Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ευχαριστω με καλυψες σε μεγαλο βαθμο...ο gagarin ο φιλος μου γκρινιαζει απο καιρο αλλα που με στελνετε ρε μαγκες??Αυτο ειναι ολοκληρο ταξιδι να πουμε αλλα πρεπει να το κανω καποτε....
Και επισης θελω να παω και στο Smart cafe στην Τουμπα να δω την ιδιοκτητρια  :pipa2:
αν λες αυτην...
την εχω γνωρησει απο κοντα...ειναι πολυ κοπροσκυλο και πολυ καυλα...
την πουλησα λιγο ερωτα αλλα δεν μου εκατσε ποτε να την γαμησω, την πετυχα κιολας σε περιοδο που χωρησε προσφατα απο γαμο...
ειναι απο τις μιλφ που ηθελα να την γαμαω ολη μερα καθως ηταν απο τις πολυ λιγες γυναικες που μολις την εβλεπα καυλωνα...
αλλα ειναι γυναικα κωλομπαρου να ξερεις...
θα την γνωρησεις ευκολα και θα σου μιλαει σαν να την ξερεις καιρο, ειναι πολυ κοινωνικη, αλλα το κανει για να πηγαινεις στο μαγαζι της η εσυ η να φερνεις πελατες...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ....κατι που δεν καταφερα εγω...

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
blabla πηγε κανεις τελευταια εχει κανα καλο κομματι επιτης δελφων με ολγας σουγκαρ και νεκταρ εχει τιποτα εκει η μαλλον γριες παλι στο εδεμ?  τιποτα καλο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αν λες αυτην...
την εχω γνωρησει απο κοντα...ειναι πολυ κοπροσκυλο και πολυ καυλα...
την πουλησα λιγο ερωτα αλλα δεν μου εκατσε ποτε να την γαμησω, την πετυχα κιολας σε περιοδο που χωρησε προσφατα απο γαμο...
ειναι απο τις μιλφ που ηθελα να την γαμαω ολη μερα καθως ηταν απο τις πολυ λιγες γυναικες που μολις την εβλεπα καυλωνα...
αλλα ειναι γυναικα κωλομπαρου να ξερεις...
θα την γνωρησεις ευκολα και θα σου μιλαει σαν να την ξερεις καιρο, ειναι πολυ κοινωνικη, αλλα το κανει για να πηγαινεις στο μαγαζι της η εσυ η να φερνεις πελατες...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ....κατι που δεν καταφερα εγω...

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
μπαζαααα

RABOO811

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ekh to Dock ston Evosmo th pezh xerh kanhs h pektrha mesa h Olga h xantha th rolo varah

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ξερει κανενας τι παιζει στο SKY στην τομπαζη;και επισης με το παλιο Σευχελλες κοντα στην Συνδικα ανοιξε;εχουμε καμια ενημερωση;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ενα Maison Cafe περιοχη στρατοπεδου καρατασου τι φαση?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
παιδες κανα κωλομπαρο για πριβε σεξ και λοιπα εχει????????????? το φουλ μουν τι λεει?

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Για τα συγκεκριμένα 2ξερεις τιποτα;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οχι φιλε μου τα εκοψα απο τοτε που ανεβασαν τα ορια ηλικιας στα 65 χρονια των εργαζομενων

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που είναι στην κωλέττη απέναντι απο οπαπ, νομιζω ονειρο λεγεται, τι παιζει;
χτες περνούσα κατα τις εντεκαμιση και στην εισοδο καθόταν μια ψηλη πολυ εντυπωσιακη ξανθιά, προφάνως δουλευει μεσα. ημουν με εναν φιλο και στο σκεφτηκαμε, αλλα δεν ξεραμε τι παιζει με το μαγαζι και την καναμε

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Ξερει κανενας τι παιζει στο SKY στην τομπαζη;και επισης με το παλιο Σευχελλες κοντα στην Συνδικα ανοιξε;εχουμε καμια ενημερωση;
το σευχελλες εχει τα φωτα ανοιχτα αλλα δεν λειτουργει
ακομα.τελη του μηνα ειπανε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
αυτο που είναι στην κωλέττη απέναντι απο οπαπ, νομιζω ονειρο λεγεται, τι παιζει;
χτες περνούσα κατα τις εντεκαμιση και στην εισοδο καθόταν μια ψηλη πολυ εντυπωσιακη ξανθιά, προφάνως δουλευει μεσα. ημουν με εναν φιλο και στο σκεφτηκαμε, αλλα δεν ξεραμε τι παιζει με το μαγαζι και την καναμε

Όταν είχαμε πάει με παρέα κλασσικό κωλόμπαρο... ερχόταν οι κοπέλες, καθόταν, μιλούσατε, κερνούσες ποτό αν ήθελες κτλ κτλ κτλ... πριβέ δεν είχε παλιά... δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι!

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Άλλαξε. Έχει και strip show πλέον αλλά και prive χορό. Αν δεν κάνω λάθος, 10Ε ο χορός.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
το μαγαζι ειναι μεγαλη φολα φιλε.δεν παιζει τιποτα καλο εκει μεσα.μεγαλη μπαζοκατασταση παιζη και δεν αξιζει μια.στα λεω διοτι πηγα μια πηγα 2 και 3 φορεσ και ξενερωσα.αν δεν αλλαξει πολλα ο χοντροσ τ αφεντικο δηλαδη εκει μεσα τον βλεπω να κατεβαζει στορια τον χειμωνα και να πουλαει σαλεπη στα γηπεδα!! :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όλα τα κωλόμπαρα της πόλης είναι τόσο "μέσα" που απορώ γιατί τα κρατάνε ανοικτά... Απο κοπέλα που δουλεύει σε σχετικά γνωστό μαγαζί και την είδα τυχαία έξω μου είπε πως περνάνε 2-3 βράδια για να μπει πελάτης, οι κοπέλες δεν φεύγουν γιατί όπου κι αν πάνε είναι τα ίδια χάλια, οι περισότερες προσπαθούν να βγάλουν το προς το ζην με βιζιτούλες με τους καλούς πελάτες τους...
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
tin kalimera m. na rotiso i lista se poia selida peripou paizei, giati exoun kleisei polla teleutaia..
thnx

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
παντως στο Εδεμ που ειχα παει προσφατα ειχε κινηση,και μιλαμε για το μαγαζι που ουτε χουφτωμα παιζει εκει μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom