Καλησπέρα παιδιά, επισκέφτηκα το περιβόητο πλέον Μόργκαν όπου δε χωράνε οι γυναίκες. Έκατσα με μια ΘΕΑ γνήσια Ρωσσίδα και έφαγα τρελή ήττα διότι η κοπέλα με μίλησε τέρμα σταράτα!! Εν ολίγοις με παρότρυνε να κόψω το άθλημα του κωλομπαρίζειν διότι είναι αδιέξοδο. Δεν μπορείς να βρεις γύναικα να σε γουστάρει λέει και τα συναφή. Η ειδικότητα της ήταν (και είναι) να κουράρει μπαρμπάδια ενόσω διατηρούσε σχέση μακροχρόνια εκτός του χώρου. Τόσα χρόνια μέσα στη νύχτα έγιναν θρύψαλα, σκουπίδια σ ένα βράδυ :o . Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι απέκλεισε ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός με γυναίκα από τέτοιο χώρο που να σε γουστάρει δλδ όχι τα κλασσικά ποτό-φαγητό ή γαμήσι με pay-tv αν και όλο και κάτι μας έχει συμβεί . Από τη πλεύρα μου κάποια επιχειρήματα της τα θεωρώ αντιεπαγγελματικά διότι πλέον δε ζώ με ψευδαισθήσεις και ρεαλιστής και κυνικός είμαι από μόνος δε χρειάζομαι συστάσεις. Ειναί λέει κάτι σα τον τζόγο -Ρε λες να μαι καζινόβιος και να μήν το ξέρω- το άθλημά των πληρωμένων γυναικών (οχι για τα μπουρδέλα). Μπορεί η πτώση του κομμουνισμού να μην εχεί συμβεί στο μυαλό της αν κρίνω από όμοιες απόψεις κόκκινων φίλων μου που είναι ίδιες. Τι να πώ άλλο; Οτι είναι μία ΘΕΑ από τη Αγία Πετρούπολη και ψέμματα να είναι μοιάζει με αυτές που κυκλοφορούν εκεί. Ητάν μοντέλο, 1μ80εκ κορμι αλλου φαν παρκ; Γενικά καψιμό για μια τέτοια γυναίκα να δουλεύει εκεί. Καλυτερη δουλειά μπορεί να βρει οποτεδήποτε αλλά .. ποιος ξέρει..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ενημέρωση γενικά το νέο FEVER ίσως μας υποδεχθεί από Σεπτεμβριο συμφωνα με τις άστεγες του που φιλοξενούνται στο καλιγουλα. Πάντως το Μόργκαν έχει πολλές γυναίκες και μερικές είναι επιπέδου ΕΔΕΜ και ανώτερες κορμιά και παρουσίες μοντελίσιες. Όσο για τόξοτη βγάζεις τα σπασμένα αλλά με μια 100αρα για φουλ πρόγραμμα. Η πιο τιμία είναι η μιλφαρα η αλβανίδα κατ εμέ. Γενικά ο χαρακτηρισμός άρρωστος απο τη κυρία του Μοργκαν με έβαλε σε σκέψεις αλλά άμα ξαπλώσω θα μου περάσει πιστεύω .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ενημέρωση γενικά το νέο FEVER ίσως μας υποδεχθεί από Σεπτεμβριο συμφωνα με τις άστεγες του που φιλοξενούνται στο καλιγουλα. Πάντως το Μόργκαν έχει πολλές γυναίκες και μερικές είναι επιπέδου ΕΔΕΜ και ανώτερες κορμιά και παρουσίες μοντελίσιες. Όσο για τόξοτη βγάζεις τα σπασμένα αλλά με μια 100αρα για φουλ πρόγραμμα. Η πιο τιμία είναι η μιλφαρα η αλβανίδα κατ εμέ. Γενικά ο χαρακτηρισμός άρρωστος απο τη κυρία του Μοργκαν με έβαλε σε σκέψεις αλλά άμα ξαπλώσω θα μου περάσει πιστεύω .