Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως δεν βλεπω να προχωραει το εργο...τουλαχιστον απ'εξω.χθες που περασα ηταν πιο ξηλωμενο απ'οτι την Πεμπτη που ξαναπερασα.ξηλωσαν και την ταμπελα και τους προβολεις και εχει μπει στην 3η βδομαδα κλειστο

αμα μπλεξεις με τον δημο ατσαλακωτου ... αστα να παν ...

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινε στο εδεμ. δελφων με μαρτιου σε ενα στενο. ζητα την λαουρα. αν ειναι θα τα δεισ ολα,τα παντα ολα ομως. παιζει να σου κατσει κιολας αν το χειριστεισ καλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγαινε στο εδεμ. δελφων με μαρτιου σε ενα στενο. ζητα την λαουρα. αν ειναι θα τα δεισ ολα,τα παντα ολα ομως. παιζει να σου κατσει κιολας αν το χειριστεισ καλα
να παω ρε φιλε αλλα χωρις ΣΟΛ δεν περναει η νυχτα...σε ποιο στενο ακριβως ειναι??

FOF

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γ'ινε λιγάκι πιο σαφης

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στην δελφων με μαρασλη υπαρχει το σουμπιτο.()διπλα στο νον στοπ περιπτερο στην διασταυρωση μαρτιου με δελφων)ενα μαγαζι με κρεπες,τυροπιτες,τοστ κτλ που ειναι ανοιχτο ολο το βραδυ.οποτε περνας απο το σουμπιτο απεναντι την δελφων σε μια μικρη διχαλα που εχει και πας στο δρομακι στα δεξια σου.στα 3 μετρα στο αριστερο σου χερι ειναι το εδεμ.αλλα ζητα λαουρα.ειναι μια ρωσσιδα κοντουλα με ςραιο κορμι,καταμαυρο μαλλι και μπλε ματια.η λαουρα τα κανει ολα...... μουνια,δαχτυλα,γλωσσοφιλα,φραπεδες ασε που πινει καμμια φορα και μεθαει. πηγαινε την σπιτι μετα την δουλεια..γαμιεται αβερτα..  την εχω παρει 3 φορες σπιτι της αφου ειχαμε συναντηθει τελειως τυχαια σε βραδυ σε νον στοπ τοσταδικο.τελειως gfr  γινεται φιλαρακι αμεσως και γαμιεται για την παρτη τησ..

FOF

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο η Λαουρα ??????? εγω εχω σταμπαρει ενα μικρό ξανθό ρωσσιδάκι με μακρια μαλλιά, με αυτη ξερεις τι γίνεται??????

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχει και μερικες αλλες καλες εκει.αλλα δεν τισ ξερω καλυτερα.το ονομα αυτης τησ ξανθιας που λες? εχει γουστο να ειναι μια αννα... απιστευτη...  αν εισαι εκει πεταξου και απο νεκταρ καμμια 100 μετρα πιο ψηλα.ειναι γρηγοριου 5 με εγνατια. κατα καιρους φερνει καποθα καλα κομματια.εχουν περασει απο εκει και λαουρα,αννα και καποια αλλα δυνατα κομματια

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το Εδέμ έχει αυτή τη στιγμή τις πιο όμορφες γυναίκες ! Γενικά όμως λόγω χώρου δεν παίζουν πολλά πράγματα ...με εξαίρεση τη Λάουρα ! Η Μαρία είναι το Νο 1 σε ζήτηση εκεί μέσα , πριν έρθει στο Εδέμ δούλευε σε στριπτίζ στην επαρχία . Πάντως πράγματι λίγω πιο πάνω στο Νέκταρ γίνονται πολύ περισότερα πράγματα αλλά με πολύ χαμηλότερη ποιότητα !

FOF

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω geo. Δύσκολο γκομενάκι είναι

FOF

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και δεν πρέπει να είναι ο μόνος

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
geo πολυ σωστος. οντως λογω χωρου δεν γινονται πολλα.αντιθετως λογω χωρου στο νεκταρ γινονται εκτροπα...  εκανε κατι φραπεδες εκει μεσα η λαουρα παλιοτερα και η αννουλα... σου φερνε το μουνι στην μαπα η λαουρα καταιδρωμενο..  τςρα μια χοντρη αλβανιδα εκει μεσα στον πεταει εξω και στον παιζει..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Για το No Name στη Μενεμένη ξέρει κανείς τίποτε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα χθες στο ΑΜΟΡΕ στην οδο Λαγκαδα λιγο πριν το Βαρδαρη.μιλαμε για μαγαζι ποντικοτρυπα και σκοταδι που δε βλεπεις σχεδον μπροστα σου.γυρω στις 7 γυναικες ειχε και αρκετους πελατες.κερασα ενα των 10ε την μαυρουλα Αννα και μου λεει μετα κερνα ενα των 20ε για να παμε στο μπαρ στο βαθος.εγω νομιζα οτι εκεινο ηταν το πριβε.πηγαινουμε λοιπον στο μπαρ στο βαθος οπου χωρανε καμια 4 ανθρωποι και βλεπω μια μαυρουλα να τσιμπουκωνει εναν μαλακα μπροστα μας.τελοσπαντων το πριβε ειναι σε εναν αλλο χωρο που χωριζεται με μια κουρτινα και η μαυρουλα μου ειπε οτι κοστιζει 100ε με μια σαμπανια.αληθευει αυτο???
συμπερασμα....μαγαζι του κωλου,ο ενας πανω στον αλλο,δε μ'αρεσε καθολου

μετα πηγα ΟΠΑ-ΟΠΑ να ακουσω το πανκ τσιγγανακι τη Ναταλι με τη φωναρα!

το ΣΟΛ παραμενει κλειστο και διαλυμενο απ'εξω.εμαθε κανεις τιποτα?περασε κανεις πρωι απο το μαγαζι να δει αν γινεται τιποτα με την ανακαινιση??

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Αληθεύει al, απλά από ότι έχω κατάλαβει δεν χρειαζόσουν άλλα 100 ευρώ για να πας prive, αφού ήδη είχες κάνει 30 ευρώ λογαριασμό με 70-80 ευρώ έμπαινες.. Είναι λίγο χύμα το μαγαζί όντως, αλλά έχει γέλιο αυτή η κατάσταση με το πριβέ bar των τεσσάρων ατόμων  :rockon:. πήρε το μάτι σου μια Σοφία, ξανθιά, λεπτή ρωσσίδα 30άρα? Νομίζω είναι ότι καλύτερο εκεί μέσα..
Πέρασα το πρωί από sol, τα ίδια..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Παρασκευή πρωί που πέρασα δουλεύανε στην πρόσοψη του μαγαζιού, κάτι σιδεριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom