You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Είναι από αυτά που έγραψα πιο πάνω ότι γίνεται "λιγάκι" κονσομασιόν, αλλά εντάξει... γκούχου γκούχου.. βήχας καλοκαιριάτικα
και το Αμβροσία έτσι είναι και το Κλειδί και άλλα.
Όταν πηγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά μίλησε και προσέγγισε τις κοπέλες όπως θα το έκανες σε κανονικό μπαρ (Dogs κτλ) και κέρνα όπως κερνάς σε κωλόμπαρα. Ηλίθια φάση κατά τη γνώμη μου αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε.
Προσοχή οι περισσότερες ρουφάνε ευρόπουλα για πλάκα.
Όταν πηγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά μίλησε και προσέγγισε τις κοπέλες όπως θα το έκανες σε κανονικό μπαρ (Dogs κτλ) και κέρνα όπως κερνάς σε κωλόμπαρα. Ηλίθια φάση κατά τη γνώμη μου αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
για το focus, Γοργονες κ playboy ξερουμε τπτ?Είναι από αυτά που έγραψα πιο πάνω ότι γίνεται "λιγάκι" κονσομασιόν, αλλά εντάξει... γκούχου γκούχου.. βήχας καλοκαιριάτικα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Εχει καμια 5-6 κοπελες γεωργιανης προελευσης οι πιο πολλες! Μιλφομαγαζο που αν γινεις πελατης τους θα τσιμπησεις τα εξτραδακια σου!Ξερει κανεις τι παιζει στο Merlin στο Κορδελιο?
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
αγαπουληςΕχει καμια 5-6 κοπελες γεωργιανης προελευσης οι πιο πολλες! Μιλφομαγαζο που αν γινεις πελατης τους θα τσιμπησεις τα εξτραδακια σου!
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
φίλε το μαγαζί λεγότανε Ζυγός αυτό...Μπορει αδερφε να σου ακουγεται υπερβολικο,αλλα ειμαι περα για περα ειλικρινης.Και μου ετυχε γι αυτο το ανεφερα.Και μπορω να σου πω και που και ποτε.Γυρω στο 2004 ή 2005...Ηταν το κωλομπαρο στην Τανταλου(ετσι νομιζω λεγεται η καθετη στην Σαπφους,στο Βαρδαρη) ψηλα,λιγο πιο πανω και απεναντι απο το μπλε της μαιρουλας (αν θυμασαι).
Μπηκα μεσα,επειδη με φωναξε μια milf κραχτης...Μπηκα μεσα,ηρθε μαζι μου,με ρωτησε τι θα παρω...Γεματη νοημα μου ανεφερε οτι πισω εχει φωματια για εξτρα...Σαν ψαρας που ημουν το εχαψα..Μου λεει..παω πισω και ελα σε δυο λεπτα...Και ενω φευγει,εχοντας παρει τα λεφτα, σκαει ενα ασβερκο ζωο,και μου λεει ,¨μικρε..(ημουν 25 τοτε) δεν ειναι για σενα αυτα τα μερη.Στριβε για να μην εχουμε αλλα...Και μου ανοιγει διακριτικα το σακακι του και βλεπω ενα μαχαιρι να ειναι στην εσωτερικη του ζωνη...Οχι απλα χεστηκα...Ετρεμα,,....
Ουσιαστικα,μου κλεψανε τα χρηματα,ενα 50ρικο αν θυμαμαι...(10 το ποτο+10 το κερασμα+3 το σεξ που θα εκανα με τη μιλφ)
Και η γκόμενα που λες αν δεν κάνω λάθος ήταν μία ωραία με μαύρο μαλλί ισιο κάτω από τους ώμους 45 με 50
Το σύστημα ήταν σε αυτά τα μαγαζιά να σου λένε ότι έχουν σε έναν όροφο ή σε κάποια καβάτζα φοιτήτριες να γαμήσεις.
Έτρωγες τον Παπά και την ώρα που υποτίθεται περίμενες να γίνει το κονέ και μιλούσες με μία άλλη τον κράχτη του μαγαζιού δηλαδή έφερνε Ο σερβιτόρος μπουκάλια σαμπάνιας γεμάτα νερό φυσικά και μετα σου έβγαζε τη λυπητερή!!!
2001 Περίμενα ένα λεωφορείο στα δικαστήρια ξημερώματα να πάρω ένα δέμα και έκανα βόλτες εκεί στα στενά και είδα ένα παλικαράκι να κλαίει.
