You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Μάλλον πολλοί θέλαν να αποφύγουν τον συνωστισμόβρε δεν πηγε κανεις στα εγκαινια??
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
βρε δεν πηγε κανεις στα εγκαινια??
Νέο SOL ( FEVER STUDIO ):
1. Πολύ καλύτερος χώρος σε σχέση με τον προηγούμενο.
2. Πολύς κόσμος την ημέρα των εγκαινίων.
3. Πολλά κορίτσια. Γύρω στα 30 εκτός αν τα έβλεπα διπλά λόγω του αλκοόλ! Μέτρησα 5-6 καινούργια.
4. Τα πριβέ σε κλειστούς χώρους!
Νέο SOL ( FEVER STUDIO ):
3. Πολλά κορίτσια. Γύρω στα 30 εκτός αν τα έβλεπα διπλά λόγω του αλκοόλ! Μέτρησα 5-6 καινούργια.
Που ακριβώς βρίσκετε; Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε επιτρέψτε μου την χαζή ερώτηση...
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Από τα γνωστά ονόματα καμία;Νέο SOL ( FEVER STUDIO ):
Τιμές;
Καμιά καλή μαύρη;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
σε σχεση με τον προηγουμενο εννοουμε τη Γιαννιτσων ή το αλλο στο λιμανι??Νέο SOL ( FEVER STUDIO ):
Η Σασα ητανε?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Αλ τη Σάσα ονειρεύεσαι??? Λαμογιοοοο...είχα φίλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της ως αλεξάνδρα (αν θυμάμαι καλά) και που όταν τον πίπωσε στο Σολ (ως Σάσα) κερνούσε μπύρες!σε σχεση με τον προηγουμενο εννοουμε τη Γιαννιτσων ή το αλλο στο λιμανι??
Η Σασα ητανε?
Επισκέπτης
σολ δεν πηγα ακριβως λαγκαδα που ειναι εχει παρκινγκ? εχει μαυρουλες? την μπεκυ την γνωστη παρτουζιαρα 3 3 τους παιρνε στο πριβε στη γιαννιτσων και στο ανδρομεδα την ειχαν παρει 4 45 με 50 χρονων απο 150 εδωσε ο καθενας ομως χαχαχαχαχαχχαχα
Δυστυχώς το ΣΟΛ έγινε αιτία να κλείσει ο θρύλος που λέγεται ΖΥΓΟΣ!!!!
ουίσκι-πετρέλαιο σε ποτήρι σωλήνα,κοκκινο χοντρό τραπεζομάντηλο,ξηροί καρποί μόνο φιστίκια(τα πιο φτηνά,με την φλούδα απέξω) και φυσικά delivery σουβλάκια!!!
ουίσκι-πετρέλαιο σε ποτήρι σωλήνα,κοκκινο χοντρό τραπεζομάντηλο,ξηροί καρποί μόνο φιστίκια(τα πιο φτηνά,με την φλούδα απέξω) και φυσικά delivery σουβλάκια!!!
Επισκέπτης
Δυστυχώς το ΣΟΛ έγινε αιτία να κλείσει ο θρύλος που λέγεται ΖΥΓΟΣ!!!!
τρελη καλτιλα μαγαζαρα ο ζυγος τι μου θυμισες εχω δωσει πιπα σε 45αρα στις τουαλετες και εξω τραγουδουσε τοτε η μαριανθη κεφαλα
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Mε τον "θεό" Ζούμπα!!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς το ΣΟΛ έγινε αιτία να κλείσει ο θρύλος που λέγεται ΖΥΓΟΣ!!!!
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με απογοητευσατε
3 μερες ανοιχτο το σολ κ δεν εχουν γραφτει 15 σελιδες γι αυτο?
περιμενα να εχουν παρει φωτια τα pc
Ρε καρντάσια για πείτε, αυτή η "αερογέφυρα" που κοντά πέφτει; κανά αστικό περνάει από κει κοντά (κανά 27 ας πούμε) για να μην πλερώνουμε ταρίφα στο "πήγαινε" τουλάχιστον...
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
^Ερχόμενος απο ανατολικά θα πάρεις όλη την εγνατία μέχρι την πλατεία δημοκρατίας (βαρδάρη) και θα στρίψεις στην λαγκαδά(η μεγάλη κάθετος στην εγνατία-μοναστηρίου) για νεάπολη - σταυρούπολη .Δυτικά ερχόμενος θα πάρεις την μοναστηρίου μεχρι την αρχή της.Λίγο πρίν την διασταύρωση που πάει για δικαστήρια .Aφού στρίψεις για λαγκαδά συνεχίζεις μεχρι την αερφογέφυρα σταυρούπολης την περνάς και στα δεξιά σου είναι ο παλιός ΖΥΓΌΣ η πλέον fever men club (παλιό Sol)
.Δεν πήγα και εγώ γιατί είδα πολύ κίνηση από έξω και φαντάζομαι γινόταν της πουτάνας .Πέρασα απο Αmore που ηταν σχετικά καλά χαλαρά και είχε 7-8 μουνιά 2 παλιές απο τοξότη που ήταν κλειστο το σάββατο .
.Δεν πήγα και εγώ γιατί είδα πολύ κίνηση από έξω και φαντάζομαι γινόταν της πουτάνας .Πέρασα απο Αmore που ηταν σχετικά καλά χαλαρά και είχε 7-8 μουνιά 2 παλιές απο τοξότη που ήταν κλειστο το σάββατο .
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Από τα γνωστά ονόματα καμία;
Τιμές;
Καμιά καλή μαύρη;
Όλα τα γνωστά ονόματα που ήταν τελευταία στο παλιό SOL είναι και στο νέο.
Ίδιες σε όλα (είσοδος, ποτά, πριβέ).
Δύο είδα όλες κι όλες. Η μία μου φάνηκε γνωστή από το παλιό SOL.
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
σε σχεση με τον προηγουμενο εννοουμε τη Γιαννιτσων ή το αλλο στο λιμανι??
Η Σασα ητανε?
Καλύτερο και από τα δύο. Σε σχέση μάλιστα με την Χάψα είναι κλάσεις ανώτερο.
Δεν νομίζω. Δεν την είδα.