Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ξεχασα να αναφερω οτι το προηγουμενο Σαββατο χαραματα γυρνουσα σπιτι και περασα εξω απο το Νεκταρ(?)που ειναι στην γωνια Ν.Εγνατιας και Γρηγοριου Ε'..ενα ασθενοφωρο απ εξω..ενας τυπος στο πλακοστρωτο..γεματος αιματα να μιλα στο κινητο..και η μια απο τις 2 διακοστμητικες κολωνες του μαγαζιου πεσμενη κατω....μιλαμε η φατσα του τυπου δεν φαινοτανε απο τα αιματα και αυτος μιλουσε στο κινητο...χθες το πρωι που περασα παλι απο εκει το μαγαζι ηταν κλειστο...Σαββατο και κλειστο...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Την Παρασκευή που πέρασα λειτουργούσε κανονικά , αλλά ήταν τελείως χάλια .

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Επίσκεψη στο ΕΔΕΜ ¨
Πολύ καλή ποιότητα , ο χαμηλότερος μέσος όρος ηλικίας , μην κεράσετε ποτέ σφηνάκια , τα ποτά είναι πιο (τίμια) αλλά τα κατεβάζουν σαν κροκόδηλοι , με 7 ποτά πάντως σου κάνουν ότι ζητήσεις ...!!!!! Τιμές 5 το δικό σου & 10 της κυρίας .
Πηγα κι εγω. Πολυ καλη ποιοτητα αν και δεν ειμαι φαν τον κωλομπαρων. εχει 2-3 αστερια!!
Αλλα δεν κατάλαβα αυτο το ...κανουν οτι ζητησεις..... που???? μπροστα σε όλο τον κόσμο. Το μαγαζι είναι σαν κανονικό μπαράκι και όλοι βλέπουν τα πάντα. Κι εγω πήρα τηλ. από μία αλλα φεξε μου και γλύστρισα...

nickapick

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι το θρεντ θελει κ παλι συνοψη.μετα το μασαζ ειπα να περασω κ εγω στα κωλομπαρα.εβγαλα τα ματια μου να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες.πηγα ΕΔΕΜ αλλα κ με 6 ποτα που κερασα δεν ειδα χαίρι.Και μαλλον δεν θα μπορουσα, αφου το μαγαζι δεν εχει χωρους κ δευτερα βραδυ γινοταν χαμος.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σχετικά με ΕΔΕΜ όπως κατάλαβα κι εγώ όλη τη "βρόμικη" δουλιά τη κάνει μια μικρόσωμη Ρωσίδα , που πριν λίγο καιρό έκανε στριπτίζ στο Μουλέν Ρούζ στο Βαρδάρι . Πράγματι ο χώρος δεν προσφέρεται αλλά η καλή π... ξέρει να δουλεύει και κάτω απ`το τραπέζι !!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σχετικά με ΕΔΕΜ όπως κατάλαβα κι εγώ όλη τη "βρόμικη" δουλιά τη κάνει μια μικρόσωμη Ρωσίδα , που πριν λίγο καιρό έκανε στριπτίζ στο Μουλέν Ρούζ στο Βαρδάρι . Πράγματι ο χώρος δεν προσφέρεται αλλά η καλή π... ξέρει να δουλεύει και κάτω απ`το τραπέζι !!!!!
που ρε φίλε;  τα τραπέζια είναι πολύ χαμηλά

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
που ρε φίλε;  τα τραπέζια είναι πολύ χαμηλά

Κι εγώ 1.50 είμαι !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρίς πλάκα πιάσε 2ο τραπέζι δεξιά όπως μπαίνεις , και κάνε το παιχνίδι σου , ε! τώρα κι αν σε βλέπουν δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι κιόλας , όλοι για αυτό πάνε .....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εκανα κατι απλο...στις 5 το μαγαζι(Εδεμ)κλεινει..πηγα μεχρι τις 5 παρα ηπια τα ποτακια μου καιμετα αραξα στο προσκυμενο μπουγατσατζιδικο(ρε τι σκαρφιζετε ο ανθρωπος)..και τις πετυχα στο σχολασμα..ειδα ετσι ποιες τις περιμεναν και ποιες φυγανε μονες η με αλλες.Την επομενη ημερα οταν πηγα ειχα ξεκαθαρους στοχους(μια για την ακριβεια που  αρεσε κι ολας)και σε πρωτη φαση πηγαμε για φαγητο μετα το μαγαζι...συνεχιζουμε ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επιδή όλα είναι προσωπικής εκτίμησης και εμπειριών , το Άρωμα μου κάθεται πιο "σεμνό" απο Νέκταρ & Εδέμ .
Εγώ που τα έχω επισκεφθεί και τα τρία θεωρώ το άρωμα κορυφή στο ...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίδες το εδεμ εψαξα αλλα δεν το βρήκα και έτσι πήγα άρωμα.δεν ειχε κόσμο. ήρθε η τάνια (αλλα μετα ηρθε ενας τυποσ και την φωναξε ελένη.δεν ξερω ποιο απο τα 2 ισχύει) τεσπα. ήπιαμε απο 2 ποτάκια (30ευρω) πολύ ομιλητι΄κή αλλα πολύ ψυχρή.παίζει τίποτα πριβέ η φραπες στο αρωμα????

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
α και επειδή οι πληροφορίες για το μαγαζί είναι λίγο μπερδεμένες το μαγαζί (αρωμα) βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο τον ευκλείδη αλλα απο παπαναστασίου δεν μπορεις να κανεις αριστερά οπότε περνάς τον ευκλείδη κάνεις στο επόμενο αριστερά και πάλι αριστερά και βγαίνεις κατευθείαν μπροστά στο αρωμα

zaitcef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συντροφοι στην Αλεξανδρεια εχει ενα καλο μαγαζι(οπωσ μπαινεις στην πολη)
ειναι 3 στην σειρα.τα δυο πρωτα ειναι για τον που...ο αλλα το τριτο αξιζει μια επισκεψη.εχει μερικα καλα κομματια και με μερικα ποτακια και αν πεσεις και σε καυ..ιαρα παιζει και φραπεδουμπα.σημερα θα βγω καμια βολτα στην πολη και θα ενημερωσω.τα εχω γυρισει ολα(απο αρκετες φορες το καθενα) και νομιζω οτι ειναι καιρος να καταθεσω κι εγω τις αποψεις μου.συντομα αναλυτικο reveiw.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίδες το εδεμ εψαξα αλλα δεν το βρήκα και έτσι πήγα άρωμα.δεν ειχε κόσμο. ήρθε η τάνια (αλλα μετα ηρθε ενας τυποσ και την φωναξε ελένη.δεν ξερω ποιο απο τα 2 ισχύει) τεσπα. ήπιαμε απο 2 ποτάκια (30ευρω) πολύ ομιλητι΄κή αλλα πολύ ψυχρή.παίζει τίποτα πριβέ η φραπες στο αρωμα????

nickapick

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιζει.εχω κερασει φραπε 2 φορες με 4 ποτακια..πες στην κοπελα να κατσετε πισω στον καναπε κ στο 2ο ποτο ξεκινα το ψηστιρι

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Το Εδέμ για να το βρεις πρέπει να πας στην Μαρτίου με Δελφών στα Subito και να κοιτάξεις απέναντι ακριβώς από αυτά. Το μαγαζί ανοίγει μετά τις 11:30 και είναι όπως κοιτάς απέναντι μέσα στο στενό δεξιά. Πολύ ωραίες γυναίκες γιατί τις πληρώνουν καλά από ότι άκουσα. Καινούργια μαγαζιά είναι το Bar στην Μαρτίου με Όλγας στο στενό που είναι το supermarket ακριβώς πριν το νεοκλασικό κτίριο και το Heaven που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους. Δεν ξέρω το όνομα της οδού αλλά για να πάει κανείς εκεί θέλει μερικές μανούβρες αφού στρίψει αριστερά από την Λαγκαδά καθώς την ανεβαίνει απέναντι ακριβώς από το δρόμο που ανεβαίνει για Νεάπολη. Γενικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον πολύ για αυτό το φόρουμ αλήθεια είναι όμως ότι όταν κάποιος "σπρώχνει" γκόμενα από κωλόμπαρα (έξω από αυτά) περνάει πολύ καλύτερα από ένα απλό μπουρδέλο η ακόμη και βίζιτα. 

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φίλε mm00024 στείλε καμιά πιό διεξοδική πληροφορία για Heaven (πού είναι ? & τί παίζει εκεί ?)
Τελευταία βόλτα στο Πριβέ , πολλές γυναίκες χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο . Πολύ βελτιωμένη η κατάσταση στον Μυτηλινιό , πολλές και ωραίες γυναίκες , αλλά πάρα πολύ κόσμο ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Που ειναι ο Μυτηλινιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom