Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
για φουεγκο ξέρει κανείς τι παίζει?
περασα την προηγουμενη εβδομαδα
το fuego ειναι ουσιαστικα η μετακομιση του παλιου oscar με  πανω κατω τις
ιδιες γυναικες που ειχε και o προηγουμενος ιδιοκτητης ( focus ) με 2-3 προσθηκες ακομη.
ΔΕν εχει gilf, εχει καλoυτσικα 5-6 μιλφακια ολες με ξανθο μαλλι μονο μια μελαγχροινη ειδα,
κυριως απο 30-40 δεν εχει χαμηλοτερες ηλικιες που ειναι μειονεκτημα για μενα,εχει μια
ανοιχτη ψιλοκαβατζα προς τα πισω ομως δεν κανουν εξτρα πραγματα, να ξερεις. 
αυτο που ειναι θετικο ειναι η τιμη ποτου 5 δικο σου και 5 το απλο (νερο) της κοπελας.

• Like
Αντιδράσεις: hook19

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
ξερει κανεις στην καραολη Δημητριου μαγαζι εθνοσημο ?

giorgoskaf

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες θα ήθελα μια ενημέρωση για μπαράκια όπου κανείς και κάτι έχτρα στην Θεσσαλονίκη έρχομαι την ερχόμενη εβδομάδα και ψάχνω να περάσω καλά... Εάν μπορείτε θέλω και όνομα και οδός... Ευχαριστώ έκτο προτέρων

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.088
Πόντοι
34.538
Καλησπερα συναγωνιστες θα ήθελα μια ενημέρωση για μπαράκια όπου κανείς και κάτι έχτρα στην Θεσσαλονίκη έρχομαι την ερχόμενη εβδομάδα και ψάχνω να περάσω καλά... Εάν μπορείτε θέλω και όνομα και οδός... Ευχαριστώ έκτο προτέρων
Ψαξε στις πιο πισω σελιδες..
Θα βρεις πληροφοριες..

dreamtom1

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το amore club στη Λαγκαδά. Αν έχει μιλφάκια και αν είναι εύκολο το πέσιμο στις κοπέλες. Ευχαριστώ!

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το amore club στη Λαγκαδά. Αν έχει μιλφάκια και αν είναι εύκολο το πέσιμο στις κοπέλες. Ευχαριστώ!
παλιοτερα εκεί ήταν καλα.... τωρα όπως παντού .. ποτακι και λίγα πράγματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πριν κάνα δυο χρόνια που πήγα τελευταία φορά είχε κάτι πατσαβουρες ρωσσοποντιες που ήταν απολυτες ότι πλέον δεν πάνε για πριβε και έξτρα και ότι είναι μόνο για ποτό...σαν χώρος είναι πολύ μικρός και πολύ σκοτεινός

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Είχα να πάω δύο χρόνια
Τότε γινόντουσαν όλα αλλά προχθές που πήγα ήμουν ο μοναδικός πελάτης στο μαγαζί ένα μπάζο έξω από το μπαρ ένα μπάζο Μέσα στο μπαρ και πέραν του κονσομασιόν Τίποτα μα τίποτα περισσότερο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Πριν 2 3 εβδομάδες πήγα στη Χαλκηδόνα στο Αφροδίτη

Δουλεύουν κάποια Καλά Κομμάτια δεν κάθισα όμως πολύ γιατί είδα αυτό το σούργελο την Λαμπρινή η Νικόλ η οποία έχει γυρίσει το κάθε κωλοχωρι της Βορείου Ελλάδος
Η αδερφή της Λίας η οποία κάποτε είχε ανοίξει και ένα μαγαζί στην Τούμπα και το βούλιαξε εν ριπή οφθαλμού

Στο Αφροδίτη Πήγα με έναν φίλο μου ο οποίος τη Λαμπρινή την πηδούσε σαν βίζιτα με 60 και 80 ευρώ στο σπίτι του και εμένα η πατσαβούρα μου είπε ότι για να έρθει στην καβάτζα να πιούμε ποτό δεν θέλει 20 ευρώ το ποτό άλλα 60 και μόλις μου το είπε φυσικά σηκώθηκα και έφυγα αφού πρώτα την έκραξα στον τύπο που έχει το μαγαζί ο οποίος μου είπε ότι αυτό το Συνηθίζει να το κάνει η συγκεκριμένη

• Like

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πέρασμα απο φουεγκο Ηλιούπολη τελικά πριν από λίγο.ανοιξα την πόρτα κ μέσα γινόταν ο κακος χαμός από κόσμο, μεταβολή κ δρόμο.ουτε το μπαρμπαρελα με Πέγκυ δν ήταν τόσο ζιγκα

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
χτες περασμα απο το 'ΚΙΒΩΤΟΣ''  στο κορδελιο  κοπελες δεν ειχε 1 barwoman (ο θεος να την κανει) μονο . Απο εκει στο ''LA ROCHA" 
O χωρος ανακαινισμενος καλος , μεγαλο μπαρ , καναπεδες που καθονταν οι κοπελες οποτε αναγκαστικα κατσαμε σε ''σταντ'' ,  στο μπαρ δουλευει μια θεια μπορει να ειναι ανετα κ η καθαριστρια του μαγαζιου , κοπελες 4 ,τα 2 μπαζα τα στειλαμε σε χρονο dt , 1 ηταν αγκαζε απο μακρυα καλη φαινονταν κ μια Μαρια στα 29 μαγκακι το επαιζε ,πονεμενο αριανακι την κερασαμε 2 ποτα των 5 euro

• Like

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλημέρα συνάδερφοι.θα ηθελα να ρωτησω για το κοπα καμπανα που βρίσκεται στην αλεξανδρεια.η αντζελα που δουλευει στο μπαρ υπαρχει περιπτωση να κανει κατι?επειδη βρίσκεται στο μπαρ δεν την εχω ψαξει ποτε.αν καποιος γνωριζει κατι κ μπορει να ενημερωσει ας στειλει μηνυμα η π.μ.καλες  γιορτες σε ολους!!!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
χτες περασμα απο το 'ΚΙΒΩΤΟΣ''  στο κορδελιο  κοπελες δεν ειχε 1 barwoman (ο θεος να την κανει) μονο . Απο εκει στο ''LA ROCHA" 
O χωρος ανακαινισμενος καλος , μεγαλο μπαρ , καναπεδες που καθονταν οι κοπελες οποτε αναγκαστικα κατσαμε σε ''σταντ'' ,  στο μπαρ δουλευει μια θεια μπορει να ειναι ανετα κ η καθαριστρια του μαγαζιου , κοπελες 4 ,τα 2 μπαζα τα στειλαμε σε χρονο dt , 1 ηταν αγκαζε απο μακρυα καλη φαινονταν κ μια Μαρια στα 29 μαγκακι το επαιζε ,πονεμενο αριανακι την κερασαμε 2 ποτα των 5 euro
Πέρασα κ εγώ στη βδομάδα.βρηκα καναπεδακι κάτω απτον Ντι Τζέι
απέναντι απ'το μπάρ.γυναικες πέντε έξι,μια καλή σγουρομαλα πρόσεξα, τελικά κάθησα με μια αλβανίδα που μιλούσε πολύ.εντυπωση μου έκανε επίσης κ το αφεντικό-υπευθυνος εκεί με την άψογη συμπεριφορά του,ευγενικοτατος κ εξυπηρετικοτατος.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
πηγα βραδυ Πρωτοχρονιας το βρηκα κλειστο μετα  MERLIN  κ αυτο κλειστο ,στη συνεχεια ALTER EGO για ενα ποτο κ μετα  MORGAN που ειχα να παω απο Σεπτεμβρη , 2 new entry προσεξα συνολο 8 κοπελες, η μια η καινουρια (ρουμουνα Αντριανα ) εχει δουλεψει σε πολλα μαγαζια δυτικα (focus, Romeo klp) λογικα θα την ξερουν οσοι ''παιζουν'' στην περιοχη. Απων η μαυρη η Ελενη με τις  :tits: γυρισε παλι στο Δωρα . Αβερτα παιχνιδι κανει η μικρη η ρουμουνα η Χριστινα δινει παντου τηλεφωνα , σου βαζει χερι αντι να βαλεις εσυ κλπ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ  :fuck2:

• Like

giannis146

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας μένω κέντρο Θεσσαλονίκη που προτείνετε να πάω Παρασκευή βράδυ κάπου κοντά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom