Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο αυτο... οπως και το κανω εδω και πολυ καιρο... αν και δεν εχω τολμησει ακομα να παω σε κανενα... απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει καποια συγκεκριμενη προταση... παντως σε ευχαριστω για την απαντηση

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο αυτο... οπως και το κανω εδω και πολυ καιρο... αν και δεν εχω τολμησει ακομα να παω σε κανενα... απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει καποια συγκεκριμενη προταση... παντως σε ευχαριστω για την απαντηση
Μη πας καθόλου.εχει φίδια μέσα να ξέρεις.οτι θέλεις ρώτα να στα πούμε

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Tωρα περα απο την πλακα...Μην πας πρωτη φορα μονος. Και θα σε αρμεξουν,κα ιδεν θα κανεις τιποτα και το χειροτερο παιζει να φας πεσιμο.
Στο λεω επειδη πρωτη φορα πηγα μονος και μου την επεσαν,μ απειλησαν και εφυγα εχοντας χασει ολα τα χρηματα πο ειχα πανω μΟΥ .Υπαρχουν ανθρωποι παλιοι,χωμενοι μεσα στον υποκοσμο που μπορει να κανουν για πλακα κακο...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Tωρα περα απο την πλακα...Μην πας πρωτη φορα μονος. Και θα σε αρμεξουν,κα ιδεν θα κανεις τιποτα και το χειροτερο παιζει να φας πεσιμο.
Στο λεω επειδη πρωτη φορα πηγα μονος και μου την επεσαν,μ απειλησαν και εφυγα εχοντας χασει ολα τα χρηματα πο ειχα πανω μΟΥ .Υπαρχουν ανθρωποι παλιοι,χωμενοι μεσα στον υποκοσμο που μπορει να κανουν για πλακα κακο...
σε βρίσκω υπερβολικό. Τόσα χρόνια και περπάτημα στη γιαννιτσών με πρεζόνια,τραβέλια,νταβάδες,πουτάνες και σε κωλόμπαρα και παντού, ΕΜΕΝΑ δεν μου έχει τύχει ΤΙΠΟΤΑ

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
σε βρίσκω υπερβολικό. Τόσα χρόνια και περπάτημα στη γιαννιτσών με πρεζόνια,τραβέλια,νταβάδες,πουτάνες και σε κωλόμπαρα και παντού, ΕΜΕΝΑ δεν μου έχει τύχει ΤΙΠΟΤΑ
Μπορει αδερφε να σου ακουγεται υπερβολικο,αλλα ειμαι περα για περα ειλικρινης.Και μου ετυχε γι αυτο το ανεφερα.Και μπορω να σου πω και που και ποτε.Γυρω στο 2004 ή 2005...Ηταν το κωλομπαρο στην Τανταλου(ετσι νομιζω λεγεται η καθετη στην Σαπφους,στο Βαρδαρη) ψηλα,λιγο πιο πανω και απεναντι απο το μπλε της μαιρουλας (αν θυμασαι).
Μπηκα μεσα,επειδη με φωναξε μια milf κραχτης...Μπηκα μεσα,ηρθε μαζι μου,με ρωτησε τι θα παρω...Γεματη νοημα μου ανεφερε οτι πισω εχει φωματια για εξτρα...Σαν ψαρας που ημουν το εχαψα..Μου λεει..παω πισω και ελα σε δυο λεπτα...Και ενω φευγει,εχοντας παρει τα λεφτα, σκαει ενα ασβερκο ζωο,και μου λεει ,¨μικρε..(ημουν 25 τοτε) δεν ειναι για σενα αυτα τα μερη.Στριβε για να μην εχουμε αλλα...Και μου ανοιγει διακριτικα το σακακι του και βλεπω ενα μαχαιρι να ειναι στην εσωτερικη του ζωνη...Οχι απλα χεστηκα...Ετρεμα,,....
Ουσιαστικα,μου κλεψανε τα χρηματα,ενα 50ρικο αν θυμαμαι...(10 το ποτο+10 το κερασμα+3 το σεξ που θα εκανα με τη μιλφ)

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά ... Νέος στο επάγγελμα... και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό μαγαζί... δεν με χαλάει τοσο πολύ η τιμή όσο η ποιότητα...
Να πας στις Ορχιδεες στην Καρακαση Κ Τουμπα για αρχη ειναι καλο μετα να πας στι Πορτο Μπελο

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Μπορει αδερφε να σου ακουγεται υπερβολικο,αλλα ειμαι περα για περα ειλικρινης.Και μου ετυχε γι αυτο το ανεφερα.Και μπορω να σου πω και που και ποτε.Γυρω στο 2004 ή 2005...Ηταν το κωλομπαρο στην Τανταλου(ετσι νομιζω λεγεται η καθετη στην Σαπφους,στο Βαρδαρη) ψηλα,λιγο πιο πανω και απεναντι απο το μπλε της μαιρουλας (αν θυμασαι).
Μπηκα μεσα,επειδη με φωναξε μια milf κραχτης...Μπηκα μεσα,ηρθε μαζι μου,με ρωτησε τι θα παρω...Γεματη νοημα μου ανεφερε οτι πισω εχει φωματια για εξτρα...Σαν ψαρας που ημουν το εχαψα..Μου λεει..παω πισω και ελα σε δυο λεπτα...Και ενω φευγει,εχοντας παρει τα λεφτα, σκαει ενα ασβερκο ζωο,και μου λεει ,¨μικρε..(ημουν 25 τοτε) δεν ειναι για σενα αυτα τα μερη.Στριβε για να μην εχουμε αλλα...Και μου ανοιγει διακριτικα το σακακι του και βλεπω ενα μαχαιρι να ειναι στην εσωτερικη του ζωνη...Οχι απλα χεστηκα...Ετρεμα,,....
Ουσιαστικα,μου κλεψανε τα χρηματα,ενα 50ρικο αν θυμαμαι...(10 το ποτο+10 το κερασμα+3 το σεξ που θα εκανα με τη μιλφ)
Κάτι τέτοια συνέβαιναν και στην Αθήνα πριν από 15-20 χρόνια, σε κάτι περίεργα, κάτω από την Ομόνοια μεριά...βέβαια δεν υπάρχουν πια αυτά. Τα υπόλοιπα ήταν πάντα οκ, όποιος και αν έμπαινε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
το θυμάμαι αυτό το κωλόμπαρο...είχε μια granny όχι μιλφ.
αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε μιλήσει παλιά ο al pacino γι αυτό.
το λέγανε δίας,ερμης κάτι τέτοιο...
απορώ γιατί μπήκες, αν και το ψαράς τα λέει όλα.
Μαιρούλα...ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ!

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Παιδιά πριν καιρό είχαν παει κάτι φίλοι σε ενα κωλομπαρο στην ιταλίας... υποτίθεται μου είπαν οτι είναι καλο... ξέρει κανείς κάτι? γιατί δεν τους πολυέχω εμπιστοσύνη... ( δεν θυμούντε την κάθετη επι της ιταλίας ακριβως... )

pismir

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
0
Να πας στις Ορχιδεες στην Καρακαση Κ Τουμπα για αρχη ειναι καλο μετα να πας στι Πορτο Μπελο

Ποιότητα στην Ορχιδέα δεν υπάρχει.
Κάποτε μπορεί να υπήρχε αλλά όχι πλέον.
Καλύτερα να πάει στο Jordan στην Κλεάνθους εκεί κάτι γίνεται.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ποιότητα στην Ορχιδέα δεν υπάρχει.
Κάποτε μπορεί να υπήρχε αλλά όχι πλέον.
Καλύτερα να πάει στο Jordan στην Κλεάνθους εκεί κάτι γίνεται.
Σαν τι γινεται ρε παιχτη? Απλο μπαρακι ειναι με ολιγον κονσομασιον!  :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στον Jordan πήγαινα πολλά χρόνια (λόγω γειτωνιάς) για να βλέπω αγώνες, ποτέ δεν έπαιζε τίποτα περισότερο, ήξερα το αφεντικό, τη γυναίκα του, και τις σερβιτόρες, τελευταία το γύρισαν σε τσιπουροκαταστάσεις....τώρα αν την είδαν και "κωλόμπαρο" δεν ξέρω !

