Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ακριβως φιλε nefilim!
να πω την αληθεια,ενα φιλο που ρωτησα μουπε οτι παιζει ναναι αυτα,βαλανοποσθιτιδα δηλαδη που το κολλας οπως ειπες και φευγει με αλειφη κλπ ή με τον τροπο μαλλον που λες κι εσυ!
αλλα τελικα,ο γιατρος με ειδε και μουπε ολα οκ!
βασικα τα κονδυλωματα βγαινουν σαν...κουνουπιδι...εχω δει και φωτος στα sites που παραθεσατε πιο πανω guys...

επισης πολλοι "κορμοι" πεους εχουν σπυρακια πολλα σαν "πορους"...
χαλαρωστε..δεν ειναι λογος ανησυχιας....ειναι και αυτα..."καυλωσπυρα" πλακα πλακα...

και ξαναλεω!μακρυα απο σαπουνια,αφρολουτρα κλπ στο βαλανο!!νερακι του Θεου!!!και αν ανησυχειτε για το...ποσο θα καθαρησει!μην ανησυχειτε!!μια χαρα...πλενετε και δε μυριζει αν αυτο σας απασχολει!!

Επισκέπτης
Στο Συγγρου παντως μας ελεγαν οτι τα κονδυλωματα κολλανε  απο δερμα σε δερμα ακομα και να φορας προφυλακτικο αλλα κυριως οταν ειναι ενεργα-με αλλα λογια τα βλεπεις γυρω απο τον κολπο της γυναικας η την πρωκτικη περιοχη.Παντως στο Συγγρου γινεται χαμος τα πρωινα απο νεους που ερχονται με κονδυλωματα χερακι-χερακι με την φιλη τους.Γι'αυτο οτι και να δειτε που σας προβληματιζει γρηγορα σε γιατρο-δερματολογο η καλυτερα στο Συγγρου πρωινες ωρες.Το απογευμα εχει εξωτερικα αλλα σου λενε τι εχεις και να ερθεις το πρωι.Και παντα προφυλακτικο.

Ευχομαι ολα τα κοριτσια που ειναι στα σπιτια να περνανε απο ελεγχους και να εχουν πιστοποιητικα υγειας.Αυτο θα ειναι το καλυτερο για ολους μας.Αν και στις νομιμες δεν βρισκουν τιποτα εκτος απο μυκητιαση σπανια.

Αληθεια ολα τα κοριτσια στα σπιτι περανανε απο γιατρους?Αν οχι κατι πρεπει να κανουμε.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
το κρέας μυρίζει όταν αρρωσταίνει.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αληθεια ολα τα κοριτσια στα σπιτι περανανε απο γιατρους?Αν οχι κατι πρεπει να κανουμε.

Καμμιά ιδέα;;;
Αν δε φτάνει για τους εισπράκτορες το πόσα ξοδεύουμε για να τις πηγαίνουν στο γιατρό τότε μάλλον θα χάσουν την πελατεία τους, δεν τους συμφέρει αλλά αμφιβάλλω αν έχουν long term σκέψη.

Επισκέπτης
Προσωπικα προτειμω να ξερω οτι η κοπελα περναει ελεγχους και ας ειναι και μετρια στο κρεβατι απο το να κλαιω μετα για το παραμορφωμενο πεος μου.
Μπορουμε να ζητησουμε τα χαρτια της κοπελας απο την τσατσα?

Επισκέπτης
συζηταγα μια μερα με μια πουτανα και μουλεγε οτι περναει ανα 2 βδομαδες ελενγχο.και αν γινει μια στραβη και πχ σπασει το προφυλακτικο,παιρνει τον πελατη απο το δωματιο και του δειχνει το βιβλιαριο της καθως επισης ζηταει τα στοιχεια του πελατη ετσι ωστε αν παθει κατι να προηδοποιησει και τον πελατη οτι "λογικα" απο αυτον θα κολλησε...
βεβαια...δε ξερω κατα ποσο το βιβλιαριο ειναι..εγκυρο...
απτην αλλη ομως σκεφτομαι πως...για να της βγαζουν πχ "μουφα" βιβλιαριο και να το ανανεωνουν στη ζουλα και με αναλειθη στοιχεια θα πρεπει να σκαει πολλα λεφτα...κατι που δε ξερω αν τις συμφερει...
εννοω πως ειναι προτιμοτερο να δινει καποια λεφτα για ανανεωση ανα 2 βδομαδες και να εξεταζεται κιολας και να εχει και αυτη το κεφαλι της ησυχο...παρα να σκασει χοντρα λεφτα και να μην την εξεταζουν....

andregib

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
0
φίλοι μου δεν ξέρω αν απαντάτε σε μένα αλλά αν δεν το διαβάσατε καλά...όχι απλά είμαι σίγουρος ότι είναι κονδυλώματα [άρα είμαι ενημερωμένος] αλλά έχω κάνει διάφορες θεραπείες [και άρα έχω επισκεφτεί γιατρούς] εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια!! Να πω μονάχα ότι όποιος νομίζει ότι θα δει κανα "κουνουπίδι" ή καμμιά "συστάδα" ώστε να ανησυχήσει όπως αναφέρθηκε τότε μάλλον την πάτησε. Σαν παθών μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε μένα τουλάχιστον είναι 3 το πολύ 4 μικρά μικρά σπυράκια που πολλες φορές [επειδή εξετάζομαι πλέον κάθε 3 μήνες] δε φαίνονται αν δεν τα ψηλαφήσεις...Κουννουπίδια και τα λοιπά εμφανίζονται αν τα αφήσεις τα 3-4 και πολλαπλασιαστούν!
Επίσης από εμπειρία να πω ότι σε μένα ο ουρολόγος δεν το είχε διαγνώσει μέχρι που επισκέφτηκα δερματολόγο [ους] καθότι καθαρά δερματολογική ασθένεια.
Το ότι κολλάει και ας φοράς προφυλακτικό το έχετε πει ήδη και απλά το επιβεβαιώνω γιατί εγώ έτσι το κόλλησα.

Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτά που έχω ρωτήσει υπεύθυνα θα τον ευγνωμονώ. Εχω ταλαιπωρηθεί δυο χρόνια και θα ήθελα μια βρω μια σοβαρή λύση...
ευχαριστώ

Επισκέπτης
μια ερωτηση.
τα κονδυλωματα σε τρωνε?ειναι ενοχλητικα?
επισης απτη στιγμη που θα εμφανιστουν αν τα αφησεις μετα,πολλαπλασιαζονται?και αν ναι μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα?

επισης αν ερθει επαφη το χερι με το νιμου της γυναικας που εχει κονδυλωματα ας πουμε,μετα εμφανιζονται στο χερι σου?ή πρεπει ναχεις πληγη για να κολλησεις?

Επισκέπτης
@andregib

Πηγες δηλαδη σε σπιτι και με προφυλακτικο κολλησες κονδυλωματα????????
Αν ναι για πες σπιτι και κοπελα.

Για την θεραπεια θα σου πω υπευθυνα οτι πας στο Συγγρου(οτι καλυτερο για ολα τα Σ.Μ.Ν)σου ανοιγουν καρτελα και σε παρακολουθουν.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τα κονδυλωματα σε τρωνε?ειναι ενοχλητικα?
επισης απτη στιγμη που θα εμφανιστουν αν τα αφησεις μετα,πολλαπλασιαζονται?και αν ναι μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα?

επισης αν ερθει επαφη το χερι με το νιμου της γυναικας που εχει κονδυλωματα ας πουμε,μετα εμφανιζονται στο χερι σου?ή πρεπει ναχεις πληγη για να κολλησεις?

[/quote]
δεν σε τρωνε και δεν σε ενοχλουν εκτος αν τα αφησεις και γινουν σαν πεπονια!
πολλαπλασιαζονται αλλα δεν ξερω την συχνοτητα
επισης δεν κολλαει ... το χερι αλλα δεν ξερω αν μεταφερει τον ιο,ας απαντησει καποιος ειδικος καποιος γιατρος απο εδω

tom tomson

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε andregib καλησπέρα!Ως ομοιοπαθών της νόσου μπορώ να σου πω οτι ο γιατρός που με εξέτασε ήταν πάρα πολύ καλός και μάλιστα μου βρήκε το κονδύλωμα παρότι δύο μέρες πρίν είχα πάει σε δερματολόγο του ΤΕΒΕ και μου είχε πεί οτι ήμουν πεντακάθαρος. Ο δεύτερος με έψαξε εξονυχιστικά και βρήκε ένα κονδύλωμα, που δεν μοιάζει ούτε με κουνουπίδι ούτε με σπυράκι αλλα με κρεατοελιά. Ο γιατρός είναι ο Παπαρίζος απο το νοσοκομείο Συγγρού και εάν θέλεις είναι και στα εξωτερικά ιατρεία κάθε δευτέρα απόγευμα(επι πληρωμή).

andregib

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
0
φίλε tom tomson σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον επισκεφτώ. Και γω πάντως στον τρίτο γιατρό βεβαίωσα ότι είναι κονδυλάματα αφού ο ουρολόγος και ο πρώτος δερματολόγος έπεσαν έξω. Να ρωτήσω όμως: Με ποια θεραπεία το αντιμετώπισες; Σου ξανα εμφανίστηκε μετά; Πόσο καιρό παιδεύσαι;

Πάντως δε σε τρώνε και βέβαια πολλπλασιάζονται αν τα αφήσεις και σε ποσότητα αλλά και σε δυσκολία αντιμετώπισης. Το πόσο γρήγορα πολλαπλασιάονται δε νομίζω να έχει καμμια σημασία γιατί δεν αξίζει να το ρισκάρεις ουτε μια μέρα. Εγώ πάντως με τα λάθη των γιατρών καθυστέρησα σχεδόν έξι μήνες ώστε να τα αντιμετωπίσω σοβαρά.Εγώ δεν τα κόλλησα από σπίτι. Το χέρι δεν κολλάει αλλά μεταφέρει τον ιο.Μην περιμένεις να δεις πληγές ή τίποτα μεγάλο [κουνουπίδια κτλ]. Επικίνδυνα σημεία εμφάνισης του ιου είναι το πέος , του νιμου και ο πρωκτός και όλη [μα όλη] η τριγύρω περιοχή. Σε μένα πχ το πιο επίμονο σπυράκι από άποψης ότι το έχω κάψει και ξανα εμφανίζεται είναι ακριβώς εκεί που τελειώνουν οι πεοτριχες στο πάνω μέρος [πριν αρχίσει η κοιλιά δλδ]. Ότι να ναιδλδ..

Τελικά υπάρχει κάποιος που έχει θεραπευτεί; Το έχω μεγάλη απορία...

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Έχω παρατηρήσει ότι έχω και εγώ κάποια άσπρα σπυράκια στους όρχεις και μερικά στο κορμό του πέους, μπορεί να είνα κονδυλώματα?

tom tomson

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι πολύ φρέσκος σε αυτην την νοσο, δηλαδη πριν δυο εβδομαδες εκανα καυτηριασμο και συνεχιζω με αντιβιωση και αλοιφη. Δεν μου εχει επανεμφανιστει τίποτα ακομα και ελπίζω να μην μου εμφανιστεί.

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ο καυτήριασμός πόνεσε?

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Μετά τον καυτηριασμός μπορείς να κάνει σέξ?

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει ενα δικιο σε αυτα που λεει ο openmind.Κι εγω νομιζα οτι ειχα κατι απο πραγματα που διαβαζα στο νετ και πηγα σε ανδρολογο-αφροδισιολογο και του εδειξα κατι μικρα σπιρακια γυρω απο τη βαλλανο και μου λεει φυγε νεαρε μου,δεν ειναι τιποτα αυτα,φυσιολογικες δυσπλασιες που εχουν πολλοι αντρες. Φυσικα δεν λεω μην πηγαινετε σε γιατρους!Εγω προσωπικα επισκεπτομαι ανδρολογο καθε 6μηνο απο τα 18 μου για να εχω ησυχο το κεφαλι μου (ειμαι 22).Και αυτο συμβουλευω να κανουμε ολοι μας!!!!
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην πανικοβαλεστε και αν νομιζετε οτι μπορει να εχετε κατι επισκεφτητε ενα γιατρο οσο πιο συντομα χωρις πανικο και ψαχνοντας τη λυση σε forum και sites.

Και ενα link που δειχνει φωτο φυσιολογικων "δυσπλασιων" και συμπτωματων ΣΜΝ

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Οι φωτογραφίες περιέχουν "φυσιολογικές" δυσπλασίες?

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπες να δεις και διαβασε και θα καταλαβεις τι εννοω φιλε dom

Ισως δεν το εχω εκφρασει σωστα συμφωνω

Stories

Νέο!