zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Παιδες ενα που λεγεται ΑΠΡΟΟΠΤΟ στην γιαννιτσων τι λεει??? παιζει τιποτα μεσα??
Πανω στο οροφο γωνια με Αγιων Παντων λες?Ειναι μπαρ γνωριμιων απ'οσο ξερω και γινεται καλος χαβαλες λενε εκει μεσα.Παιδες ενα που λεγεται ΑΠΡΟΟΠΤΟ στην γιαννιτσων τι λεει??? παιζει τιποτα μεσα??
οπως και το 'Επαφη' απεναντι μεσα στο στενακι δηλαδη στο οποιο προχθες που περασα εβγαιναν απο μεσα κανονικες κυριες.Οχι πουτανες δηλαδη...thnx al. απ οτι καταλαβα ειναι αλλο στυλ απο τα κλασσικα κωλομπαρα
τι εγινε καλη μου εσυ κ ησουν τετοια ωρα στη γιαννιτσων?σταματημενη στο φαναρι του city gate μου δωσανε ενα διαφημιστικο απο ενα κωλομπαρο με μια κοπελιτσα,δεν θυμαμαι το ονομα του μαγαζιου ρε γμτ..
τι εγινε,επεσε η δουλεια? θα δουμε καμμια διαφημιση στο τιβι μακεδονια μηπως?
ειναι κωλομπαρο,το ονειρο.ειναι λιγο πιο κατω επι της κωλλετη
ναι πουτανιαρη μου εσυΌλα τα ξέρεις γλυκέ μου Ούρουκ Χάι!
να σε πω ρε δικε μου...στο καινουριο ποτε θα παμε?
αντε να σας δωΚωλομπαρίτσο μου σήμερα έχω άλλα σχέδια... ΣΚ δεν παίζει με τίποτα! Από βδομάδα όλη η τσακαλοπαρέα θα μαζευτούμε... Τρελό Reunion! Το τρελό Bourdeloτροφείο πάει κωλομπαρότσαρκα!
apoγευμα τα δινανε βρε!τι εγινε καλη μου εσυ κ ησουν τετοια ωρα στη γιαννιτσων?
Κωλομπαρίτσο μου σήμερα έχω άλλα σχέδια... ΣΚ δεν παίζει με τίποτα! Από βδομάδα όλη η τσακαλοπαρέα θα μαζευτούμε... Τρελό Reunion! Το τρελό Bourdeloτροφείο πάει κωλομπαρότσαρκα!
θα παμε τελικα μεσα στην εβδομαδα καμια τσαρκα?
απο την προηγουμενη βδομαδα τον παρακαλαωδιοργανωτης ειναι ο αξιοτιμος δοκιμαστης ... οτι πει αυτος ...