aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ξερει καποιος αν παιζει κατι ασπροβαλτα?κωλομπαρο?στουντιο?
ξερει καποιος αν παιζει κατι ασπροβαλτα?κωλομπαρο?στουντιο?
πριν κανα 2 χρονια ειχα μια βουλγαρα που δουλευε σε ενα εκει αλα δεν θυμαμε ονομα ..νομιζω πηγενοντας για καβαλα δεξια καπου..τελος παντων αυριο θα παω για μπανιο και ελεγα το βραδυ να περνουσα απο εκει..αν ακουσεις κατι στειλε μηνυμαΣτούντιο με την καμία, εδώ στην κοντινή Σέρρες δεν έχει στούντιο, Ασπροβάλτα θα χει?
Γενικά και στα μπίτσμπαρ πχ το Βέρσους πέφτει πολύ πιτσιρίκι.. Βρασνά έχει λίγο πιο μεγάλο κόσμο. Από αγοραίο πάντως μην το ψάχνεις αν και νομίζω ότι παλιά είχε ένα στριπτιζάδικο.
πριν κανα 2 χρονια ειχα μια βουλγαρα που δουλευε σε ενα εκει αλα δεν θυμαμε ονομα ..νομιζω πηγενοντας για καβαλα δεξια καπου..τελος παντων αυριο θα παω για μπανιο και ελεγα το βραδυ να περνουσα απο εκει..αν ακουσεις κατι στειλε μηνυμα
ναι για αυτο ρωτησα..εχω φιλο ταξιτζη απο βουλγαρια και μου λεει οτι συνεχεια κατεβαζει κοριτσια για δουλεια στα βρασνα και επειδη ξεκιναει και καλοκαιρι λεω μπας και παιζει κατιπαραξενο ομως συνηθως σε τετοια χωρια τα κωλομπαρα ειναι στανταρ...
οκ θα γραψωΑν παίζει τπτ καλό ενημέρωσε μας φίλε να έχουμε στα υπόψην γιατί πάω συχνά στα μέρη..
Λειτουργει και λεγεται euphoria πλεον.Το μπανισα τις προαλλες.Λεω να το επισκευτω τις προσεχεις μερεςΘα ειμαι στην περιοχη για διακοπες.Το Tsunami λειτουργει ακομα?
ειμαι απο την περιοχη .που ακριβως πηγε;Λειτουργει και λεγεται euphoria πλεον.Το μπανισα τις προαλλες.Λεω να το επισκευτω τις προσεχεις μερες