Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οι 2 μας ο αλφι κ ο δοκιμαστης αυριο ειμαστε για γυρα.....σημερα δεν γινεται
πρεπει να με πατε κ στο καινουριο που ανοιξε στο κορδελιο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
875
Πόντοι
4.535
Αύριο βράδυ λοιπόν? Θα μιλήσουμε...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
875
Πόντοι
4.535
Μετά από απαίτηση του φιλοθεάμονος κοινού και των συναγωνιστών εγένετο η βόλτα εις ευαγή ιδρύματα... Κωλομπαρότσαρκα με το bourdela.com. Αξία... Ανεκτίμητη.

Πρώτη μας στάση μετά από απαίτηση του προδότη, μετά από χθες, του ρυπαρού, του τιποτένιου, του πάω-να-κοιμηθώ-νωρίς deker το νέο μαγαζί στο Κορδελιό εν ονόματι Έρως. Καλά περιττό να πω ότι μέχρι να το βρούμε έπεσε γέλιο μέχρι δακρύων... Επίσης καλύτερα όσοι πάτε να εφοδιαστείτε με μίνι χάρτη της περιοχής μέσω Google για να μην χαθείτε και ψάχνετε άδικα... Μετά από αριστοτεχνικό παρκάρισμα (δεν θέλω χαζά σχόλια!) μπαίνουμε στο μαγαζί η εξής τετράς: deker, Ric Flair, alfistas και η μούρη μου. Το μαγαζί είναι σχετικά καινούργιο (3 εβδομάδων) με πολύ καλή διάταξη και έπιπλα, καλή μουσική (όχι του γούστου μου!) αλλά... την ώρα που πήγαμε (πολύ νωρίς ομολογουμένως!) μόνο 3 κοπέλες! Λαρίσα και άλλες δύο που δεν θυμάμαι... Αν διαφωτίσουν οι άλλοι συνάδελφοι... Ποτά 6€ Ανδρικό και 8€ γυναικείο. Τελικά είναι 5€ η μπύρα... Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το στυλ των κοριτσιών που με το που ήρθανε ζητήσανε κέρασμα... Σαλάγαταααα....

Περαιτέρω ενημέρωση σε λίγο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά από απαίτηση του φιλοθεάμονος κοινού και των συναγωνιστών εγένετο η βόλτα εις ευαγή ιδρύματα... Κωλομπαρότσαρκα με το bourdela.com. Αξία... Ανεκτίμητη.

Πρώτη μας στάση μετά από απαίτηση του προδότη, μετά από χθες, του ρυπαρού, του τιποτένιου, του πάω-να-κοιμηθώ-νωρίς deker το νέο μαγαζί στο Κορδελιό εν ονόματι Έρως. Καλά περιττό να πω ότι μέχρι να το βρούμε έπεσε γέλιο μέχρι δακρύων... Επίσης καλύτερα όσοι πάτε να εφοδιαστείτε με μίνι χάρτη της περιοχής μέσω Google για να μην χαθείτε και ψάχνετε άδικα... Μετά από αριστοτεχνικό παρκάρισμα (δεν θέλω χαζά σχόλια!) μπαίνουμε στο μαγαζί η εξής τετράς: deker, Ric Flair, alfistas και η μούρη μου. Το μαγαζί είναι σχετικά καινούργιο (3 εβδομάδων) με πολύ καλή διάταξη και έπιπλα, καλή μουσική (όχι του γούστου μου!) αλλά... την ώρα που πήγαμε (πολύ νωρίς ομολογουμένως!) μόνο 3 κοπέλες! Λαρίσα και άλλες δύο που δεν θυμάμαι... Αν διαφωτίσουν οι άλλοι συνάδελφοι... Ποτά 6€ Ανδρικό και 8€ γυναικείο. Τελικά είναι 5€ η μπύρα... Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το στυλ των κοριτσιών που με το που ήρθανε ζητήσανε κέρασμα... Σαλάγαταααα....

Περαιτέρω ενημέρωση σε λίγο...
επισης το μπαρ αυτο δεν εχει καβατζα....οποτε δεν ειμασταν για τετοια

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

η ερωτηση της δεκαετιας : καβατζα εχετε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
oταν αφηνεις τον μικρο deker , να σε παει σε ενα μαγαζι που ακουσε στο ραδιο (!) , σε μια περιοχη που δεν ξερει καθολου , 10 η ωρα το βραδυ , προφανως το αποτελεσμα δεν ειναι αναμενομενο . λοιπον το ερως στο κορδελιο ειναι ενα ωραιο συνοικιακο μπαρ , που εχει μερικες κοπελες . περα απο το κερασεις κανα ποτο τα κοριτσια , δεν φαινεται να παιζει τιποταλλο .

Οταν ομως νυχτοπερπατας με τον "Νature Boy" Ric Flair τοτε φυσικα ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑ . επομενη σταση στο ονειρο διπλα στα Ster . Κωλομπαροστριπτιτζαδικο . Δηλαδη περα απο το κλασικο κωλομπαρο που ολοι μας ξερουμε εχει και μια μπαρα στο μπαρ και ανα μιση ωρα ειχαμε και στριπτιζακι . Ειχε 5-6 γυναικες , οι μισες κατι λεγαν , οι υπολοιπες οχι . Ποτο δικο μας 5 , γυναικειο 10 , υπαρχει και χωρος για πριβε οπου με 20 Ε εχουμε ενα αισθησιακο χωρο , αλλα αποτι φαινεται οχι κατι παραπανω ... αξιολογη επιλογη μουσικης , γιατι τα μπουζοκοποπ που παιζουν συνηθως δεν μαρεσουν .
καπου εκει ο ελαχιστος deker πηγε να πιει το τηλιο του και να κοιμηθει . ετσι ειναι η νεολαια ωρε ???
τεσπαααααααα ...
στην αρχη εκανα την καλη πραξη της ημερας κερνωντας μια χοντρη ξανθια . νταξει εχω διαπραξει τοσες πολλες αμαρτιες στη ζωη μου και πρεπει καπως να εξιλωθω . καταβαινετε .
στη συνεχεια μια ξανθια πρωην στριπτιτζου , οπου αναλυσαμε την ιστορια των στριπ της πολης , μετα μια μελαχροινη με σωμα αθλητριας , τρελοκομιο σκετο . το κλου της βραδιας ηταν το ντουο με τα δυο προαναφερομενα μωρα , οπου περασα μια χαρα και ριξαμε και αφθονο γελιο ...

σε αυτο το σημειο τελειωσαν οι αντοχες του αξιοτιμου αλφι , ο οποιος πηγε για νανακια .
ομως νυχτα δεν μπορουσε να τελειωσει ετσι για εναν δοκιμαστη και εναν ric flair .
- δε πιστευω να θελεις να κοιμηθεις απο τωρα ?
- φυσικα οχι . ας παμε για κανα ποτακι ακομα .
και με αυτη την προτροπη ο δοκιμαστης εβαλε μπρος το αμαξι , καναμε μια μικρη στουντιοτσαρκα και καταληξαμε στο σολ .
δεν χρειαζεται να πουμε κατι ιδιατερο . bussines as usual . αρκετος κοσμος και αρκετες κοπελες . ασχημη εντυπωση εκανε μια ψιλη σοκολατινα με κοντο μαλλι που με επρηξε πολυ για δευτερο ποτο . την καλυτερη εντυπωση της βραδιας εκανε μια κοκκινοφορεμενη ξανθια , ελενη νομιζω ( αυτο ονομα με κυνηγαει φαινεται ) , με υπεροχο στηθος και παρα πολυ καλη συμπεριφορα .

και αφου κορασαμε καπως την διψα μας για γυναικες , αποσυρθηκαμε στα διαμερισματα μας .

μεχρι την επομενη κωλομπαροτσαρκα

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

drak-oulas

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε, μηπως μπορεις να κανεις μια αναφορα για το ποιες κοπελες δουλευουν στο σολ? Εχω να παω κανα εξαμηνο και εχω χασει επεισοδια. πχ η Καρινα και η Χριστινα η Πολωνεζα δουλευουν ακομα?
Επειδη σκεφτομαι να παω, σημερα η αυριο, η πληροφοριες σου θα μου ηταν ιδιαιτερα χρησιμες.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δυστυχως δεν συγκρατησα ονοματα ...  :woldman:

παντως , την καρινα δεν την πηρε το ματι μου ...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αντε,αφου τα ειπατε ολοι θα τα πω και εγω.
κατ'αρχην συντροφε δοκιμαστη θα σε διορθωσω. Δεν πηγαμε σε μια περιοχη που δεν ηξερε ο ντεκερ, σε ενα μαγαζι που ακουσε στο ραδιο. Πηγαμε σε ενα μαγαζι που:
α)δεν ξεραμε που ειναι
β)δεν ξεραμε πως λεγεται
γ)ακομα απορω πως το βρηκαμε...
δ) μαλακιες για το παρκαρισμα του δοκιμαστη δεν μπορω να ακουω

το μαγαζι παντως ωραιο φανηκε, με την εννοια καθαρο-μοντερνο-προσεγμενο και αν το υπολοιπο καστ ειναι αναλογο με αυτο που ειδαμε σε μια κουφια μερα και ωρα(λογικο να μην κατεβηκε με πληρη συνθεση η ομαδα) τοτε ολοι θα βρουν κατι που τους αρεσει.Απλα ειναι για χαβαλε και κουβεντα,καθοτι μετα απο εξονυχηστικη ερευνα του ντεκερ  :2funny: :2funny: δεν εβρεθη καβατζα. Δυναται ομως να διαμορφωθει στο μελλον οπως διεκρινε το εμπειρο ματι μου.

Το ονειρο μια χαρα ηταν. Οι κοπελες ειχαν εναν μεσο ορο λογικο, θα βρεις κατι που να σου κανει αν κατανοεις οτι δεν πας στο μπλου ινγκουανα.το πριβε απλα οκ αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι πισω γινοντε μονο χοροι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ επειδη επεσα πολυ λασπη πανω μου σας ειχα πει,δεν πηγα για νανι,για να γαμησω πηγα..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Φιλε, μηπως μπορεις να κανεις μια αναφορα για το ποιες κοπελες δουλευουν στο σολ? Εχω να παω κανα εξαμηνο και εχω χασει επεισοδια. πχ η Καρινα και η Χριστινα η Πολωνεζα δουλευουν ακομα?
Επειδη σκεφτομαι να παω, σημερα η αυριο, η πληροφοριες σου θα μου ηταν ιδιαιτερα χρησιμες.
H Kαρίνα δουλεύει, την πέτυχα το Σάββατο... Η Χριστίνα η Πολωνέζα δεν ήταν εκεί τις δυο τελευταίες φορές που πήγα, ελπίζω να ήταν τυχαίο... Και μια φιλική συμβουλή... Μακριά απο τη Λία την Πόντια...  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
H Kαρίνα δουλεύει, την πέτυχα το Σάββατο... Η Χριστίνα η Πολωνέζα δεν ήταν εκεί τις δυο τελευταίες φορές που πήγα, ελπίζω να ήταν τυχαίο... Και μια φιλική συμβουλή... Μακριά απο τη Λία την Πόντια...  ;)
την χριστινα την πολωνεζα μονο την ακουγα αλλα δεν την πετυχα ποτε κ εχω παει 7 φορες τον τελευταιο μισο χρονο.την τελευταια φορα μου το αλλαξαν οι κοπελες γιατι ρωτησα παλι γι αυτην κ απο εκει που λεγανε ειναι σε ρεπο,λεγανε οτι εχει σταματησει.η καρινα δεν δουλευει πλεον

drak-oulas

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε καταρχην ευχαριστω για την ενημερωση. Για τη Λια ξερω.....εξαλου ειναι απο τις πιο παλιες εκει......απλα σε περιπτωση που δεν δουλευει η Καρινα, εχεις να προτεινεις καμια σιγουρη λυση? ;) 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
875
Πόντοι
4.535
αντε,αφου τα ειπατε ολοι θα τα πω και εγω.
κατ'αρχην συντροφε δοκιμαστη θα σε διορθωσω. Δεν πηγαμε σε μια περιοχη που δεν ηξερε ο ντεκερ, σε ενα μαγαζι που ακουσε στο ραδιο. Πηγαμε σε ενα μαγαζι που:
α)δεν ξεραμε που ειναι
β)δεν ξεραμε πως λεγεται
γ)ακομα απορω πως το βρηκαμε...
δ) μαλακιες για το παρκαρισμα του δοκιμαστη δεν μπορω να ακουω

το μαγαζι παντως ωραιο φανηκε, με την εννοια καθαρο-μοντερνο-προσεγμενο και αν το υπολοιπο καστ ειναι αναλογο με αυτο που ειδαμε σε μια κουφια μερα και ωρα(λογικο να μην κατεβηκε με πληρη συνθεση η ομαδα) τοτε ολοι θα βρουν κατι που τους αρεσει.Απλα ειναι για χαβαλε και κουβεντα,καθοτι μετα απο εξονυχηστικη ερευνα του ντεκερ  :2funny: :2funny: δεν εβρεθη καβατζα. Δυναται ομως να διαμορφωθει στο μελλον οπως διεκρινε το εμπειρο ματι μου.

Το ονειρο μια χαρα ηταν. Οι κοπελες ειχαν εναν μεσο ορο λογικο, θα βρεις κατι που να σου κανει αν κατανοεις οτι δεν πας στο μπλου ινγκουανα.το πριβε απλα οκ αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι πισω γινοντε μονο χοροι

Επειδή δεν ξέρω απ' αυτά... καβάτζα έχετε?  :2funny: :2funny: :2funny: Όλη μέρα το θυμάμαι και κλαίω...

Και το παρκάρισμα μου ήταν επιεικώς ΤΕΛΕΙΟ! Με άριστα το 10... 15!

Ως την επόμενη φορά...

Να  :s&m_1: τον deker!

ΥΓ: deker το κονέ που έκανες με την Νίτσι? Μήτσι? στο Έρως... Τέλειο φίλε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εδεμ χθες...λιγες κοπελες.6-7?
Η Αλικη μαλλον μας τελειωσε,οι αδερφες οι Ρουμανες εκει και μια με κοντο μαλι και ωραιο κορμι.Με τατου στην μεση Λιθουανη..ηταν Αφρο πριν.
Χαλαρα και ωραια χωρις βιασυνες γελασαμε τα ειπαμε τα'πιαμε και ολα καλα.

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εδεμ χθες...λιγες κοπελες.6-7?
Η Αλικη μαλλον μας τελειωσε,οι αδερφες οι Ρουμανες εκει και μια με κοντο μαλι και ωραιο κορμι.Με τατου στην μεση Λιθουανη..ηταν Αφρο πριν.
Χαλαρα και ωραια χωρις βιασυνες γελασαμε τα ειπαμε τα'πιαμε και ολα καλα.
βγαινει τιποτα απο εκει?παιζει ευκολα το μετα?αυτη με το ωραίο κορμί πος την λένε μηπως εμαθες?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισκεψη χθες αργα το βραδυ κ ωρα 2.30 στο ερως στο κορδελιο...αφου ο δοκιμαστης δεν μπορουσε κ ο αλφι κ ο ρικ θα κοιμοταν μιας κ ειναι καποιας ηλικιας κ δεν το αντεχουν κατεβηκα μονος....
το μαγαζι αδειο παρ ολο που ηταν σαββατο,κοπελες λιγες που ζητουσαν μονο ποτα κ γενικοτερα παιχνιδι εκτος απο χαχαχου κ χαχαχα μηδεν....
αν θελει κανεις να φαει 6ε για δικο του ποτο κ 8ε για της κοπελας ας κανει μια βολτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom