ναι το ειδαΑν δεις 2 μηνύματα πάνω από το δικό σου αναφέρω μαγαζί με "μικρές κορασίδες".
ειναι μικρες κορασιδες η ειναι ''μικρες'' με το μετρο των τωρινων κωλομπαρων δηλαδη 35+ ?
ναι το ειδαΑν δεις 2 μηνύματα πάνω από το δικό σου αναφέρω μαγαζί με "μικρές κορασίδες".
φιλε το δωρα που λες χαλαρο ειναι.
απ οτι εχω μαθει μερικες ειναι βιζιτες
αλλα εμεις μιλαμε για μεσα στο μαγαζι
ναι το ειδα
ειναι μικρες κορασιδες η ειναι ''μικρες'' με το μετρο των τωρινων κωλομπαρων δηλαδη 35+ ?
παρα πολυ ωραια , ευχαριστωΈχει και κάτω από 25 σίγουρα. Ρουμανάκια κυρίως.
τι θες να μαθεις φιλος?σας παρακαλω πειτε μου για το μπλαμπλα αλ πατσινο πες μου
σωστα μιλας.Κάτι παραπάνω από χούφτωμα εντός του μαγαζιού σαφώς και δεν κάνεις.
Δεν νομίζω να υπάρχει και μαγαζί που να κάνεις κάτι εντός με κάποια που να μην είναι μπάζο ή γριά.
Αν κάνουν κάποιες βίζιτες στην ψύχρα και χωρίς "ψηστήρι" δεν ξέρω. Δεν το αποκλείω φυσικά.
εχω ακουσει οτι τον παιρνουν ακαπο οι περισσοτερες εκει μεσασας παρακαλω πειτε μου για το μπλαμπλα αλ πατσινο πες μου
καιρο θελω να σου την πω παιχτη...σταματα να λες ο,τι να ναι...στα 10 που λες τα 12 ειναι ψεματα.εχω ακουσει οτι τον παιρνουν ακαπο οι περισσοτερες εκει μεσα
εχω ακουσει οτι τον παιρνουν ακαπο οι περισσοτερες εκει μεσα
Μην γελας ρε, εμενα μια μου ειχε πει οτι τον παιρνει ακαπο απο το κωλο, αλλα να της πω απο την προηγουμενη μερα για να κανει κλισμα. Και μαλιστα εκει στην καβατζουλα απο μπαμπου μπαινοντας δεξια.
σωστα μιλας.
απλα σε συγκριση με παλιοτερες εποχες
οι σημερινες φαινονται υποτονικες.
γενικα πρεπει να ριξω πολλες ματιες αλλα ποτε θα γινει αυτο δεν ξερω...Στο Μπλα Μπλα ο μικρότερος κώλος που υπήρχε εκεί τουλάχιστον πριν κανά τρίμηνο που πήγα ήταν όσο η "περιφέρεια" Θεσσαλονίκης και βάλε ....!!!
Είναι όμως όλες έμπειρες και εξυπηρετικές ....!!! νομίζω Αλ πρέπει να ρίξεις μια ματιά για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς....
οπως κατεβαινεις την ολγας προς κεντρογενικα πρεπει να ριξω πολλες ματιες αλλα ποτε θα γινει αυτο δεν ξερω...
Οποιος δε βαριεται ας μου τα πει λιγο συνοπτικα ποια ειναι τα must που πρεπει να παω για να θυσιαστω στο βωμο της ενημερωσης και παλι
Ενα που θυμαμαι ειναι το Sky που αναφερθηκε σε μια παραλληλο της Μποτσαρη.Το μπλα μπλα που ειναι?
Επι βλεπω ενα με ονομα Πριβε και ολο κουρτινες απ'εξω πανω στην Κωνσταντινουπολεως αλλα που να τα θυμαμαι ολα αυτα.
Λοιπον περιμενω τη λιστα
Έχει κανείς διεύθυνση απο Δώρα ?
ακόμα περιμένω να πας εσύ στο ατλαντίκγενικα πρεπει να ριξω πολλες ματιες αλλα ποτε θα γινει αυτο δεν ξερω...
Οποιος δε βαριεται ας μου τα πει λιγο συνοπτικα ποια ειναι τα must που πρεπει να παω για να θυσιαστω στο βωμο της ενημερωσης και παλι
Ενα που θυμαμαι ειναι το Sky που αναφερθηκε σε μια παραλληλο της Μποτσαρη.Το μπλα μπλα που ειναι?
Επι βλεπω ενα με ονομα Πριβε και ολο κουρτινες απ'εξω πανω στην Κωνσταντινουπολεως αλλα που να τα θυμαμαι ολα αυτα.
Λοιπον περιμενω τη λιστα