Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η οποία Μαρλέν έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την πιάτσα και την οποία πριν χρόνια την έκραζαν για αρρώστιες (δεν έχω γνώμη επ αυτού καθώς εγώ μια πίπα με σκούφο της είχα δώσει μόνο)
Αυτό πρέπει να ήταν κάτι με τα νεφρά της (ανεπάρκεια νομίζω- γράφουν για αυτό και στα θρεντ της Αθήνας).

Επισκέπτης
που θα βρουμε την μαρλεν και την βανεσα? επισης για την μαη θεωδορου σε ποιο καφε μπαρ δουλευει να παω να την δω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: αλλα πρεπει καποιος να μου λυσει την απορια...

Χθες πηγα στα Αστρα στο γνωστο μπουζουξιδικο και λεω την barwoman βαλε ενα famous.Kαι τι μου λεει?...δεν εχουμε,μονο Jameson και Ballantines απο ουισκι  :new_shocked: :new_shocked:
Πως γινεται αυτο δηλαδη?Εχει κανεις εξηγηση?

Αφου και Παρασκευη-Σαββατο 10ε ειναι παλι το ποτο στο μπαρ και ετσι κι αλλιως το Jameson εχει ιδια τιμη με τα αλλα.Δεν ειναι να πεις δηλαδη οτι το κανουν για πιο φτηνο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στον Χρυσοχοίδη?
νομίζω Πέμπτη δεν ανοίγει

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: αλλα πρεπει καποιος να μου λυσει την απορια...

Χθες πηγα στα Αστρα στο γνωστο μπουζουξιδικο και λεω την barwoman βαλε ενα famous.Kαι τι μου λεει?...δεν εχουμε,μονο Jameson και Ballantines απο ουισκι  :new_shocked: :new_shocked:
Πως γινεται αυτο δηλαδη?Εχει κανεις εξηγηση?

Αφου και Παρασκευη-Σαββατο 10ε ειναι παλι το ποτο στο μπαρ και ετσι κι αλλιως το Jameson εχει ιδια τιμη με τα αλλα.Δεν ειναι να πεις δηλαδη οτι το κανουν για πιο φτηνο

Ο ένας λόγος είναι ότι το μαγαζί αγοράζει με καλύτερες τιμές αυτές τις μάρκες απο τις κάβες , όπότε αυτά θέλει να πουλάει , και 2ον μπορεί να του λέει ο προμηθευτής (κάβα) αν θέλεις έκπτωση 20% (ας πούμε) σε jameson & Ballantine's δεν βάζεις στο μαγαζί σου famus & dewars ...Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να `χει και καμιά 100αριά μπουκάλια απ`αυτές τις μάρκες , να θέλει να τα μειώσει και να έχει δώσει εντολή στο μπαρ να δίνει μόνο αυτά !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Στον Χρυσοχοίδη?
νομίζω Πέμπτη δεν ανοίγει
εγω νομιζω οτι ανοιγει....Οπως και τα Μαμουνια.Εχει γινει πολυ μαλακας ο Δημητρακης ολη την ωρα σαχλαμαριζει δεν τραγουδαει

Ο ένας λόγος είναι ότι το μαγαζί αγοράζει με καλύτερες τιμές αυτές τις μάρκες απο τις κάβες , όπότε αυτά θέλει να πουλάει , και 2ον μπορεί να του λέει ο προμηθευτής (κάβα) αν θέλεις έκπτωση 20% (ας πούμε) σε jameson & Ballantine's δεν βάζεις στο μαγαζί σου famus & dewars ...Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να `χει και καμιά 100αριά μπουκάλια απ`αυτές τις μάρκες , να θέλει να τα μειώσει και να έχει δώσει εντολή στο μπαρ να δίνει μόνο αυτά !
ε ναι μαλλον κατι τετοιο παιζει αλλα εγω το θεωρω το λιγοτερο αστειο,μπουζουξιδικο να μη σε σερβιρει Johnny και Famous και να σερβιρει Ballantines που δε το πινει κανεις.
Δηλαδη θα πιω εγω οτι θελουν αυτοι?

Εκτος αν ειναι μονο για Πεμπτη μιας και η φιαλη πεφτει στα 80ε/6 ατομα και προφανως εκει τους δινει οτι μαρκα θελει.Αλλα στο μπαρ γιατι?Δεν εχει λογικη...

Παντως οπως ειδα και χθες εκει και πριν μερικες βδομαδες στα Μαμουνια ελαχιστες φιαλες κυκλοφορουν στα τραπεζια και απο πελατεια ο,τι να΄ναι κατι παιδακι 20 χρονων που ολη την αυτοφωτογραφιζονται.Να φανταστεις οταν βγηκε ο Χρυσοχοϊδης τον χειροκροτησαν καμια 10 ατομα ολα κι ολα  :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
του χρόνου η κάβα θα έχει μόνο White Horse και J and B
και του παραχρόνου από το Μάκρο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα πραγματα ειναι απλα αλ οσον αφορα τα ποτα
τα ποτα που βαζει ενα μαγαζι μεσα για να δουλεψει ειναι θεμα συμφωνιων κ προσφορων
ας πουμε τα αστρα για να δουλευουν τετοια προιοντα εχουν συμφωνια με 'περνο ρεκαρ'...
οι συμφωνιες αυτες προβλεπουν αποκλειστικη χρηση των προιοντων των οποιων διαθετουν οι εταιριες αυτες κ οχι με τις τιμες που κανουν οι καβες
οι καβες κανουν ετσι κ αλλιως εκπτωσεις σε μαγαζια οπως αυτα γιατι κανουν μεγαλες καταναλωσεις,αλλα δεν ξεπερνουν το 12%
οπως επισης απαιτουν κ τα χρηματα μπροστα ειτε με επιταγη,αν εισαι οκ κ σε εχουν τσεκαρει,ειτε μετρητοις
επισης οι εταιριες κανουν δωρακια στα μαγαζια αυτα κ γι αυτο μπαινουν μεσα με αποκλειστικη χρηση
δηλαδη αν το τζειμσον το αγοραζεις απο μια καβα 13,80 που ειναι μια καλη τιμη δεν σου κανουν εκπτωση αλλα σε βαθος χρονου ενος μηνα η ενος 15μερου σου κανουν δωρο 2 κουτια απο αυτο το ποτο
ετσι γινεται σε ολα τα ειδη οποτε οποτε το ποτο που θα πληρωσεις εσυ 10ε κ θα του κοστιζει κατα μεσο ορο για να την παραγωγη στο μαγαζι 1,5 με 2,με αυτα τα δωρα γινεται με τη μια το κοστος του ακομα πιο μικρο κ τα κερδη του μαγαζιου ακομα πιο μεγαλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης κ τα μαμουνια κ τα αστρα δουλευουν πεμπτη παρασκευη σαββατο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αρα η μερα δεν παιζει ρολο απ'οτι καταλαβαινω...και Σαββατο να παω αυτοι Ballantines θα με ποτισουν  :jerking: :jerking: :jerking:
Βρε δε γαμιομαστε λεω εγω...Καλα ειπαν οι αλλοι παραπανω,στο τελος θα μας δωσουν ρετσινα και ουζο...

Γι'αυτο κι εγω θα πηγαινω μονο στο Σολ τωρα που θα ανοιξει,που εχει και ολα τα ποτα  :( :(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
επισης κ τα μαμουνια κ τα αστρα δουλευουν πεμπτη παρασκευη σαββατο
στα Μαμουνια τουλαχιστον εχει Famous  :grin: :grin:
Aν και τωρα τελευταια πινω και Jack Daniels το οποιο ναι μεν ειναι αρκετα βαρυ αλλα στον δικο μου εγκεφαλο καθεται καλα  :zombie: :zombie:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αρα η μερα δεν παιζει ρολο απ'οτι καταλαβαινω...και Σαββατο να παω αυτοι Ballantines θα με ποτισουν  :jerking: :jerking: :jerking:
Βρε δε γαμιομαστε λεω εγω...Καλα ειπαν οι αλλοι παραπανω,στο τελος θα μας δωσουν ρετσινα και ουζο...

Γι'αυτο κι εγω θα πηγαινω μονο στο Σολ τωρα που θα ανοιξει,που εχει και ολα τα ποτα  :( :(
δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο η μερα
σκεψου απλα οτι αν πας κ κατσεις σε ενα τραπεζι πισω κ ζητησεις κατι που δεν εχουν απο οθισκι,σε ποτο παντα οχι φιαλη,αυτοι εχουν τα δικα τους κ αυτα που δουλευουν για παραγωγη οποτε θα στο πουλησουν γι αυτο που ζητησες
αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα μαγαζια
οπως λαμπρο παραδειγμα στις βοτκες
αν ζητησεις στολι η αμπσολουτ σε ποτο σιγα μην πιεις αυτο που ζητησες
βιμποροβα θα πιεις γιατι ειναι πιο φθηνη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στα Μαμουνια τουλαχιστον εχει Famous  :grin: :grin:
Aν και τωρα τελευταια πινω και Jack Daniels το οποιο ναι μεν ειναι αρκετα βαρυ αλλα στον δικο μου εγκεφαλο καθεται καλα  :zombie: :zombie:
αν πινεις ουισκι σε τετοια μαγαζια αποψη μου να δινεις ενα 2ευρο παραπανω κ να πινεις ντιμπλ αν υπαρχει ανοιχτη φιαλη επειδη δεν ανοιγουν ευκολα για ενα ποτο,παρα ολα υατα τα κατακαθια που λεγονται ουισκι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αν πινεις ουισκι σε τετοια μαγαζια αποψη μου να δινεις ενα 2ευρο παραπανω κ να πινεις ντιμπλ αν υπαρχει ανοιχτη φιαλη επειδη δεν ανοιγουν ευκολα για ενα ποτο,παρα ολα υατα τα κατακαθια που λεγονται ουισκι
θα το εχω υποψιν μου...
ακου εκει βιμποροβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θα το εχω υποψιν μου...
ακου εκει βιμποροβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ομως...επειδη πλεον ολα τα μαγαζια γεμιζουν με πιτσιρικαρια η οποια δεν εχει ιδεα τι πινει,δεν μπορουν να καταλαβουν τι τους πασαρουν για ποτα

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο η μερα
σκεψου απλα οτι αν πας κ κατσεις σε ενα τραπεζι πισω κ ζητησεις κατι που δεν εχουν απο οθισκι,σε ποτο παντα οχι φιαλη,αυτοι εχουν τα δικα τους κ αυτα που δουλευουν για παραγωγη οποτε θα στο πουλησουν γι αυτο που ζητησες
αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα μαγαζια
οπως λαμπρο παραδειγμα στις βοτκες
αν ζητησεις στολι η αμπσολουτ σε ποτο σιγα μην πιεις αυτο που ζητησες
βιμποροβα θα πιεις γιατι ειναι πιο φθηνη
τα ποτα τα εχουν χεσει παντου.
οσοι πινουν στολι-χειγκ καλυτερα να αλλαξουν ποτο.αυτα τα 2 τα εχουν γαμησει εντελως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom