redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Μήτσος αντί για να μοιράζει ψηφοδέλτια θα πούλαγε ξυσμένα ξυστό και ληγμένα λαχεία τύπεγλίτσας
αχαχούχας
Ο Μήτσος αντί για να μοιράζει ψηφοδέλτια θα πούλαγε ξυσμένα ξυστό και ληγμένα λαχεία τύπεγλίτσας
αχαχούχας
αυτοι ολοι μαζι δεν εχουν ουτε οσες κριτικες εχει ο θεσσαλος....μπουρδελιαρηδες ειπαμε οχι διασκεδαστες του σαιτ
δε γινεται τυπε, φανταζεσαι να ειχε τα στοιχεια επικοινωνιας των γυναικων μελων του κομματος ο χασοδικης , ποσα πιμι θα εστελνε καθε μερα? που να του μεινει χρονος για το κομμα τυπε? ;)Τον θέλουμε για δικηγόρο του κόμματος όμως τύπε
Ο Μήτσος αντί για να μοιράζει ψηφοδέλτια θα πούλαγε ξυσμένα ξυστό και ληγμένα λαχεία τύπε
τους τοπ πενηντα αξιολογητες να παρεις εχεις ηδη ψηφοδελτιοΒάλε κριτήρια,σε συνεργασία με μεμονώντα.....
εσενα σε βαζουμε και στην προεκλογικη αφισα μαναρι μου :-*Ελλεεινίδες δέχεστε Μεμάκι?
Θα σας φτιάξω τρειλερ με σπέσιαλ χορόεσενα σε βαζουμε και στην προεκλογικη αφισα μαναρι μου :-*
Βάλε και τον Μήτσο μέσα όμως,ξέχασες την κριτική που είχε ανεβάσει με την Ντενίσα;τους τοπ πενηντα αξιολογητες να παρεις εχεις ηδη ψηφοδελτιο
τους τοπ πενηντα αξιολογητες να παρεις εχεις ηδη ψηφοδελτιο
αλιντοκεγκελ στο προεκλογικο μας σποτακιΘα σας φτιάξω τρειλερ με σπέσιαλ χορό
Θα σας φτιάξω τρειλερ με σπέσιαλ χορό
κατι σαν τις βιτρινες σε Αμστερντακ και Σαν Παουλι δεν ειναι κακο..Μια σοβαρη προταση του κομματος θα μπορουσε ειναι να λειτουργησουν σε ολους τους πεζοδρομους της Αθηνας αποκλειστικα και μονο οικοι ανοχης (Ερμου,Αιολου, Διονυσιου Αρεοπαγειτου κτλ.)
ετσι θα ερθει η αναπτυξη τυπετυπε ο αλεξ ειναι σαμαρικος, θα εβαζε τα μπουρδελακια να υπογραψουνε μνημονια
ετσι θα ερθει η αναπτυξη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/friendship-handshake-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:grouphug:
Τύπε είσαι μαζί μας,να σε υπολογίζουμε...?
με τηλεποπτικο σποτ με αλιντοκεγκελ, προεκλογικη αφισσα με βυζι αλιντισσας, με απολυτο τυπο, με ρητορια δημητρακη29, με νωντα, με καταιγισμο πιμι σε ολες τις ελλεηνιδες ψηφοφορους απο τον αλεξ, κλπ πες μου εναν λογο για τον οποιο δεν θα γινουμε κυβερνηση!!Τύπε είσαι μαζί μας,να σε υπολογίζουμε...?