Από την καύλα του και μόνο έφαγε το παραμύθι μπήκε μέσα στο μαγαζί και του έφαγαν σε 10 λεπτά 100.000 δραχμές!!!!
Τα χρήματα μόλις τα είχε πάρει που τα είχαν στείλει οι γονείς του για ενοίκιο και να περάσει ένα μήνα...
Τον λυπήθηκα είναι η αλήθεια και τον πήγα με το αυτοκίνητο στη Δωδεκανήσου στο τμήμα.
Ηθελε τα χρήματα του πίσω...
Η απάντηση του ΑΞΥΠ ???
Ας προσεχες νεαρέ...
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Φίλε αυτό που είναι?Εχει καμια 5-6 κοπελες γεωργιανης προελευσης οι πιο πολλες! Μιλφομαγαζο που αν γινεις πελατης τους θα τσιμπησεις τα εξτραδακια σου!
Άλλη μια επίσκεψη στο ανανεωμένο playboy Καρακάση στα πολυυυυ παλιά ΚΤΕΛ χαλκιδικης. Πολλές γυναίκες οχι τιποτα σπουδαίες αλλα με διάθεση και χαβαλέ. Δυό βυζούμπες εκτιμήθηκαν και κεραστικαν με 10 εκάστη. Η αφεντικίνα τα σπάει αλλά δε βγαίνει απο τη μπάρα εύκολα. Χορός στο στύλο καθε 30-40 λεπτά.
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
όταν πήγα πριν ένα μήνα η αφεντικινα και τα βυζια της ηταν διαρκώς εξω απο τη μπαραΆλλη μια επίσκεψη στο ανανεωμένο playboy Καρακάση στα πολυυυυ παλιά ΚΤΕΛ χαλκιδικης. Πολλές γυναίκες οχι τιποτα σπουδαίες αλλα με διάθεση και χαβαλέ. Δυό βυζούμπες εκτιμήθηκαν και κεραστικαν με 10 εκάστη. Η αφεντικίνα τα σπάει αλλά δε βγαίνει απο τη μπάρα εύκολα. Χορός στο στύλο καθε 30-40 λεπτά.
όταν πήγα πριν ένα μήνα η αφεντικινα και τα βυζια της ηταν διαρκώς εξω απο τη μπαρα
Σπεύδω ταχέως να τσεκάρω ξανά.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο. Πού είναι το playboy? Θυμάμαι Εκεί απέναντι απ το παλιο κτελ ήταν ο Αφρός αλλά playboy δεν μου έρχεται στο μυαλό
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
αυτο ειναι ρε τσομπανο! Τωρα λεγεται playboy (ενα μικρο fever στα ανατολικα της πολης)!Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο. Πού είναι το playboy? Θυμάμαι Εκεί απέναντι απ το παλιο κτελ ήταν ο Αφρός αλλά playboy δεν μου έρχεται στο μυαλό
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
αυτο ειναι ρε τσομπανο! Τωρα λεγεται playboy (ενα μικρο fever στα ανατολικα της πολης)!
Πέρασα το μεσημέρι και η πινακίδα έγραφε Αφρός... Και σταμάτα να τρίβεσαι στη γκλίτσα μου
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Τελικα στο πορτο μπελο ολες η πιτσιρικες που δουλεουν εκει ειναι λεσβιακια!!!το επιβεβαιωσα απο την δικια μου που την πεσανε να την φανε!!!Νικος3!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
οτι θα βρεις! Θα Βρεις παρεουλα!καλησπερα! με μια πρωτη ματια στις προηγουμενες σελιδες- ενημερωση για παρθενικη εξορμηση, αν καταλαβα σωστα μπορει κανεις να παει και μονος του στο πορτο μπελο;θα βρει παρεουλα δλδ; ευχαριστω!
Ισως να πετυχεις κ τον μπουξο σε καμια γωνια!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
να παμε κανα playboy ρε φιλε...να γουσταρουμε λιγο...οτι θα βρεις! Θα Βρεις παρεουλα!
οτι θα βρεις! Θα Βρεις παρεουλα!
θενξ ρε συ!το σκεφτομαι για σημερα βραδακι,μακαρι να χει κοσμο, σε καμια γωνια κι εγω
συνηθως πρωτες φορες την "πατας", οποτε μελετησα να χω τα ματια 14...
και το playboy σημειωσα, κατι ψιλα απο strip show λεει παιζει και καποια παρεουλα