Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
είχα βάλει σκέτο σολ,δεν ήξερα ότι γράφει και mens club...τί είναι μασάζ?...
καταλαβα.....μολις μυριστηκες ματι,φτιαχτηκες αμεσως.κωλομπαρο στη Γιαννιτσων ειναι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως οι γυναίκες είναι απίστευτα παρτάλια...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τι ρατσα ειναι αυτες ρε?Σε αυτες αναφερεστε τοσες σελιδες?
δηλαδη τι περιμενατε??οτι θα βγει η Φραντζεσκα και Σοφια με το μουνακι τους ανοιχτο??στις φωτο εμφανιζονται η Λια,η Βανεσσα,η Ληκα,η Μαρινα το τερας και κανα δυο μαυρουλες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δηλαδη τι περιμενατε??οτι θα βγει η Φραντζεσκα και Σοφια με το μουνακι τους ανοιχτο??στις φωτο εμφανιζονται η Λια,η Βανεσσα,η Ληκα,η Μαρινα το τερας και κανα δυο μαυρουλες.
Απο αυτες που βλεπω παντως μονο το λουρι τους λειπει...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Ενημερώσεις:

1. Άνοιξε ξανά το "Κονέ" στα "Εκτος Θεσ/νίκης (Δυτικά)".
2. Το "Ρέμα" έχει ρίξει τις τιμές από 5/15 στα 5/10. Έχει 3-4 περιπτώσεις η μία αξίζει για κέρασμα.
3. "Σολ" και "Όνειρο" κλειστά για ανακαίνιση. Το Σολ για 15 μέρες.
4. Η "Αμβροσία" κλειστή μέχρι νεωτέρας. Κάποιες κοπέλες του μαγαζιού βρίσκονται στη Πτολεμαΐδα σε αντίστοιχο μαγαζί.
5. Νέες προσθήκες το "Αναζήτηση" και το "Private" στην Πολίχνη οδός Αγνώστου Στρατιώτη (όπως είπε κάποιος προηγουμένως). Στο "Αναζήτηση" τα ποτά 6/6. Ποιότητα και τα δύο τύπου "Bla Bla", "Sugar" κτλ. Έχουν από 3-4 περιπτώσεις το κάθε μαγαζί.
6. Από όσο ξέρω (με επιφύλαξη) οι κοπέλες του Σολ (αν όχι όλες οι περισσότερες) δεν θα δουλέψουν σε άλλο μαγαζί εντός Θεσ/νίκης μέχρι να ανοίξει ξανά. Ίσως εκτός.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Τι ρατσα ειναι αυτες ρε?Σε αυτες αναφερεστε τοσες σελιδες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε φοβερη ατακα ακόμη γελαω........ομως αν πας στις 5 το πρωι τυλφα και γκαβλωμενος απο τα γκομενακια στα μαγαζια που ησουν  και μπεις εκει μεσα στο σκοταδι πιστεψε με ..ολες καλες τις βλέπεις......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε φοβερη ατακα ακόμη γελαω........ομως αν πας στις 5 το πρωι τυλφα και γκαβλωμενος απο τα γκομενακια στα μαγαζια που ησουν  και μπεις εκει μεσα στο σκοταδι πιστεψε με ..ολες καλες τις βλέπεις......
Υπο τετοιες συνθηκες παω πασο,αλλα αν ειναι να πινουμε κανα βαρελι πριν παμε σε κωλομπαρο που θα τα σταξουμε γαμησε τα...βεβαια,θα μου πεις,γουστα ειναι αυτα,ο καθενας οπως περναει καλα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εχει παει κανεις μηπως στη ΒΛΑΧΑ?μου ειπαν οτι εχει καλα γουστα....αληθευει???

spidersagit

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους...γνωριζει κανεις τι γινεται με το  σολ?Ανοιξε?Θα ανοιξει αυτην την βδομαδα?Το κλεισανε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
καλησπερα σε ολους...γνωριζει κανεις τι γινεται με το  σολ?Ανοιξε?Θα ανοιξει αυτην την βδομαδα?Το κλεισανε?
δυστυχως δεν βλεπω να προχωραει το εργο...τουλαχιστον απ'εξω.χθες που περασα ηταν πιο ξηλωμενο απ'οτι την Πεμπτη που ξαναπερασα.ξηλωσαν και την ταμπελα και τους προβολεις και εχει μπει στην 3η βδομαδα κλειστο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εχει παει κανεις μηπως στη ΒΛΑΧΑ?μου ειπαν οτι εχει καλα γουστα....αληθευει???
πηγα χθες να βρω τη ΒΛΑΧΑ.την οδο Φλεμινγκ τη βρηκα,την κατεβηκα ολη αλλα ΒΛΑΧΑ δεν ειδα.πιθανον να ηταν κλειστο και δεν το επιασε το ματι μου.κατεβαινοντας το δρομο απο ποια μερια ειναι το μαγαζι???ξερει κανενας καμια λεπτομερεια παραπανω να μας πει???

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι διπλα σε ενα βενζιναδικο-γκαραζ ... οπως ανεβενεις απο ολγας  περνας ενα μαρκετ DIA (το παλιο metropilitan τον κινηματογραφο) ενα γκαραζ και μετα ειναι το μαγαζι ...
....καλη τυχη next time....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ειναι διπλα σε ενα βενζιναδικο-γκαραζ ... οπως ανεβενεις απο ολγας  περνας ενα μαρκετ DIA (το παλιο metropilitan τον κινηματογραφο) ενα γκαραζ και μετα ειναι το μαγαζι ...
....καλη τυχη next time....
Δηλαδη δεν ειναι ακριβως πανω στη Φλεμινγκ ή πρεπει να παω αντιθετα??δηλαδη να την παρω απο Ολγας και οχι απο Κωνσταντινουπολεως??εγω πηγα απο το Ιπποκρατειο ευθεια κατω

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
..απο ιπποκρατειο κοβετε λογο μετρο .. απο ολγας οπως ανεβενης την φλεμιγκ εκει που εχει μια καθετη στο αριστερο χερι οπως ανεβενης την συνταγματαρχου δαβακη εκει εινα.Μπροστα στην δαβακη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
..απο ιπποκρατειο κοβετε λογο μετρο .. απο ολγας οπως ανεβενης την φλεμιγκ εκει που εχει μια καθετη στο αριστερο χερι οπως ανεβενης την συνταγματαρχου δαβακη εκει εινα.Μπροστα στην δαβακη
τωρα καταλαβα.αρα πηγα αντιθετα χθες.σ'ευχαριστω πολυ

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:) σε καποια στιγμη θα θελισω και εγω βοηθεια  για τα δυτικα που δεν εχω ιδεα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
:) σε καποια στιγμη θα θελισω και εγω βοηθεια  για τα δυτικα που δεν εχω ιδεα
οκ!!αν μπορω να βοηθησω ευχαριστως.εχεις παει στη Βλαχα μηπως??τι παιζει περιπου ξερουμε??

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...προσφατα οχι    ..τωρα τη να σε πω  εμενα με ειχε αρεσει . δεν ξερω τωρα .. βασικα  εχω πραγματικα πολυ καιρο να επισκευτω αυτα τα μαγαζια αν και τα εχω μαζεμενα εδω στην  περιοχη/γειτονια μου ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom