axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τα μαλακια μου δεν τα εχω βαψει ποτε ....τα κοκκινομαλλικα θα πας να βαψεις τα μαλλακια σου μηπως
Απλα εξεφρασα μια απορια απο αυτο που εσυ ο ιδιος ειπες
τα μαλακια μου δεν τα εχω βαψει ποτε ....τα κοκκινομαλλικα θα πας να βαψεις τα μαλλακια σου μηπως
Οχι δεν ετυχεκόρτο μαλτέζε δεν διάβασες ποτέ?
Kορτο στα 80's εμπαινε μονο σε σοβαρα κομιξαδικα στυλ παραπεντε και κατι σκαθαρι και σκορπιος(που για αγνωστο σε μενα λογο δεν πηγαν καλα).κόρτο μαλτέζε δεν διάβασες ποτέ?
πως φαινεται ο πεινασμενοςθυμαστε τις τσοντες σε περιοδικα στυλ περιπετεια;;;
terror orribile zakoula montatore golden super terror orribile πρωτος taratata mafia karzan κοκκινος βαρωνος ιστοριες απο το διαστημαθυμαστε τις τσοντες σε περιοδικα στυλ περιπετεια;;;
δεν πηγαν καλα γιατι δεν ειχαν αυτοτελεις ιστοριες κατα την κριση μου.Kορτο στα 80's εμπαινε μονο σε σοβαρα κομιξαδικα στυλ παραπεντε και κατι σκαθαρι και σκορπιος(που για αγνωστο σε μενα λογο δεν πηγαν καλα).
terror orribile zakoula montatore golden super terror orribile πρωτος taratata mafia karzan κοκκινος βαρωνος ιστοριες απο το διαστημα
Τα εχω ολα σε σχεδον ολοκληρωμενες συλλογες εκτος απο τα ταρατατα μαφια καρζαν κοκκινος βαρωνος πρωτος
πως φαινεται ο πεινασμενος
Θα σας κανει πελατακια η αγγελικουλα.Αχαχούχα ξέρεις αν οι CONAN της 10ετίας του '80 έχουν ζήτηση και αξία; Έχω ένα φίλο που έχει υλικό και ανάγκη για χρήμα.
Οπως δεν ειχαν και οι μισοι απο οσους τιτλους αναφερθηκαν.δεν πηγαν καλα γιατι δεν ειχαν αυτοτελεις ιστοριες κατα την κριση μου.
Αυτο δεν το γνωριζω ......Αχαχούχα ξέρεις αν οι CONAN της 10ετίας του '80 έχουν ζήτηση και αξία; Έχω ένα φίλο που έχει υλικό και ανάγκη για χρήμα.
εσυ ρε μαλακα δεν εισαι συλλεκτης φιλοχρηματος εισαιΛούκυ Λουκ μου λοίπουν 12 τεύχη,Αστερίξ κ Οβελιξ τα χω όλα...Αρκά τα 2/3.
Είμαι συλλέκτης αλλά αν έρθουν ζόρικες εποχές παίζει να τα σκοτώσω...θα δω.
Μαν όχι ότι με νοιάζει...αλλά αν αποφασίσω να τα σκοτώσω πόσο λες να πιάσουν;;;εσυ ρε μαλακα δεν εισαι συλλεκτης φιλοχρηματος εισαι
κουμουνιστης και φιλοχρηματος δε παει η μαλλον παει καθως ολοι οι κουμουνες φιλοχρηματοι ειστε
ναι μαν πολύ σπάνια όλα αυτά που έχεις θα γαμηθείς στο χρήμαΛούκυ Λουκ μου λοίπουν 12 τεύχη,Αστερίξ κ Οβελιξ τα χω όλα...Αρκά τα 2/3.
Είμαι συλλέκτης αλλά αν έρθουν ζόρικες εποχές παίζει να τα σκοτώσω...θα δω.
δε ζευγαρωνεις το κοπριτη σου καλυτεραΜαν όχι ότι με νοιάζει...αλλά αν αποφασίσω να τα σκοτώσω πόσο λες να πιάσουν;;;
Κάτσε ρε μαν...λουκύ λουκ έχω 80 τεύχη...και κυκλοφορούν κάπου 92...ναι μαν πολύ σπάνια όλα αυτά που έχεις θα γαμηθείς στο χρήμα
Αυτό άλλη μπίζνα,μην τα μπερδεύουμε.δε ζευγαρωνεις το κοπριτη σου καλυτερα