίσει;άστο καλύτερα να μην ξέρεις.και κάνουν το κορόιδο αμφότεροι.

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
2.858
Πόντοι
446
Άρα δεν σε ενοχλεί η πράξει σαν πράξει.αλλά ότι την κυκλοφόρησε,άμα την έσκιζε στα κρυφά και φίλαγε όλα καλά.Για εμένα αυτός είναι μάγκας και άντρας Τους γράφει όλους στ’ αρχίδια του σου λέει είμαι με την γυναίκα που γουστάρω και δεν συμβιβάζομαι.ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει για έτσι είναι.Η ζωή είναι μικρή για την χάνουμε επειδή ο κόσμος κουτσομπολεύει.
δηλαδη ειναι προσον να μην ντρεπεσαι να δειχνεις πως εισαι ενας μαλακας, κερατας

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Όντως δεν την βλέπω να έχει καμία σοβαρή θέση σε εκπομπή πλέον...
Ακούστηκε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός σαβουροριαλιτι "αγρότης μόνος ψάχνει" από το φθινόπωρο.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
1.704
Πόντοι
201
Τα κιλά χάνονται το πρόσωπο δεν φτιάχνει όμως και η Ντινάρα έχει προσωπάρα και πάντα είναι άκρως γαμεύσιμη

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
δηλαδη ειναι προσον να μην ντρεπεσαι να δειχνεις πως εισαι ενας μαλακας, κερατας
Δεν είναι κερατάς όλοι οι άνθρωποι έχουν παρελθόν και αυτός και αυτή.Φυσικά και είναι προσόν αυτο γιατί σημαίνει ότι ήρθε εδώ για να ζήσει χωρίς κόμπλεξ και ζει τη ζωή του Όπως θελει.Από το να παντρευτεί μια σεμνό κακομοίρα και να πηγαίνει στα κρυφά με βίζιτες το θεωρώ πιο ντόμπρο αυτο.Το φαίνεσθαι θα μας Φάει γι’ αυτό βλέπεις δυστυχισμένα πρόσωπα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.417
Πόντοι
9.931
190895104_503689300681758_2035895625734252570_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
εχει σφιξει, εχει γινει μπομπα η πρωην φακλανα...
εχει χεστει επανω της μην της φυγει ο σταθοκωστο...
:confused: :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.420
Πόντοι
9.297
Αν χρησιμοποιησε στοματικο διαλυμα μετα το γλειψιμο εγω δεν εχω θεμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γλωσσοφιλα μαζι της πολυ ανετα...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.990
Πόντοι
20.686