You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
παίδες μώλις γύρισα απο εδεμ. στην αρχή ήρθε μια 40άρα μα την οποία ηπιαμε ενα ποτο και την εστειλα.μετα ηρθε η λένα μικρη (28) πανέμορφη αρμενια με πολυ ωραία χαρακτηριστικά.την κέρασα 5-6 ποτά αλλα τίποτα.το θέμα είναι οτι τα είπαμε πολύ ωραία και την εχω ερωτευτε'ι...παιδιά ειναι θεά η κοπέλα και ΄μαρέσει πάρα πολύ....
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
ρε σεις τι ειναι το σουμπιτο στην μαρτιου? πειτε λιγο που ειναι το μαγαζακι εδεμ.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ΑΠΟΔΡΑΣΗΟ Μυτηλινιός είναι η παλιά ονομασία , και είναι πιο γνωστός έτσι . Είναι στη πιάτσα με τα πολλά απέναντι απο το στρατόπεδο στη Μενεμένη . Το πως λέγεται τώρα.....Θα σε γελάσω!!!
ρε σεις τι ειναι το σουμπιτο στην μαρτιου? πειτε λιγο που ειναι το μαγαζακι εδεμ.
το subito είναι μπουγατσατζίδικο κρεπερί στην δελφών.ερχόμενος απο βασιλλησης όλγας και μπαίνοντας στη δελφών είναι πρίν το φανάρι της μαρτίου. φτάνεις στο σούμπιτο και κάνεις αριστερά στο στενό και αμέσως δεξιά.νομίζω οτι είναι ΄μονόδρομος αλλα δεν είδα καμια πινακιδα αν και δεν εχει κίνηση εκεινος ο δρόμος.θα το δεις στα 10 μέτρα στο αριστεό σου χέρι
φίλε geo70 η κοπέλα φαίνεται πολύ μετρημένη.ενώ είναι πολύ ψαγμένη και εχει περάσει απο πολλά μαγαζιά είναι πολυ μαζεμενη και ξερει τι κάνει.είναι απο τις λίγες Κυρίες του χώρου. εγω έπαθα πλάκα οταν είδα όλα τα ξέκωλα και η λένα ηταν η μόνη μαζεμένη με τζινάκι και ενα απλό μπλουζάκι
είπα σήμερα να πάω να δοκιμάσω το Invito να δώ τι παίζει αλλα για κάποιο λόγο ήταν κλειστό..... και είπα μετά να πάω στον αέρα αλλα κι εκεί άτυχος ήμουνα γιατι.... δεν κατάφερα να το βρώ το μαγαζί....έχουμε ακριβη διεύθυνση???
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
το θέμα είναι οτι δεν είδαμε φραπέ γιατι?????????????ισως δούμε αυριο
Προσεχε....ειναι πολυ καλη σε εμφανηση αλλα ειναι απορθητο καστρο...το πολυ να φας κανενα πρωινο στο σουμπιτο..και θαναι και το πιο ακριβο πρωινο πουχεις φαει ποτε......
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Στο δεξί σου χέρι Όπως στρίβεις αριστερά από Δελφών για να βγείς Βούλγαρη. Όνομα οδού δεν θυμάμαι, ακολούθα το 3 λεωφορείοκαμιά διεύθυνση απο το ''ΑΕΡΑΣ'' έχουμε???
Υ.Γ. Μου χρωστάς μια απάντηση
βρέθηκε ο ΑΕΡΑΣ αλλα 'ηταν κλειστό η τουλάχιστον ηταν τοσο σκοτεινο που φαινοταν κλειστο.αλλα ουτε απεξω ειχε φωτα και δεν εκανα τον κοπο να παω να δω αν ειναι ανοιχτα.και η διεύθυνσή του είναι δελφών με παπαδάκη δίπλα απο τη σχολή οδηγών
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, τί νέα από τα κολόμπαρα?τι προτείνετε αυτήν την περίοδο????
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά