Λοιπον παιδια ειχα παει πριν κανα μηνα στο Τοξοτη, πρωτη φορα...... γυρω στις 6-7 milf-mature τοτε.... τιμες 5 το δικο σου, 10 το δικο της ποτο εξω, 20 το δικο της μεσα στο πριβε και 50 το τσιμπουκακι και το full δεν θυμαμαι.... πηρα μια μιλφ (μελαχροινη-η μοναδικη!) και της λεω χωρις καποτα? Μου λεει ναι..... ξεκιναμε,ολα καλα.... κατα την διαρκεια της λεω θα τα πιεις ολα μωρο μ? Μου λεει ναι(!) Οπως και εγινε στο τελος! Τελεια φαση! Συνολο 65 ευρω.
Παω ξανα χτες.... ιδιες τιμες, ιδιες milf-mature συν 2 πιτσιρικες(!), μια καστανη βουλγαρα και μια ξανθια....η μελαχροινη μιλφ ειχε καποιον παρεα εξω στο παρ αλλα με ειδε, μου ρχεται η καστανη 20αρα, ωραιο μωρο, την ρωταω τις τιμες, μου λεει τις ιδιες, μετα απο ενα ποτο που την κερασα εξω παμε πριβε, ιδια φαση οπως και με την μιλφ αλλα με την μονη διαφορα οτι τα εφτυσε μετα σε χαρτοπετσετα ενω η μελαχροινη πριν ενα μηνα....
....της λεω αντε να σε κερασω μετα ενα ποτακι,να πιασουμε και την ανασα μας!!
Μου λεει εδω μεσα ειναι 20.... της λεω δεν γαμιεται!! ...πινουμε ποτακι μεσα, οποτε μετα μου λεει,δεν παμε και λιγο εξω... λεω ναι. Τελικα μαλακια μου γιατι αυτη πηγε στο μπαρ, μου λεει κατσε (το σιχαινομαι να καθομαι στο μπαρ στα κωλομπαρα!
), λεω οχι μωρε, θα κατσω ορθιος.... και τοτε ερχεται η μελαχροινη μιλφ και μου πρηξε τ'αρχιδια... ελα κερασε με ενα ποτο, να λεει και η πιτσιρικα φερε ενα ποτο στην μπαργουμαν, με το ζορι δηλαδη!! Δεν τα γουσταρω αυτα, οποτε σηκωνομαι και φευγω με την μια και ακουω την μελαχροινη να φωναζει κατι του στυλ "ετσι ειναι ο πουστης, οποτε θελει κερναει" κατι τετοιο!! Συνολικη τιμη 85 ευρω και ελαφρο ξενερωμα στο τελος!!