baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.320
- Πόντοι
- 5.097
και ερωτω εγω αν κανεις κωλονοσκοπηση θεωρησε πουστης?Αυτά με τη μέθη και κωλαρακι φόρα παρτίδα είναι ύποπτα τύπε, ελπίζω να μη σε δούμε στο xvideos
και ερωτω εγω αν κανεις κωλονοσκοπηση θεωρησε πουστης?Αυτά με τη μέθη και κωλαρακι φόρα παρτίδα είναι ύποπτα τύπε, ελπίζω να μη σε δούμε στο xvideos
ναι αφαιρουν αν ειναι μικρα εκεινη την στιγμη και δεν νιωθεις τιποτα ρε βλακα ουτε οταν ξυπναςσου βρηκαν πολυποδα?κανει αμεσα την αφαιρεση αν βρει κατι?ενιωσες καμια γλυκα?
Αν είναι με μέθη όχι!και ερωτω εγω αν κανεις κωλονοσκοπηση θεωρησε πουστης?
εγω θα παω οταν παει και ο νιπλης και θα μας κανουν εξεταση με wifi.ναι αφαιρουν αν ειναι μικρα εκεινη την στιγμη και δεν νιωθεις τιποτα ρε βλακα ουτε οταν ξυπνας
δεν μας τα λες καλα ατενεζε...στον ανοιξαν και δεν ενιωσες και τιποτα???ακομα πιο υποπτο αυτο!!!!ναι αφαιρουν αν ειναι μικρα εκεινη την στιγμη και δεν νιωθεις τιποτα ρε βλακα ουτε οταν ξυπνας
φιλε θα ψοφησεις και δεν θα προλαβεις να παρεις και πρασινη καρταεγω θα παω οταν παει και ο νιπλης και αμς κανουν εξεταση με wifi.
δεν μας τα λες καλα ατενεζε...στον ανοιξαν και δεν ενιωσες και τιποτα???ακομα πιο υποπτο αυτο!!!!
παιδια η επιστημη προχωρα και πλεον ειναι οτι καλυτερο αυτη η εξεταση αρκει να εχεις παραπεμπτικο γιατρου και να σκασεις και το χρημα αλλιως παει πιο ακριβαδεν μας τα λες καλα ατενεζε...στον ανοιξαν και δεν ενιωσες και τιποτα???ακομα πιο υποπτο αυτο!!!!
δεν απαντας ρε moynh!!!!παιδια η επιστημη προχωρα και πλεον ειναι οτι καλυτερο αυτη η εξεταση αρκει να εχεις παραπεμπτικο γιατρου και να σκασεις και το χρημα αλλιως παει πιο ακριβα
χαμπαρι δεν πηρα τι να απαντησω..λελουδο εντερακι ολα κομπλεδεν απαντας ρε moynh!!!!
χονδρο.φιλε θα ψοφησεις και δεν θα προλαβεις να παρεις και πρασινη καρτα
κοιτα εσυ τρομπιδη να πας να εξεταστεις γιατι μετα θα ειναι αργα@athinaios44 για πες μας την εμπειρία σου για την κολονοσκοπηση ,σου αρεσε πολυ ,πετάω στα συννεφα ,η σουπερ πολυ ?
πρωτα εμβολιο η κωλονοσκοπηση τι του προτεινεις ντοκτορ?κοιτα εσυ τρομπιδη να πας να εξεταστεις γιατι μετα θα ειναι αργα
χαμπαρι με κοτζαμ καμερα στον πατο???χαμπαρι δεν πηρα τι να απαντησω..λελουδο εντερακι ολα κομπλε
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αν ειναι δυνατονπρωτα εμβολιο η κωλονοσκοπηση τι του προτεινεις ντοκτορ?
νοιαζεσαι ρε μουνη για μενα ,ενα δάκρυ έσταξε απο συγκίνησηκοιτα εσυ τρομπιδη να πας να εξεταστεις γιατι μετα θα ειναι αργα
προτεινω να δοκιμασεις για να πειστεις..κοιμομουν και δεν πηρα χαμπαριχαμπαρι με κοτζαμ καμερα στον πατο???
να του βαλουμε και εναν καθετηρα για να ειναι κομπλε?ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αν ειναι δυνατον
δεν τολμω να κανω πλακα με αυτα ειναι σοβαρα..να του βαλουμε και εναν καθετηρα για να ειναι κομπλε?