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Όπου γίνεται "ολίγον" κονσομασιόν, δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Παιδιά πριν καιρό είχαν παει κάτι φίλοι σε ενα κωλομπαρο στην ιταλίας... υποτίθεται μου είπαν οτι είναι καλο... ξέρει κανείς κάτι? γιατί δεν τους πολυέχω εμπιστοσύνη... ( δεν θυμούντε την κάθετη επι της ιταλίας ακριβως... )
:tired: Λοιπόν φίλε το REALTY λες Κωνσ/πόλεως και Ιταλίας μια χαρα κωλομπαράκι για αρχάριο, επίσης καλά είναι
και η Ορχιδέα αλλά και το Porto Bello (προτιμώ Ορχιδέα με τον Σάββα χαχα...)όπως είπαν οι συναθλητές παραπάνω, απλά να πας Παρασκευή Σάββατο γιατι συνήθως αυτές τις μέρες έχουν περισσότερες κοπέλες.....
το Jordan δεν είναι στην κατηγορία κωλόμπαρο, το μαγαζί είναι μπαράκι έχει καλές κοπέλες στο μπαρ αλλά καλό θα είναι να πάς πρώτα με κάποιον πελάτη του μαγαζιού και μετά μόνος αλλά μόνο για ποτάκι κι εντελώς χαλαρά μπορείς να παίζεις τις κουμπάρες με τα κοριτσάκια μέχρι εκεί...!!
Όσον αφορά τους δράκους της νύχτας του Βαρδάρη έχω να συναντήσω πάνω από 25 χρόνια (όχι οτι δεν υπήρχαν ή εξαφανίστηκαν εντελώς...)απλά λίγο προσοχή.....!! :hi:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
το Reality πιο πολυ ειναι φθηνομπαρο παρα κωλομπαρο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλησπέρα παιδιά ... Νέος στο επάγγελμα... και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό μαγαζί... δεν με χαλάει τοσο πολύ η τιμή όσο η ποιότητα...
ποιοτητα τελειωσε , κατι αλλο?

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο εγώ το θυμάμαι από το 1998 όπου πήγα με έναν φίλο και μας άρχησαν στον πρόλογο να δώσουμε από 10.000 δραχμές και θα πάμε πίσω όπου μισο-φαινόντουσαν απ την κουρτίνα και άλλοι πελάτες σε ένα κόκκινο δωμάτιο που "περίμεναν" τις κοπέλες, οι οποίοι ήταν προφανώς αυτοί οι μπράβοι που στην έπεσαν. Ήμουν τότε αρκετά μικρότερος από σένα και δεν ψαρώσαμε μας έδιωξε αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο πειστικά και γλυκά μιλούσε λες και τα πίστευε  και η ίδια. Άλλα άτομα που ξέρω που παρασύρθηκαν και έδωσαν λεφτά έπαθαν το ίδιο με σένα και όταν έκλεισε το μαγαζί πήγαν και τους κατεβάσαν το air-condition από έξω. Απορώ όμως τόσα χρόνια που αυτοί επιβίωναν έτσι πως και δεν είχαμε τίποτα χειρότερα με ξυλοδαρμούς ακόμα και δολοφονίες. Στην αστυνομία δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έδωσες λεφτά αφού ούτε απόδειξη υπάρχει όυτε λόγια γραπτά. Πιστεύω είναι πολλοί σαν και εσένα που την έχουν πατήσει. Απλά αυτοί τόσα χρόνια την γλύτωναν γιατί πάντα πήγαιναν καινούργιοι πελάτες που δεν γνωρήζονταν μεταξύ τους.
Το είχα γράψει και στον κατάλογο...σε αυτά τα μαγαζιά δεν σουρώνουμε και δεν πληρώνουμε με υποσχέσεις. Ρωτάμε συνέχεια πόσο κάνει το ποτό και πόσο είναι ο λογαριασμός σε κάθε ποτό που παίρνουμε για να μην μπορέσει να μας χρεώσει κανένας τίποτα παραπάνω. Μάλιστα δεν παίρνουμε ποτό αλλά μπύρα γιατί δεν ξέρουμε τι ποτά θα μας βάλουν. Αυτό το κάνουμε σε μαγαζιά που πάμε τις πρώτες φορές και όχι σε αυτά που είμαστε πελάτες τακτικοί. Τώρα για όποιον θέλει να είναι ριψοκίνδυνος και να κουβαλάει μαζί και και κάποιο "σίδερο" στην ζώνη να γνωρίζει πως κανένας μπράβος δεν θα ρισκάρει τη ζωή του και θα κάνει πίσω σε τέτοια θέα, το θέμα είναι γιατί να φτάσει κανείς σε τέτοιο σημείο. Έχουνε συμβεί τέτοια περιστατικά στην επαρχία.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πωπω...τί θυμήθηκα τώρα...
Εγώ κι ο κολητός μου φοιτητής απο Αθήνα στο έτος 1992...εγώ 22 κι εκείνος 20. Ψιλοτακτικοί θαμώνες στο ξύλινο στριπτιζάδικο του βαρδαρίου στη Μοναστηρίου.
Συχνά ακούγαμε φασαρλιες απο ένα υποτιθέμενο "φρουτάδικο" που ήταν ακριβώς απέναντί έφερνε συχνά ανησυχία στη γειτωνιά. Ο συγχωρεμένος πιά σερβιτόρος (τον φωνάζαμε Ντε Βίτο λόγω φυσιογνωμίας) με τον οποίο είχαμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις μας ειπε το "μυστικό"..."οι θείες υπόσχονται εκεί γαμήσια και τρώνε τα λεφτά ανυποψίαστων..αν σας φωνάξουν μή ψαρώσετε!!!"
Λες και μας είπε πάτε κι αν δεν σας κλέψουν...Ντε Βίτο να μη με λένε !!! Έτσι την άλλη νύχτα τελείως τυχαία αφού μας έτρωγε ο κώλος μας για μαλακία κάνουμε μιά βόλτα απ`έξω..βγαίνει η χοντρή τσατσοπουτάνα μαζί με μια βουλγάρα γύρω στα 30 με κορμί λαμπάδα (το δόλωμα)....ξεκινάει το παραμύθι..."παιδιά ελάτε να κεράσετε ποτό, δίνεται 10 χιλιάρικα ο καθένας και γαμάτε τη βουλγάρα...Η συνέχεια προβλέψιμη, κάτσαμε κεράσαμε το ποτό, το φιλαράκι πήγε να ψιλοχωθεί στη βουλγάρα για να δει αν ήταν "αρκρετά πουτανάκι" αλλά μόνο που δεν έφαγε σφαλιάρα, λέμε οκ για πήδημα άλλη φορά θα έρθουμε, κάνε μας λογαριασμό. οι τότε τιμές πήγαιναν 500 αντρικό 1000 κερασμένο. Έρχεται ο σερβιτόρος νταβατζής της κακιάς ώρας, λέει 10000 ευρώ !!!! Λέμε λάθος φίλος 2 δικά μας + 2 κερασμένα 3000 και πολλά είναι, η γριά φώναζε "θα σας σκοτώσουμε, θα σας θάψουμε κλπ" βγαίνοντας λέω στη γριά θέλεις τα 3000 ή να πάω ως στο σταθμό που έχει περιπολικό για να μας λύσει τη παρεξήγηση ? Τελικά βγήκε κι ένας ακόμα απο `μεσα και λέει "για να μη φάτε ξύλο, αφήστε 5000 και δρόμο" τελικά έτσι κάναμε....αλλά δεν ήταν και η τελευτάια φορά που είδα την κολώχοντρη και τη ντεμέκ Βουλγάρα πουτανίτσα...
4-5 μήνες μετά βρέθηκα στο Ιπποκράτειο για κάτι εξετάσεις, δίπλα μου η χοντρή τσατσά με μπατερίτσες, και με το ένα μάτι μισόκλειστο απο το ξύλο....
μετά απο 2 χρόνια συνάντηση με τη Βουλγάρα στον "Σκορπιό" στη Μενεμένη...εσένα κάπου σε ξέρω ? Εεε ξέρεις είχα μπλέξει, μου είχαν πάρει το διαβατήριο, μή το πεις σε κανέναν θα με διώξουν...ευτυχώς ξέρεις το αφεντικό (η χοντρή γριά πουτάνα) πέθανε κι εκείνο το μαγαζί έκλεισε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom