Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν δεις 2 μηνύματα πάνω από το δικό σου αναφέρω μαγαζί με "μικρές κορασίδες".
ναι το ειδα
ειναι μικρες κορασιδες η ειναι ''μικρες'' με το μετρο των τωρινων κωλομπαρων δηλαδη 35+ ?

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε το δωρα που λες χαλαρο ειναι.
απ οτι εχω μαθει μερικες ειναι βιζιτες
αλλα εμεις μιλαμε για μεσα στο μαγαζι

Κάτι παραπάνω από χούφτωμα εντός του μαγαζιού σαφώς και δεν κάνεις.
Δεν νομίζω να υπάρχει και μαγαζί που να κάνεις κάτι εντός με κάποια που να μην είναι μπάζο ή γριά.
Αν κάνουν κάποιες βίζιτες στην ψύχρα και χωρίς "ψηστήρι" δεν ξέρω. Δεν το αποκλείω φυσικά.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
σας παρακαλω πειτε μου για το μπλαμπλα αλ πατσινο πες  μου

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Κάτι παραπάνω από χούφτωμα εντός του μαγαζιού σαφώς και δεν κάνεις.
Δεν νομίζω να υπάρχει και μαγαζί που να κάνεις κάτι εντός με κάποια που να μην είναι μπάζο ή γριά.
Αν κάνουν κάποιες βίζιτες στην ψύχρα και χωρίς "ψηστήρι" δεν ξέρω. Δεν το αποκλείω φυσικά.
σωστα μιλας.
απλα σε συγκριση με παλιοτερες εποχες
οι σημερινες φαινονται υποτονικες.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Μην γελας ρε, εμενα μια μου ειχε πει οτι τον παιρνει ακαπο απο το κωλο, αλλα να της πω απο την προηγουμενη μερα για να κανει κλισμα. Και μαλιστα εκει στην καβατζουλα απο μπαμπου μπαινοντας δεξια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.576
Πόντοι
7.095
εχω ακουσει οτι τον παιρνουν ακαπο οι περισσοτερες εκει μεσα
καιρο θελω να σου την πω παιχτη...σταματα να λες ο,τι να ναι...στα 10 που λες τα 12 ειναι ψεματα.
ολες τον παιρνουν ακαπο...ολες

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Έχει κανείς διεύθυνση απο Δώρα ?

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
εχω ακουσει οτι τον παιρνουν ακαπο οι περισσοτερες εκει μεσα

Στο Μπλα Μπλα ο μικρότερος κώλος που υπήρχε εκεί τουλάχιστον πριν κανά τρίμηνο που πήγα ήταν όσο η "περιφέρεια" Θεσσαλονίκης και βάλε  :kissass2:....!!!
Είναι όμως όλες έμπειρες  :fuck1:  και εξυπηρετικές  :pipa2:....!!! νομίζω Αλ πρέπει να ρίξεις μια ματιά για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς.... :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στο Μπλα Μπλα ο μικρότερος κώλος που υπήρχε εκεί τουλάχιστον πριν κανά τρίμηνο που πήγα ήταν όσο η "περιφέρεια" Θεσσαλονίκης και βάλε   :kissass2:....!!!
Είναι όμως όλες έμπειρες  :fuck1:  και εξυπηρετικές  :pipa2:....!!! νομίζω Αλ πρέπει να ρίξεις μια ματιά για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς.... :2funny: :2funny:
γενικα πρεπει να ριξω πολλες ματιες αλλα ποτε θα γινει αυτο δεν ξερω...
Οποιος δε βαριεται ας μου τα πει λιγο συνοπτικα ποια ειναι τα must που πρεπει να παω για να θυσιαστω στο βωμο της ενημερωσης και παλι

Ενα που θυμαμαι ειναι το Sky που αναφερθηκε σε μια παραλληλο της Μποτσαρη.Το μπλα μπλα που ειναι?

Επι βλεπω ενα με ονομα Πριβε και ολο κουρτινες απ'εξω πανω στην Κωνσταντινουπολεως αλλα που να τα θυμαμαι ολα αυτα.
Λοιπον περιμενω τη λιστα  :hmm: :hmm:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Οποιος δε βαριεται ας μου τα πει λιγο συνοπτικα ποια ειναι τα must που πρεπει να παω για να θυσιαστω στο βωμο της ενημερωσης και παλι

Ενα που θυμαμαι ειναι το Sky που αναφερθηκε σε μια παραλληλο της Μποτσαρη.Το μπλα μπλα που ειναι?

Επι βλεπω ενα με ονομα Πριβε και ολο κουρτινες απ'εξω πανω στην Κωνσταντινουπολεως αλλα που να τα θυμαμαι ολα αυτα.
οπως κατεβαινεις την ολγας προς κεντρο
στο υψος του ελληνικου (ζαχαροπλαστειο γνωστο)
δεξια στο στενο πορφυρα λεγεται.
2 φαναρια πριν φτασεις μαρτιου χονδρικα.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
στην πορφυρα εκει που ναι το μπλαμπλα εχει και το σαντουιτσαδικο πορφυρα φτηνες τιμες και καλα φαγητα μιαμ μιαμ μιαμ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.576
Πόντοι
7.095

ακόμα περιμένω να πας εσύ στο ατλαντίκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom