Νέα

Κολώνιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZoReN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ενα πολυ καλο σαιτ για κολωνιες και με καλες
τιμες(σχετικα μ αυτες των καταστηματων)ειναι
το aromania

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
παιδες, ψαχτείτε για μαγαζάκια που εχουν ιμιτασιόν κολωνιες επωνυμων εταιρειων. ουσιαστικα αυτό που κανουν (αυτό που λενε ότι κανουν τουλάχιστον), είναι ότι βρισκουν και πετυχαινουν το ταδε επωνυμο αρωμα κατά 90% και το φτιαχνουν μονοι τους. δεν μιλαω για πλανοδιους/πακιστανους/κινεζους αλλα για νορμαλ (και νομιμα) μαγαζάκια που ξεφυτρωνουν δεξια αριστερα.

συνηθως κοστιζει 5 ευρω (η ποσοτητα είναι αναλογα το μπουκαλακι, 80 ή 100 ml νομιζω), και είναι ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του αρωματος σας. ισως, λεω ισως, να μην είναι τοσο εντονη η μυρωδια στις πολύ βαριες κολωνιες (μαλλον λογω αυξημενου οινοπνεύματος στο μειγμα)

επειδή παιρνω εδώ και πολλους μηνες μονο τετοιο (αν και γενικα είμαι των αποσμητικών, κολωνια βαζω λιγοτερα συχνα), δεν εχω παρατηρησει κανενα δερματολογικο θεμα. αλλα οκ, αξιζει ένα 5ευρω να δοκιμασετε μια κολωνια, και αν δειτε τιποτα περιεργο ή θεωρήσετε ότι δεν είναι πιστη αντιγραφη της κολωνιας σας, μην ξαναπαρετε και κρατήστε την υπαρχουσα για να ψεκάζετε το μπανιο μετα το χεσιμο  :orchestra:

περα από την πλακα, ξενερωσα που πληρωνα (εστω και μια-δυο φορες το χρονο) 50+ ευρω για κολωνια. οι κολωνιες που εχω αγορασει κατά καιρους από το μαγαζακι είναι καποιες CK (πχ. ΟΝΕ) και την jean paul gaultier le male. Κανενα σπυρακι, καμια αλλεργια, κανενα παραπονο. πραγματικα δοκιμαστε και αν δεν πετυχει βριστε με, 5 τιμημενα ευρω είναι !

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
μωλις δοκιμασα την φαρεναιτ σε ενα καταστημα.βγαζει εντονη πικριλα.στο χαρτι οταν την ειχα δοκιμασει για πρωτη φορα ηταν πολυ καλη αλλα πανω μου τελικα δεν κανει :headbang:

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
παιδες, ψαχτείτε για μαγαζάκια που εχουν ιμιτασιόν κολωνιες επωνυμων εταιρειων. ουσιαστικα αυτό που κανουν (αυτό που λενε ότι κανουν τουλάχιστον), είναι ότι βρισκουν και πετυχαινουν το ταδε επωνυμο αρωμα κατά 90% και το φτιαχνουν μονοι τους. δεν μιλαω για πλανοδιους/πακιστανους/κινεζους αλλα για νορμαλ (και νομιμα) μαγαζάκια που ξεφυτρωνουν δεξια αριστερα.

συνηθως κοστιζει 5 ευρω (η ποσοτητα είναι αναλογα το μπουκαλακι, 80 ή 100 ml νομιζω), και είναι ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του αρωματος σας. ισως, λεω ισως, να μην είναι τοσο εντονη η μυρωδια στις πολύ βαριες κολωνιες (μαλλον λογω αυξημενου οινοπνεύματος στο μειγμα)

επειδή παιρνω εδώ και πολλους μηνες μονο τετοιο (αν και γενικα είμαι των αποσμητικών, κολωνια βαζω λιγοτερα συχνα), δεν εχω παρατηρησει κανενα δερματολογικο θεμα. αλλα οκ, αξιζει ένα 5ευρω να δοκιμασετε μια κολωνια, και αν δειτε τιποτα περιεργο ή θεωρήσετε ότι δεν είναι πιστη αντιγραφη της κολωνιας σας, μην ξαναπαρετε και κρατήστε την υπαρχουσα για να ψεκάζετε το μπανιο μετα το χεσιμο  :orchestra:

περα από την πλακα, ξενερωσα που πληρωνα (εστω και μια-δυο φορες το χρονο) 50+ ευρω για κολωνια. οι κολωνιες που εχω αγορασει κατά καιρους από το μαγαζακι είναι καποιες CK (πχ. ΟΝΕ) και την jean paul gaultier le male. Κανενα σπυρακι, καμια αλλεργια, κανενα παραπονο. πραγματικα δοκιμαστε και αν δεν πετυχει βριστε με, 5 τιμημενα ευρω είναι !
νομιζω ενα τετοιο μαγαζι ειναι στην αχαρνων.τι παιζει με την διαρκεια?η αυθεντικη μκραταει καπιες ωρες αυτες που λες ποση ωρα κρατανε πανω σου?

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
Ωραίο θρέντ άνοιξες κολλητέ..
Λοιπόν εγώ φοράω την παρακάτω και δεν σου κρύβω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και έχω δεχτεί και κάποια κοπλιμαν από γυναίκες (κυρίως συγγενικά πρόσωπα και κάποιες φίλες)

$_57.JPG
αυτην δεν την εχω δοκιμασει.εχει βαρυ αρρωμα?

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
Είναι όσο πρέπει τύπε..
Δοκίμασε την και θα με θυμηθείς  ;)
σημερα καταλαβα ποσο διαφορετικα καθετε η ιδια κολωνια σε διαφορετικα ατομα.εσενα γενικα σου πανε τα εντονα αρρωματα?

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
σημερα καταλαβα ποσο διαφορετικα καθετε η ιδια κολωνια σε διαφορετικα ατομα.εσενα γενικα σου πανε τα εντονα αρρωματα?

Ναι τύπε εμένα μου πάνε αλλά όπως πολύ σωστά είπες και εσύ αυτό είναι πολύ σχετικό..
Πάντως μην αγοράσεις ποτέ κολόνια αν δεν την δοκιμάσεις για να δεις ότι σου ταιριάζει..
Επίσης προτείνω όταν θα πας για αγορά να πάρεις μαζί σου και μια καλή σου φίλη ώστε να πάρεις γυναικεία γνώμη!  ;)

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
Ναι τύπε εμένα μου πάνε αλλά όπως πολύ σωστά είπες και εσύ αυτό είναι πολύ σχετικό..
Πάντως μην αγοράσεις ποτέ κολόνια αν δεν την δοκιμάσεις για να δεις ότι σου ταιριάζει..
Επίσης προτείνω όταν θα πας για αγορά να πάρεις μαζί σου και μια καλή σου φίλη ώστε να πάρεις γυναικεία γνώμη!  ;)
ναι εννοειτε οτι θα δοκιμασεις πριν αγορασεις,εχω δοκιμασει αρκετες μεχρι τωρα και απο οτι βλεπω δε μου  πανε καθολου οι βαριες.πανω που ειχα απο φασισει πια θα παρωτωρα ξανα αρχιζω το ψαξιμο απο την αρχη :headbang: :headbang:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Τύπε τσέκαρε και αυτές που σου προτείνουν οι τύποι εδώ μέσα ή αλλιώς τσίμπα μια φίλη και αλώνισε στα μαγαζιά και βλέπεις εκεί τι σου ταιριάζει..
Πάντως κάποτε μου είχε πει μια καλή μου φίλη που δεν έπαιζε ποτέ τίποτα ερωτικό ότι "αν φοράς καλή κολόνια μπορείς άνετα να σκοράρεις και ας μην το έχεις πολύ"  :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Καλή φάση. Τέτοιο μαγαζί βρήκα Λευκωσία στη Λύδρας όταν ήμουν φαντάρος. Το είχαν 2 μουνάρες αδερφές και μπήκα για να παίξω μπαλίτσα. Πήρα και 2 αρώματα για γυναίκες και καλά ιμιτασιόν γνωστών εταιριών! La vita belle και ξυσταρχιδιας  :2funny:  Γύρω στο 30 ευρω μου βγήκαν οι 2 γιατί πήρα καλή ποσότητα. Το ένα το έδωσα στην μάνα μου, το άλλο σε ένα πορνίδιο που ήθελα να πετσώσω στην άδεια! Έγιναν και κάποια κονέ με τις κορασίδες του μαγαζιού!  :grin:
Και η μάνα μου και το πορνίδιο έμειναν ευχαριστημένες με τα αρώματα πάντως! Το ίδιο και εγώ!  :grin:

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
Τύπε τσέκαρε και αυτές που σου προτείνουν οι τύποι εδώ μέσα ή αλλιώς τσίμπα μια φίλη και αλώνισε στα μαγαζιά και βλέπεις εκεί τι σου ταιριάζει..
Πάντως κάποτε μου είχε πει μια καλή μου φίλη που δεν έπαιζε ποτέ τίποτα ερωτικό ότι "αν φοράς καλή κολόνια μπορείς άνετα να σκοράρεις και ας μην το έχεις πολύ"  :)
ετσι ειναι οσο να ναι η καλη κολωνια προσθετει ;)

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
cool water απο Davidoff.θα συμφωνησω και εγω, οπως προαναφερθηκε.
Κλασσικη,αρρενωπη πολυ,αντρικη,διαχρονικη,καλοκαιρινη. Σκορπα συγκινησεις και αναμνησεις στις μεγαλυτερες σε ηλικια γυναικες που τις γυριζουν πισω ατα παλια,ομορφα χρονια νεανικα,μα αναστατωνει και τις πιτσιρικες,τις μικροτερες,γιατι ηταν απο τις πρωτες μυρωδιες που ενιωσαν σε προσωπα αγαπημενα.Θειος,μπαμπας,μεγαλος αδερφος,και τα λοιπα.
Προσωπικα προτιμω να παιρνω κολονιες απο ενα αρωματοπωλειο στη Φραγκων,Θεσαλονικη,χυμα,ιμιτασιον,μα με παρα πολυ καλες τιμες και ενισχυμενες με ακομη περισσοτερη σε διαρκεια μυρωδια απο τις αυθεντικες.Και για οσους δεν ξερουν το μαγαζι αυτο...οπου δειτε ουρες εξω απο το αρωματοπωλειο να περιμενουν τη σειρα  τους.....ε τοτε αυτο ειναι.

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
ξερει κανεις σε τι διαφερουν η φαρεναιτ με την ακουα και την 32?

chrisa60

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
69
Πόντοι
0
Aναλογα τη σας αρεσει και τι σας ταιριαζει εγω προτείνω

JOOP-MONT BLANC-SCULPTURE(ELLHNIKH)ANGEL

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταία αγορά είναι η Acqua Essenziale Salvatore Ferragamo.

Πολύ καλό άρωμα ειδικά για το καλοκαίρι  :rockon:

Εγώ τα αλλάζω, με τόση ποικιλία δεν μπορώ να κολλήσω σε ένα μόνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom