razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
κάλτσα μαν να μην γρατζουνάει κιόλας ;) ;)
καλο, αλλα δεν κανει για το καλοκαιρι
και για σαμπρελα εχω ακουσει...
κάλτσα μαν να μην γρατζουνάει κιόλας ;) ;)
και συ για αυτοδίδακτος καλά τα παςεσυ μαν εχεις κανει τη μαλακια επιστημη
και για σαμπρελα εχω ακουσει...
εγω χυνω κατω απο το μπαλκονι μαν βλεπω και τα γατακια να καθαριζουν το πεζοδρομιο μετακαι συ για αυτοδίδακτος καλά τα πας
Ακριβως !!!!!μήτσο τα MAD που γράφεις πιο πάνω ήταν αυτά?
είχαν κυκλοφορήσει στα ελληνικά αρχές του 90 αν θυμάμαι καλά
Το Τρουενο γενικα ειχε χαμηλο επιπεδο αλλα αυτο το καλο,δεν ειχε σηριαλ,που και που τρυπωναν μερικα καλα στορυ,sci fi κυριως.Παιδιά διαβάζατε Τρουένο ? ... Ηταν γαμηστερό περιοδικό και είχε ατού το ότι πολλές ιστορίες ήταν αυτόνομες , δεν χρειαζοταν να περιμένεις επόμενα τεύχη για να ολοκληρωθούν .
είχα σκεφτεί να το κάνω πιτσιρικάς στο χωριό μου αλλά τι θα έχυνα τις ελιές? και άλλαξα γνώμηεγω χυνω κατω απο το μπαλκονι μαν βλεπω και τα γατακια να καθαριζουν το πεζοδρομιο μετα
είχα σκεφτεί να το κάνω πιτσιρικάς στο χωριό μου αλλά τι θα έχυνα τις ελιές? και άλλαξα γνώμη
α τότε ίσως εγώ να θυμάμαι την επανέκδοσηΑκριβως !!!!!
Ηταν κυριως σατυρικα περιοδικα και ειχαν πολυ γελιο !!!!!
Μεσα της δεκαετειας του 80 ειχαν κυκλοφορησει
είχε και ωραία γκόμενα βερόνικα νομίζω ή κάπως έτσιλοχαγος μαρκ οτι καλυτερο εχει περασει απο περιοδικο
Βαβουρα ρε μουνι.και Δικαστης Ντρεντ.λοχαγος μαρκ οτι καλυτερο εχει περασει απο περιοδικο
Περιπετεια με ομπραξ και λοχαγο μαρκ !!!!!!!λοχαγος μαρκ οτι καλυτερο εχει περασει απο περιοδικο
αδερφε επειδη ημουν μελετηρο παιδι περιοδικα διαβαζα μονο καλοκαιριΒαβουρα ρε μουνι.και Δικαστης Ντρεντ.
θανάσηςλοχαγο μαρκ διαβαζα επειδη γουσταρα και λιγο τον ξανθο καουμποι πως λεγοταν ρε
καλα θυμωμουνθανάση
Η επανεκδοση ηταν σε τομους, αν θυμαμαι καλα και ναι, ηταν εκει γυρω στα 90 που λες.α τότε ίσως εγώ να θυμάμαι την επανέκδοση
Ομπραξεπειδη γουσταρα και λιγο τον ξανθο καουμποι πως λεγοταν ρε
τα κοκκινομαλλικα θα πας να βαψεις τα μαλλακια σου μηπωςΟμπραξ
Σου αρεσουν τα ξανθα αγορακια ?
έχω διαβάσει πολύ παλιά κάποια από αυτά από φίλο μου συλλέκτη, όντως πολύ ψαγμένα σενάρια και προσεγμένα σχέδιαΗ επανεκδοση ηταν σε τομους, αν θυμαμαι καλα και ναι, ηταν εκει γυρω στα 90 που λες.
Πολυ ωραια περιοδικα ηταν και τα Σταρ κομιξ (καμελοτ 3000 στορμ ερικ καστελ τα οποια εχω ακομη)
καθως και μερικα πολυ σπανια αυτοτελη περιπετειωδη κομιξ (μαξ 2000 κτλ κτλ)
Ειδικα το ΜΑΞ 2000 το εχω λιωσει στο διαβασμα και ειναι στυλ ροκυ στο μελλον με σκοτεινο σχεδιο και βαθος στην ιστορια και τους χαρακτηρες....
Οπου το δανεισα να το διαβασουν μου το ζητησαν αλλα δεν το εδωσα και το εχω σαν καινουργιο