Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.685
- Πόντοι
- 3.506
1.5 έδωσα εγώ. Ελπίζω να μη χάσω νεφρό ,δεν είμαι και απόφοιτος FSB να μη μασάω
φιλε προσωπικα μου αρεσουν οι σοκολατινες πστες οποτε προτιμω καρταγενα ι βεβαια εχουν παει πολλες βενεζουελανες και την εχουν ομορφυνει ακομα περισσοτερο
και αν θεωρεις το 90% μπαζα τοτε ταυ τι πρεπει να πουμε?????????
Αδερφέ είναι στριπτίζ άδικο αυτό ή απλό κλάμπ που υπάρχουν πολλές γυναίκες θαμώνες; γιατί πιο πολύ σε στριπτίζ μου έσκασε κ φοβάμαι μη φύγουμε ξεβρακωτοι από κει μέσα...La isla στο Medellín to καλύτερο
Αδερφέ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ετοιμάζω ταξίδι τον Φεβρουάριο και αυτό το διάστημα ψαχνομαι να δω πως παίζεται το παιχνίδι με τις γυναίκες. Αν κ είχα διαβάσει ότι το τιντερ είναι επικίνδυνο , βλέπω ότι τελικά είναι μια χαρά απλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι επί πληρωμή (που προσωπικά δεε χαλάει σε φάση ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε). Μεδεγιν θα κάτσω 4 βράδια κ Καρταχένα 6. Όταν λες μπαρ κ κλάμπ υπάρχουν συγκεκριμένα για τη δουλειά ή όπου να ναι; επίσης πας χύμα στο κύμα κατευθείαν στο ψητό ή είναι σε φάση φλερτ κ καμάκι; με τα ξενοδοχεία είχες κάποιο θέμα; δέχονται επισκέψεις; Ευχαριστώ πολύΑς γραψω και εγω την εμπειρια μου απο Κολομβια μιας και γυρισα χθες και ειναι πολυ φρεσκο!
Καταρχην θεωρω τις κολομβιανες πολυ σεξι και καβλιαρες γυναικες.
Εκατσα 3 μερες καρταχενα,3 μερες μεντεγιν και 4 μερες μποκοτα.
Η καρταχενα πολυ ομορφη πολη αλλα πολυ τουριστικη και αυτο χαλαει την συνολικη εικονα.Πουτανες πολλλες στην πλατεια με το ρολοι αλλα θα ελεγα μετριας ποιοτητας καιπολλες μαυρες.
Οι τιμες για 1 ωρα αρχιζαν απο 50 ευρω αλλα σηκωνει παζαρι.....Εγω πηραμια κολομβιανη η οποια ηταν τιμια στο κρεβατι αλλα δεν επερνε πιπα χωρις προφυλακτικοο με τιποτα οσο και αν επεμενα.
Μετιντερ δεν ασχοληθηκα πολυ στη καρταενα γιατι ηξερα οτι το 90% εκει θα ηταν πληρωτα ετσι και αλλιως.
Μεντεγιν θεωρωρ οτι ειναι ο απολυτος προορισμος διασκεδασης και για σεξοτουρισμο.Μαγαζαρες,εντονη ζωη και πολλες επιλογες για γυναικες.Εχει μια οδο παραλληηλα απο το παρκο Λερας για ψωνηστηρι αλλα και εκει εχει πολλες μαυρες.Το καλο φορτωμα γινεται απο τα μπαρ αλλα και απο τιντερ.Αν καθομουν παραπανω μερες εκει σιγουρα θα ετρωγα πεισσοτερες γκομενες.Τελικος απολογισμος απο μεντεγιν 2 πουτανες και μια απο τιντερ χωρις πληρωμη....
Μποκοτα ειναι μεγαληπολη με πολυ πληθυσμο.Το τιντερ χτυπαγε σαν τρελο απο τα matches αλλα οι πιο πολλες μπορουσαν σαββατοκυριακο γιατι δουλευαν....πιατσα για πουτανες δεν εντοπισα καπου αλλα εφαγα δυο γκομενιτσες απο τιντερ.
Κλεινοντας να πω οτι δεν επισκεφτηκα κολομβια για σεξοτουρισμο μονο.Το πρωι γυρνουσα και εβλεπα μερη και το βραδυ το γυρνουσα στις γκομενες.
Σαν τελικο συμπερασμα κρινω τις κολομβιανες πολυ καβλιαρες,σεξι,ευκολες και καλες στο κρεβατι.Αν θα ξαναπηγαινα κολομβια θα πηγαινα για να ασχοληθω μονο με γυναικες τωρα που καταλαβα τον τροπο σκεψης τους και εγκλιματιστηκα με την ζωη εκει.
Άλλο Μεντεγίν άλλο ΚαρταχέναΚατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι στην Κολομβία που ετοιμάζω εγώ για Φλεβάρη. Μια απλή ερώτηση έχω. Επειδή έχω διαβάσει ότι μέσω τιντερ αλλά κ έξω είναι επικίνδυνα με τις γυναίκες δλδ υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά όπου σε οδηγούν κ καλά σπίτι τους κ εκεί σε κλέβουν ή ρίχνουν στο ποτό υπνωτικό που στην καλύτερη περίπτωση όταν ξυπνήσεις σου έχουν πάρει κ το σωβρακο...
Επίσης όσον αφορά την Πατάγια που έχω εμπειρία το καμάκι γίνεται στη γοκιν στριτ κ στα κλαμπς αλλά όλες θέλουν το κατιτις τους (δε με χαλάει προσωπικά). Στο Μεδεγιν κ Καρταχένα πως γίνεται το παιχνίδι εκτός τιντερ; χύμα στο δρόμο πχ στο ρολόι που γράφεις ή είναι κάποια συγκεκριμένη περιοχή ή κλάμπ που γίνεται το παιχνίδι κ τα κανονισματα; επίσης αν ξέρεις τι παίζει με τα ξενοδοχεία; δέχονται τα κορίτσια; Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Καλές γιορτές με υγεία.Άλλο Μεντεγίν άλλο Καρταχένα
Κ στα δύο κίνησε κ μόνο στο Μεντεγίν el poblado και Καρταχένα στο ιστορικό κέντρο στην πλατεία o'clock Kai bocca grande
Ποτέ δεν πηγαίνεις στο σπίτι κακίας γενικά στο εξωτερικό
Νοίκιασε ασφαλές σπίτι με θυρωρους κ κάλεσε την.εσυ για δείπνο
Στο o'clock στην Καρταχένα κ σταοαρακι γύρω κ κλαμπ είτε έχει σεμιπρο είτε Λέρνας ποτά κ έρχονται άνετα σπίτι
Ειδικά αν έχεις κάνει με εφαρμογές προετοιμασία ακόμη καλύτερα
Στο Μεντεγίν el.poblado parque leillas γίνεται χαμός κ.μοιαζει με Παταγια
Συστήνω αν είσαι κάτω των 50 παίξε μπάλα με τιντερ κ άλλες εφαρμογές κ ξεκαθάρισε ότι ψάχνεις παρέα κ σοβαρή σχέση κ η λατίνα θα στο δείξει ...πάντως κ αν βαλτώσει το θέμα έχει άπειρες σεμιπρο κ προφεσιοναλ κ parque leillas Medellin αλλά και Καρταχένα οclock square
Τελικά με τόσα κεράσματα και δώρα πόσα σου έφυγαν;Μερικές πορνοπαρατηρήσεις:
- Αλκοόλες του κερατά. Άνετα κατεβάζουν 3-4 μεγάλα μπουκάλια Aguardiente ο καθένας κατά την διάρκεια της εξόδου-φιέστας. Γεύση αηδιαστική ίδια σχεδόν με το ούζο. Ο τρόπος δε που το πίνουν, ασταμάτητα, με 40άρια σφηνοπότηρα πραγματικά ηρωικός. Είναι όμως λίγο δύσκολο να ακολουθήσεις τέτοιο τρόπο “διασκέδασης”. Ξεκινάνε πχ την Παρασκευή το απόγευμα και τελειώνουν Τρίτη πρωί σε άθλια κατάσταση, έχουν το ΠΑΣΟΚ στο αίμα τους! Επίσης στο τέλος της φιέστας πάντα κάποιος έχει εξαφανιστεί. Μου έκανε εντύπωση πόσο φυσιολογικά έλεγαν ότι “ο/η τάδε εξαφανίστηκε δεν ξανά είχαμε νέα του/της”.
- Μαριχουάνα δεν αγόρασα, σχεδόν πάντα κερνούσαν. Πολύ καλή ποιότητα αλλά πιο πολύ μου έβγαζε να αράξω σπίτι με μπυρόνια παρά να το κάνω έξω. Χιόνι στα μαγαζιά του κυρίως Μεντεγίν περίπου 50 χιλιάδες πέσος. Μέτρια ποιότητα, πολύ χαλαρή δράση που κολλούσε άνετα με ποτό. Στον βορρά στις 200 χιλιάδες πέσος, πολύ καλύτερη ποιότητα αλλά δεν μου καθόταν με ποτό. Οι κολομβιανοί φυσικά στα αρχίδια τους.
- Λίγοι καπνίζουν κανονικά τσιγάρα και στα μαγαζιά μπορείς να αγοράσεις κυρίως τα θρυλικά δεκαράκια που έπαιζαν κι εδώ κάποτε.
- Η οδήγηση τους τρομακτική δεν τηρούν κανέναν κανόνα. Το κόκκινο φανάρι και τα φανάρια γενικότερα, έχουν απλά διακοσμητικό ρόλο. Ειδικά την νύχτα που δεν έχει πολύ κίνηση και οι ταχύτητες μεγάλες, είναι κανονικός τρόμος. Περίεργο πως δεν πλακώνονται στο ξύλο με αυτή την οδήγηση, στην Ελλάδα θα ήμασταν ένα μεγάλο ρινγκ. Σε συζήτηση με ταρίφα η απάντηση ήταν αφοπλιστική, ότι πολύς κόσμος κουβαλάει πιστόλια και αν το βγάλουν ρίχνουν οπότε δεν το ρισκάρει κανένας. Τέλεια!
- Φουλ φτώχεια, τα πάρκα γεμάτα εξαθλιωμένους ναρκομανείς και άστεγους. Το ποτάμι γεμάτο σκουπίδια που βολτάρουν με την ροή του νερού.
- Πολλές πουστιές με τους λογαριασμούς. Άλλον κατάλογο έδιναν στην αρχή και άλλον την ώρα της πληρωμής εννοείται με πολύ πιο αυξημένες τιμές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι…να πληρώσεις καθώς πάντα έρχονται και δύο τρία μπραβιλίκια μέχρι να τα ακουμπήσεις. Πήγα λίγο χύμα στην αρχή και την πάτησα μερικές φορές. Μετά πλήρωνα επιτόπου ότι παραγγέλναμε.
- Το Rapi είναι το αντίστοιχο efood όπου σου φέρνουν delivery τα πάντα, ακόμα και χρήματα (μέχρι 600.000 pesos).
- Στα θετικά ότι αν θέλεις να φύγεις από ένα μαγαζί μπορείς να πάρεις τις μποτίλιες στο επόμενο. Δεν έχουν θέμα, αρκεί να κάνεις και μια τυπική κατανάλωση.
- Τα μωρά ψάχνονται για αποκατάσταση από τον δυτικό παππού. Ειδικά οι πιο μαυρούλες με σωματάρες και πολύ ευχάριστη συμπεριφορά ξεκινούσαν μόνες την πορνοπροσέγγιση. Δυστυχώς όμως είχα τον Κέρβερο μαζί που δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια.
Είναι ήδη στις σκέψεις για επιστροφή στον βούρκο της Κολομβίας αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Κάπου αρχές Νοέμβρη θα ξέρω.Κανένας προς Medellin το Δεκέμβριο ;
Πολλά μύστη, από ένα σημείο και μετά έχασα το μέτρημα...Τελικά με τόσα κεράσματα και δώρα πόσα σου έφυγαν;
Είναι ήδη στις σκέψεις για επιστροφή στον βούρκο της Κολομβίας αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Κάπου αρχές Νοέμβρη θα ξέρω.
Πολλά μύστη, από ένα σημείο και μετά έχασα το μέτρημα...
Τρομερή εμπειρία έζησες και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.Μπράβο σου.Είναι ήδη στις σκέψεις για επιστροφή στον βούρκο της Κολομβίας αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Κάπου αρχές Νοέμβρη θα ξέρω.
Πολλά μύστη, από ένα σημείο και μετά έχασα το μέτρημα...
Το καλυτερο παιδι εφαγαν τα μουνοπανακαλησπερα μετα το πρερου και το ματσου πιτσου κοσκο πηρα αεροπλανο και μεσω λιμας πηγα στο μεδεγιν την δευτερη μεγαλυτερη πολη της κολομβιας με το φημισμενο καρτελ νρκωτικως κι τις πιο ομορφες κολομβιανες της χωρες
να ευχαριστησω τον mindreader αν και δημιουργειται κοντρα τωρα κολομβιας με βενεζουελα μετξυ μας
το μεδεγγιν εχει αεροδρομιο αρκετα μακρια απο την πολη στην γενετειρα του παμπλο εσκομπαρ το ριονεγρο και απο εκει το ελοφορειο εκσπρες για ασφαλεια 40 λεπτα για κεντρο και απο εκει ταξι για ελ πομπλαντο τηην καλη περιοχη του μεντεγιν που εχει το διασημο παρκο λειρας με τα ριθμητα κλαμπακια και της απειρες επαγγελμτιες
η πολη των 3-4 εκατομυριων μ απιρες μπαριο δλδ φβελες γειτονιες και της περιοχες του ελ πομπλαδο με καλα σπιτια και εμπορικα κεντρα
πρωτη μερα εκανα το τουρ εσκομπαρ πληρονωντας 70 ευρω και για 4-5 ωρς στα αγγλικα σε παν στο μερος που ειναι θαμμενος ο παμπλο στο μερος που δκοτωθηκε που τελικα αυτκτονησε λιγο πριν τον πιασουν αφου βρεθηκε στο κεφαλι του σφαιρα 9 μμ και οχι 7,62 μμ και επισης σε παν στη γειτονια που εκτισε για τους φτωχους αλα και στο σπιτι του το μονακο οπως το ελεγε που στο ισογειο βρεθηκαν δωωματια βασανηστηριων
μιλμε για εννα δολοφονο και με την καμια μη το θεοποιουμε οπως πολλοι το κανουν λανθασμενα και οι μεσαια και υψηλη ταξη δεν το πηγαινει καθολου ενω οι φτωχει τον λατρευειεπειδη εχτισε 2-3 εκκλησιες και μερικα σχολεια
με φανταστικο υλικο και φωτογραφιες μου διηγηθηκαν την αληθινη ιστορια του εσκομπαρ που ασφαλως δεν ηταν απο φτωχη οικογενεια αλλα απο ευκαταταατη κι ασφαλως δεν ηταν γυναικας οπως το παρουσιαζει το χολιγουντ για να πουλησει παραπανω
επισης η γυναικα κλειδι ηταν η γκρισελντα μαυρη χηρα ή αλλιως η νονα el madrina που ζουσε στο μαιμι και κανονιζε με το πρκτωρειο μοντελων να κουβαλαν στην αρχη της βαλιτσες κοκας ενω μετεπειτα πηρε σκαφος αλλα και ααεροσκαφος 727 και σημειωτεο οτι τοτε λανθασμενα ο κοσμος πιστυε οτι η κοκα καλλιεργειται στην κολομβια αλλα στο περου εκουαδορ λογω του υψομετρου αλλα ο εσκομπαρ επενδυσε σε αυτο με εισαγωγες απο εκει κ μετεπειτα με επιστημονικη ομαδα γεωπονων καταφερε να βρει καταλληλα εδαφη και στην κολομβια οξινων εδαφων με χαμηλο βαρομετρικο αρκετα σε φωσφορο
μετα απο το εσκομπαρ τουρ μπορειτε να πατε με ενα απο τ μεγαλυτερα τελεφερικ του κοσμου που με 4 στασεις σε ανεβαζει στο λοφο που βλεπεις το μδεγιν και ολες τις φτωχογειτονιες ενω το τελεφερικ κανει 30 λεπτα ανεβασμα και πανω το εθνικο παρκο απο τη σταση αβεσαντο ειναι απολυτα θεαματικο ----εγω περπατησα λιγο στις φαβελες
δυστυχως επεσε σε τριημερο και πολλα γκομενακια μου ερηξαν ακυρο επειδη ελειπαν οποτε βολευτικα με μια μεστιζο δλδ μπου ειχε και αμαξι και με πηγε γουαταπε μια πολυχρωμη κολονιαλ πολη που ειναι σε λιμνες με νησακια και χλυδατα σπιτια και στο πιεδρα ντε πενολ μενα βραχο αλλα μετεωρα που ανεβαινεις 700 σκαλιαπρακτωρειο μον και βλεπεις ενα μοναδικο θεαμα
φainetai to goyatape kai o braxow me ta nhsakia kauvw kai o tafow toy eskompar