Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 914K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.253
Πόντοι
6.515
ΣΟΒΑΡΑ????????

Αυτο το τσουλακι γηροκομει τον υπεργηρο - υποδικο σαπιοκοιλια ασφαλιστη????   :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Πού ζουμε ρε πουστη...
Ειχα να σιχαθω τοσο απο την εποχη της Μαρι Κυριακου.

υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ τυπε. Τη Μαρι δεν την πληρωναμε εμεις αλλα η ναυτιλια.
Την Κωσταντινα την πληρωσε το ταμιευτητριο και χρεωσε ολους εμας 
:S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
λέφτα αισθήματα σίγουρα για να σπρώχνει πιπίνια, αλλά φανταστείτε πόσα επισφαλή και άτοκα δάνεια πήρε από τις τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησαμε εμείς, και μετά λένε για την κρίση φταίει η σύνταξη του παππού, οι αποδείξεις του φούρναρη και μπακάλη και τα ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ κλπ

για την ακρίβεια ληξιπρόθεσμα είναι δάνεια της τάξης των 5.000.000 ευρω τα οποία από ότι λέει είναι καλυμμενα με προσημειώσεις σε ακίνητα..

για επιτόκια δεν ξέρω όπως δεν ξέρω το συνολικό ύψος των δανειακών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων του....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα.....
Αλλά απ' την στιγμή που κάθεται στον παππού της, την θεωρώ σιχαμένη..... :shit:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παντως η λογικη λεει πως το πορτοφολι του γερου βγαζει πιο δυνατο μουνι,
το οποιο δυναται να αντικαθισταται σε εβδομαδιαια βαση..μην παρεξηγηθω,φυσικα το γαμαγα
απλα με τα λεφτα του γερου,θα προτιμουσα αντι για την κυτταριτιδα της κων/νας να χω κατι τετοιο

απ οτι φαινεται ομως,το αγορι μας ειναι αγαπουλης κ ηθελε να ζησει τον "ερωτα" πριν μας αφησει.

**οτι γυναικες σαν τη σπυροπουλου/μενεγακη κλπ ειναι σκουπιδια μη ανακυκλωσιμα,ειναι αυτονοητο φυσικα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.253
Πόντοι
6.515
για την ακρίβεια ληξιπρόθεσμα είναι δάνεια της τάξης των 5.000.000 ευρω τα οποία από ότι λέει είναι καλυμμενα με προσημειώσεις σε ακίνητα..

τυπε τα ακινητα που εχουν αντικειμενικη 5.000.000 σημερα δεν πουλιουνται ουτε 1.000.000.
Παρε τα τουβλα στουρναρα και ασε μου τα 100.000.000 να γλεντήσω τα πιπινια :uglystupid:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/GENARIS/10-01/resized/tourismvenetsanos_h_633_451.jpg[/img[/URL]]
[img]http://images.watchit.gr/?h=831&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/NOEMVRIOS/16-11/menegaki5.jpg[/img[/URL]]
[b]Κ. Σπυροπούλου: Η ζωή της πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση και το στέμμα ομορφιάς![/b]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/Article/news-konstantinaspuropoulou/0-72-56584.html]http://www.tlife.gr/Article/news-konstantinaspuropoulou/0-72-56584.html[/url[/URL]]
[/quote]

η δεύτερη από αριστερά ποιά είναι η Nayomi στα νιάτα της?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τυπε τα ακινητα που εχουν αντικειμενικη 5.000.000 σημερα δεν πουλιουνται ουτε 1.000.000.
Παρε τα τουβλα στουρναρα και ασε μου τα 100.000.000 να γλεντήσω τα πιπινια :uglystupid:

ξέρεις τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις δημιουργούνται την στιγμή της υπογραφης και όχι όποτε καυλώσει σε ένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη

όταν λοιπόν έγινε η δανειακή σύμβαση η τράπεζα είπε εγώ σου δίνω 10 και θα μου δώσεις σε 5 χρόνια 15 πισω  σε μηνιαίες δόσεις των Χ ευρώ και για να είμαι σιγουρη σου εγγράφω προσημειωση/υποθηκη στα ακίνητα σου τα οποία εκτιμώ ότι με καλυπτουν έτσι ώστε αμα δεν με πληρώσεις να σου τα πάρω και να ξεμπερδεύω μαζί σου

και ο κοντομηνάς είπε ΟΚ ... και υπογραψανε μία σύμβαση που δεσμευει και τους δύο . ο κοντομηνάς αθετεί το δικό του μέρος που είναι η πληρωμή των δόσεων... η τράπεζα με βαση αυτα που υπέγραψε είναι καλυμένη με τα ακινητα....

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
δεν μπορει να μην κατάλαβες ποια είναι αυτή τύπε!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.fthis.gr/imgHandler/670/5d4d4385-c5bf-4393-9a3b-ae09c5ac280c.jpg[/img[/URL]]
[u][b]Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος διέκοψε την γυμναστική τους;[/b][/u]

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχουν θέσει τα θεμέλια μιας γερής φιλίας. Απολαμβάνουν να κάνουν πολλά μικρά καθημερινά πράγματα μαζί. Όχι μόνο ταξίδεψαν μαζί στις εξωτικές Μαλδίβες αλλά πάνε παρέα και… γυμναστήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέχουν πολύ τη σιλουέτα τους και νέα αγαπημένη τους συνήθεια αποτελεί η γυμναστική και συγκεκριμένα το Pilates. Ωστόσο αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πάρει μαζί και το σκύλο της, Μπρούνο, που δυσκόλεψε λίγο την Ελένη Μενεγάκη και την ίδια να “αφιερωθούν” στην γυμναστική!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία της επίσκεψης του μικρού Μπρούνο στο γυμναστήριο. Δείτε τι της απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στη φωτογραφία που ακολουθεί…
[img]http://[URL unfurl="true"]www.fthis.gr/imgHandler/670/b1f9744d-33f4-4260-bdee-d352fb2db873.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.fthis.gr/article/331713/eleni-menegaki--konstantina-spyropoyloy-poios-diekoce-tin-gymnastiki-toys-]http://www.fthis.gr/article/331713/eleni-menegaki--konstantina-spyropoyloy-poios-diekoce-tin-gymnastiki-toys-[/url[/URL]]

[img]http://i3.imageban.ru/out/2014/01/08/6e84e7f59d6ccb7f569eaa0291bab182.gif

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δεν μπορει να μην κατάλαβες ποια είναι αυτή τύπε!

Για πες μας κι εμάς που επίσης δεν καταλάβαμε ποιά είναι. Διότι εγώ μόνο τον Βενετσιάνο ξέρω από την φωτό! :)

Αλήθεια εσύ βρίσκεις την Σπυροπούλου καυλιάρα γυναίκα; Διότι εμένα που φαίνεται και παγοκολώνα και ψιλοχαζούλα, έτσι κι αλλιώς αυτά ταιριάζουν.

Να μου πεις την Ελενίτσα πως είναι καύλα παρά τα 45 της, είναι!!

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96

Συνημμένα

• 135964528537_zps4803d0be.png
    135964528537_zps4803d0be.png
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 50

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για πες μας κι εμάς που επίσης δεν καταλάβαμε ποιά είναι. Διότι εγώ μόνο τον Βενετσιάνο ξέρω από την φωτό! :)

Αλήθεια εσύ βρίσκεις την Σπυροπούλου καυλιάρα γυναίκα; Διότι εμένα που φαίνεται και παγοκολώνα και ψιλοχαζούλα, έτσι κι αλλιώς αυτά ταιριάζουν.

Να μου πεις την Ελενίτσα πως είναι καύλα παρά τα 45 της, είναι!!

Αν σου φαινεται παγοκολωνα και ψιλοχαζουλα η Σπυροπουλου φιλε να το κοιταξεις
Αρπαχτικο ειναι και σιγουρα εκδικητικη γκομενα.
Μαζι με τον παππου θα εχει και κανεναν νταβραντισμενο να την φερνει στα ισα της
Μεχρι και την Μενεγακη τραβαει απο την μυτη η μικρη !!!

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος πιστεύω πως είναι η Βανέσα Χολέβα η καστανή.
μια φορά πέτυχα την εκπομπή γιατρέ και ήθελα να πετάξω την τιβί με την ηλιθιότητα της,μου μαράθηκε!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν σου φαινεται παγοκολωνα και ψιλοχαζουλα η Σπυροπουλου φιλε να το κοιταξεις
Αρπαχτικο ειναι και σιγουρα εκδικητικη γκομενα.
Μαζι με τον παππου θα εχει και κανεναν νταβραντισμενο να την φερνει στα ισα της
Μεχρι και την Μενεγακη τραβαει απο την μυτη η μικρη !!!
Σαν μαλακισμένο 10χρονο κάνει, αλλά είναι καυλομπεμπέκα.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.253
Πόντοι
6.515
ξέρεις τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις δημιουργούνται την στιγμή της υπογραφης και όχι όποτε καυλώσει σε ένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη

όταν λοιπόν έγινε η δανειακή σύμβαση η τράπεζα είπε εγώ σου δίνω 10 και θα μου δώσεις σε 5 χρόνια 15 πισω  σε μηνιαίες δόσεις των Χ ευρώ και για να είμαι σιγουρη σου εγγράφω προσημειωση/υποθηκη στα ακίνητα σου τα οποία εκτιμώ ότι με καλυπτουν έτσι ώστε αμα δεν με πληρώσεις να σου τα πάρω και να ξεμπερδεύω μαζί σου

και ο κοντομηνάς είπε ΟΚ ... και υπογραψανε μία σύμβαση που δεσμευει και τους δύο . ο κοντομηνάς αθετεί το δικό του μέρος που είναι η πληρωμή των δόσεων... η τράπεζα με βαση αυτα που υπέγραψε είναι καλυμένη με τα ακινητα....

ρε φιλε δεν μπαινεις στην ουσια του σκανδαλου. Οι γερμανοι παιρνουν τη χασουρα τους από τον alpha και φευγουν τρεχοντας.

Ο επιχειρηματιας μπαινει σε μια επιχειρηση παθητικη τη στιγμη που η διαφημηση παιρνει τη κατηφορα και το πρωι διαφημιζονται μονο μασαζοκορσεδες, διατηρωντας τους μενεγακειους μισθους.
Γιατι επενδυει εκει? Για να εχει στο χερι καποιος πολιτικους? Για να γλεντάει τα πιπίνια? Δεν ξερουμε.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 100μυρια από το ΤΤ τα οποια θα κληθει να καλυψει ο προυπολογισμος εκτος αν το καναλι γινει BBC  :headbang:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σαν μαλακισμένο 10χρονο κάνει, αλλά είναι καυλομπεμπέκα.....

Την ειδα πριν λιγες εβδομαδες στην εκπομπη που κανει στον Αλφα
Μιλαμε...τους ειχε κανει κωλος ολους εκει..και απο τους υπολοιπους δεν αντιδρουσε κανεις
Σαν γκομενα ειναι αστερακι παντως

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Την ειδα πριν λιγες εβδομαδες στην εκπομπη που κανει στον Αλφα
Μιλαμε...τους ειχε κανει κωλος ολους εκει..και απο τους υπολοιπους δεν αντιδρουσε κανεις
Σαν γκομενα ειναι αστερακι παντως
Εμένα μου αρέσει όταν πετάει μια κοτσάνα και τρέχουν οι πάντες να την μαζέψουν!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε φιλε δεν μπαινεις στην ουσια του σκανδαλου. Οι γερμανοι παιρνουν τη χασουρα τους από τον alpha και φευγουν τρεχοντας.

Ο επιχειρηματιας μπαινει σε μια επιχειρηση παθητικη τη στιγμη που η διαφημηση παιρνει τη κατηφορα και το πρωι διαφημιζονται μονο μασαζοκορσεδες, διατηρωντας τους μενεγακειους μισθους.
Γιατι επενδυει εκει? Για να εχει στο χερι καποιος πολιτικους? Για να γλεντάει τα πιπίνια? Δεν ξερουμε.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 100μυρια από το ΤΤ τα οποια θα κληθει να καλυψει ο προυπολογισμος εκτος αν το καναλι γινει BBC  :headbang:

αυτό πάλι που το ξέρεις ??

ναι μόνο που σε αυτά που κατηγορείται επισημα ο Κοντομηνάς δεν ειναι μέσα ο Αλφα ...είναι οι καρτες, η  cosmoline, millenium,village αλλα όχι ο άλφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom