παιδες, ψαχτείτε για μαγαζάκια που εχουν ιμιτασιόν κολωνιες επωνυμων εταιρειων. ουσιαστικα αυτό που κανουν (αυτό που λενε ότι κανουν τουλάχιστον), είναι ότι βρισκουν και πετυχαινουν το ταδε επωνυμο αρωμα κατά 90% και το φτιαχνουν μονοι τους. δεν μιλαω για πλανοδιους/πακιστανους/κινεζους αλλα για νορμαλ (και νομιμα) μαγαζάκια που ξεφυτρωνουν δεξια αριστερα.
συνηθως κοστιζει 5 ευρω (η ποσοτητα είναι αναλογα το μπουκαλακι, 80 ή 100 ml νομιζω), και είναι ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του αρωματος σας. ισως, λεω ισως, να μην είναι τοσο εντονη η μυρωδια στις πολύ βαριες κολωνιες (μαλλον λογω αυξημενου οινοπνεύματος στο μειγμα)
επειδή παιρνω εδώ και πολλους μηνες μονο τετοιο (αν και γενικα είμαι των αποσμητικών, κολωνια βαζω λιγοτερα συχνα), δεν εχω παρατηρησει κανενα δερματολογικο θεμα. αλλα οκ, αξιζει ένα 5ευρω να δοκιμασετε μια κολωνια, και αν δειτε τιποτα περιεργο ή θεωρήσετε ότι δεν είναι πιστη αντιγραφη της κολωνιας σας, μην ξαναπαρετε και κρατήστε την υπαρχουσα για να ψεκάζετε το μπανιο μετα το χεσιμο
περα από την πλακα, ξενερωσα που πληρωνα (εστω και μια-δυο φορες το χρονο) 50+ ευρω για κολωνια. οι κολωνιες που εχω αγορασει κατά καιρους από το μαγαζακι είναι καποιες CK (πχ. ΟΝΕ) και την jean paul gaultier le male. Κανενα σπυρακι, καμια αλλεργια, κανενα παραπονο. πραγματικα δοκιμαστε και αν δεν πετυχει βριστε με, 5 τιμημενα ευρω είναι !