sas parakalw, perimenw mia upeuthini apanthsh!
Τράβα ρε σε κανένα γιατρό...που θές και υπεύθυνη απάντηση στο μπουρδέλα!!!
sas parakalw, perimenw mia upeuthini apanthsh!
1)Παίζει,γιατροί δεν είμαστε,πάντως δεν είναι ανησυχητικό,απλά ταλαιπωρία.Μαγκες βοηθεια! Εχω 3-4 σαν σπυρακια πανω απο το πεος στην περιοχη γυρω απο αυτο. Εδω και ενα μηνα δε λενε να φυγουν.
Λετε να ειναι κανενα κονδυλωμα?
Για να παω στο Α Συγγρος πρεπει να κλεισω ραντεβου?
Η εξεταση στο δερματολογο ειναι τσαμπα η πληρωνεις?
Πρεπει να εχω βιβλιαριο μαζι?
Εχω κ 2 χρονια σταθερη σχεση αλλα μαλλον μονο εγω ειμαι σταθερος απο οτι φαινεται...
Τα κονδυλωματα απο οσο ξερω δεν εχουν ορατα σημαδια. Μπορει να ειναι μυκητες, αρα η σχεση σου ισως να ειναι και πιστη...Μαγκες βοηθεια! Εχω 3-4 σαν σπυρακια πανω απο το πεος στην περιοχη γυρω απο αυτο. Εδω και ενα μηνα δε λενε να φυγουν. Λετε να ειναι κανενα κονδυλωμα? Για να παω στο Α Συγγρος πρεπει να κλεισω ραντεβου? Η εξεταση στο δερματολογο ειναι τσαμπα η πληρωνεις? Πρεπει να εχω βιβλιαριο μαζι?
Εχω κ 2 χρονια σταθερη σχεση αλλα μαλλον μονο εγω ειμαι σταθερος απο οτι φαινεται...
Τα κονδυλωματα απο οσο ξερω δεν εχουν ορατα σημαδια. Μπορει να ειναι μυκητες, αρα η σχεση σου ισως να ειναι και πιστη...
Μπορεις να πας στου Συγγρου να το δουνε ευκολα και γρηγορα, αν πας χωρις ραντεβου περιμενεις σε ουρα. Μπορει να γινεται της πουτανας η μπορει να εισαι και μονος σου αναλογα την μερα
Οι ελλεηνίδες κάθονται τσάμπα :
εχουν σημαδια.
http://[URL unfurl="true"]www.e-urology.gr/images/kondilomata1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.askitis.gr/images/uploads/sexual_problems/smn006.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ρε ανατριχιαστικά είναι αυτά πρεπει να ποναει πολύ
ρε φίλε γραψε τη μανα σου και τρεχα σε γιατρο σιγα μη της δώσεις λογαριασμό θα καταλάβεικαλα οι φωτο πρεπει να ειναι απο ΠΟΛΥΥΥ προχωρημενες περιπτωσεις. τα δικα μου σημαδια ειναι πολυ μικροτερα καμια σχεση μ αυτα και δεν ειναι πανω στο εργαλειο αλλα στο δερμα γυρω απο αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι το βιβλιαριο μου το εχει η μανα μου και αν της το ζητησω θα αρχισει να μου λεει τι το θες τι επαθες κ τετοια κ γαμησετα μετα τι να της πω! Αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω τα κερατα μου για εναν τοσο ηλιθιο λογο!
καλα οι φωτο πρεπει να ειναι απο ΠΟΛΥΥΥ προχωρημενες περιπτωσεις. τα δικα μου σημαδια ειναι πολυ μικροτερα καμια σχεση μ αυτα και δεν ειναι πανω στο εργαλειο αλλα στο δερμα γυρω απο αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι το βιβλιαριο μου το εχει η μανα μου και αν της το ζητησω θα αρχισει να μου λεει τι το θες τι επαθες κ τετοια κ γαμησετα μετα τι να της πω! Αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω τα κερατα μου για εναν τοσο ηλιθιο λογο!
καλα οι φωτο πρεπει να ειναι απο ΠΟΛΥΥΥ προχωρημενες περιπτωσεις. τα δικα μου σημαδια ειναι πολυ μικροτερα καμια σχεση μ αυτα και δεν ειναι πανω στο εργαλειο αλλα στο δερμα γυρω απο αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι το βιβλιαριο μου το εχει η μανα μου και αν της το ζητησω θα αρχισει να μου λεει τι το θες τι επαθες κ τετοια κ γαμησετα μετα τι να της πω! Αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω τα κερατα μου για εναν τοσο ηλιθιο λογο!
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που το εχει χωμενο το βιβλιαριο και κατα πασα πιθανοτητα θα θελει να το θεωρησω γιατι εχω κατι χρονια να το χρησιμοποιησω.
Φιλε μου βαλε 50ε επι ποσες επισκεψεις και ανεβαινει το ποσο... οπως κ να το κανουμε δε συγκρινεται με αυτα που θα εδινα στο Α Συγγρος. Ασε που αν χρειαστει καμια τρομερη θεραπεια με laser μπορει να με χρεωσει παραπανω.. Τελος παντων θα παω σε ιδιωτικο και βλεπουμε ευτυχως εχω κατι λεφτα στην ακρη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!
πλακα κανεις με το βιβλιαριο?Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που το εχει χωμενο το βιβλιαριο και κατα πασα πιθανοτητα θα θελει να το θεωρησω γιατι εχω κατι χρονια να το χρησιμοποιησω.
Φιλε μου βαλε 50ε επι ποσες επισκεψεις και ανεβαινει το ποσο... οπως κ να το κανουμε δε συγκρινεται με αυτα που θα εδινα στο Α Συγγρος. Ασε που αν χρειαστει καμια τρομερη θεραπεια με laser μπορει να με χρεωσει παραπανω.. Τελος παντων θα παω σε ιδιωτικο και βλεπουμε ευτυχως εχω κατι λεφτα στην ακρη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!