Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες βοηθεια! Εχω 3-4 σαν σπυρακια πανω απο το πεος στην περιοχη γυρω απο αυτο. Εδω και ενα μηνα δε λενε να φυγουν. Λετε να ειναι κανενα κονδυλωμα? Για να παω στο Α Συγγρος πρεπει να κλεισω ραντεβου? Η εξεταση στο δερματολογο ειναι τσαμπα η πληρωνεις? Πρεπει να εχω βιβλιαριο μαζι?
Εχω κ 2 χρονια σταθερη σχεση αλλα μαλλον μονο εγω ειμαι σταθερος απο οτι φαινεται...

Επισκέπτης
Μαγκες βοηθεια! Εχω 3-4 σαν σπυρακια πανω απο το πεος στην περιοχη γυρω απο αυτο. Εδω και ενα μηνα δε λενε να φυγουν.
Λετε να ειναι κανενα κονδυλωμα?
Για να παω στο Α Συγγρος πρεπει να κλεισω ραντεβου?
Η εξεταση στο δερματολογο ειναι τσαμπα η πληρωνεις?
Πρεπει να εχω βιβλιαριο μαζι?
Εχω κ 2 χρονια σταθερη σχεση αλλα μαλλον μονο εγω ειμαι σταθερος απο οτι φαινεται...
1)Παίζει,γιατροί δεν είμαστε,πάντως δεν είναι ανησυχητικό,απλά ταλαιπωρία.

2)Yeap,έτσι λειτουργούνε όλα.

3)Σε ιδιώτητη πληρώνεις,δημόσιο τζάμπα.

4)Πάντα!!!

Υ.Γ.Μέχρι να μάθεις τι είναι μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες βοηθεια! Εχω 3-4 σαν σπυρακια πανω απο το πεος στην περιοχη γυρω απο αυτο. Εδω και ενα μηνα δε λενε να φυγουν. Λετε να ειναι κανενα κονδυλωμα? Για να παω στο Α Συγγρος πρεπει να κλεισω ραντεβου? Η εξεταση στο δερματολογο ειναι τσαμπα η πληρωνεις? Πρεπει να εχω βιβλιαριο μαζι?
Τα κονδυλωματα απο οσο ξερω δεν εχουν ορατα σημαδια. Μπορει να ειναι μυκητες, αρα η σχεση σου ισως να ειναι και πιστη...
Μπορεις να πας στου Συγγρου να το δουνε ευκολα και γρηγορα, αν πας χωρις ραντεβου περιμενεις σε ουρα. Μπορει να γινεται της πουτανας η μπορει να εισαι και μονος σου αναλογα την μερα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
οταν μάθεις τι είναι βγάλτα φωτό και σηκωσέτα για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τα κονδυλωματα απο οσο ξερω δεν εχουν ορατα σημαδια. Μπορει να ειναι μυκητες, αρα η σχεση σου ισως να ειναι και πιστη...
Μπορεις να πας στου Συγγρου να το δουνε ευκολα και γρηγορα, αν πας χωρις ραντεβου περιμενεις σε ουρα. Μπορει να γινεται της πουτανας η μπορει να εισαι και μονος σου αναλογα την μερα

εχουν σημαδια.
http://[URL unfurl="true"]www.e-urology.gr/images/kondilomata1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.askitis.gr/images/uploads/sexual_problems/smn006.gif[/img[/URL]]

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μην πηγαίνετε με πουτάνες και κολλάτε. Οι ελλεηνίδες κάθονται τσάμπα :2funny: :2funny:

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν παω σε ιδιωτικο γιατρο ειναι παλι απαραιτητο το βιβλιαριο?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οι φωτο συνηθως δειχνουν ακραιες περιπτωσεις , οχι οτι δεν υπαρχουν αλλα συνηθως το παιρνεις χαμπαρι πιο νωρις .
Αμα πας σε καθαρα ιδιωτικο ιατρο , χωρις να ειναι του ασφαλιστικου σου ταμειου , δεν χρειαζεται βιβλιαριο αλλα μονο το αντιτιμο της επισκεψης του .

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα οι φωτο πρεπει να ειναι απο ΠΟΛΥΥΥ προχωρημενες περιπτωσεις. τα δικα μου σημαδια ειναι πολυ μικροτερα καμια σχεση μ αυτα και δεν ειναι πανω στο εργαλειο αλλα στο δερμα γυρω απο αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι το βιβλιαριο μου το εχει η μανα μου και αν της το ζητησω θα αρχισει να μου λεει τι το θες τι επαθες κ τετοια κ γαμησετα μετα τι να της πω! Αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω τα κερατα μου για εναν τοσο ηλιθιο λογο!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλα οι φωτο πρεπει να ειναι απο ΠΟΛΥΥΥ προχωρημενες περιπτωσεις. τα δικα μου σημαδια ειναι πολυ μικροτερα καμια σχεση μ αυτα και δεν ειναι πανω στο εργαλειο αλλα στο δερμα γυρω απο αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι το βιβλιαριο μου το εχει η μανα μου και αν της το ζητησω θα αρχισει να μου λεει τι το θες τι επαθες κ τετοια κ γαμησετα μετα τι να της πω! Αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω τα κερατα μου για εναν τοσο ηλιθιο λογο!
ρε φίλε γραψε τη μανα σου και τρεχα σε γιατρο σιγα μη της δώσεις λογαριασμό θα καταλάβει

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ποια κερατα σου ρε συ?κανα 50αρι παει η επίσκεψη οσο και ενα στούντιο  :sunglasses:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
δεν νομιζω οτι το πουλι σου ειναι ηλιθιος λογος αλλά μπορεις να της πεις μια μουφα και να το παρεις

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

και γιατι εχει το βιβλιαριο σου η μανα σου???

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που το εχει χωμενο το βιβλιαριο και κατα πασα πιθανοτητα θα θελει να το θεωρησω γιατι εχω κατι χρονια να το χρησιμοποιησω.
Φιλε μου βαλε 50ε επι ποσες επισκεψεις και ανεβαινει το ποσο... οπως κ να το κανουμε δε συγκρινεται με αυτα που θα εδινα στο Α Συγγρος. Ασε που αν χρειαστει καμια τρομερη θεραπεια με laser μπορει να με χρεωσει παραπανω.. Τελος παντων θα παω σε ιδιωτικο και βλεπουμε ευτυχως εχω κατι λεφτα στην ακρη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οντως αμα σου κανει οποιαδηποτε επεμβαση(κρυοπηξια καυτηριασμο κτλ) η ταριφα θα αυξηθει αρκετα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που το εχει χωμενο το βιβλιαριο και κατα πασα πιθανοτητα θα θελει να το θεωρησω γιατι εχω κατι χρονια να το χρησιμοποιησω.
Φιλε μου βαλε 50ε επι ποσες επισκεψεις και ανεβαινει το ποσο... οπως κ να το κανουμε δε συγκρινεται με αυτα που θα εδινα στο Α Συγγρος. Ασε που αν χρειαστει καμια τρομερη θεραπεια με laser μπορει να με χρεωσει παραπανω.. Τελος παντων θα παω σε ιδιωτικο και βλεπουμε ευτυχως εχω κατι λεφτα στην ακρη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!

μια επισκεψη=διαγνωση  αρα μια φορα 50αρι

αν απο κει και περα οντως εχεις κατι,ναι επι οσες φορες πας.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πλακα κανεις με το βιβλιαριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom