Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Αυτό δεν θα είναι τσάρκα... ξεφτίλα με απ' όλα θα είναι! Να δούμε πόσο γρήγορα μας πετάνε από ένα μαγαζί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη σε αμορε μεσα στην βδομαδα ...

εντυπωση εκανε οτι δεν υπηρχε αλλος πελατης ...

απο γυναικες 4-5 . θυμαμαι την μαυρη γαζελα ναομι ( βασικα πρωην γαζελα γιατι εκανε λιγο κοιλιτσα ) . οι υπολοιπες οχι κατι το ιδιαιτερο .

η ταση για ξεπετα και το πολυ πρηξιμο για κερασμα με οδηγησαν προωρα στην εξοδο . δηλαδη δεν εχεις πελατη και οταν σου ερχεται ενας τελειωνεις το ποτο στο πενταλεπτο ? not gut ...

τεσπα ...
ρε φιλε τι εννοεις;υπαρχει αληθεια κωλομπαρο που μπορει να πας και να εισαι δλδ ο μονος πελατης;σωπα ρε..... :think:  δεν ξερω αν ειναι και καλο ή κακο αυτο δλδ.... :think:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε τι εννοεις;υπαρχει αληθεια κωλομπαρο που μπορει να πας και να εισαι δλδ ο μονος πελατης;σωπα ρε..... :think:  δεν ξερω αν ειναι και καλο ή κακο αυτο δλδ.... :think:

γω φταιω ? αδειο ητανε . τι να πω ...  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Πάμε και οι τρεις... άντε και να δούμε!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Παιδες ενα κωλομπαρο κοντα στον Ευοσμο με ονομα Ντορα, το γνωριζει κανεις? μου σφυριξε ενα πουλακι οτι δουλευει ενα δυνατο ασιατισα... ξερει κανεις κατι??

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

επισκεψη στο σολ λοιπον ...

μισοαδειο θα ελεγα ... απο κοπελες εχω δει και περισσοτερες ...

το ενδιαφερον μου μονοπωλησε η σοκολατενια εργατρια του ερωτα becky ...  :boobies:

για τις υπολοιπες θα σας ενημερωσουν οι συναδελφοι ... οσοι κατσανε αρκετα τελοσπαντων ...  :grin:

περασμα μετα απο γιαννιτσων ... μεγαλη ποσοτητα σε μαυρουλες και γυφτισες , αλλα καταταλλα αστα να παν ...

αυτια απο μενα ...

μεχρι την επομενη εξορμηση

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Επίσης έχω να πω για Sol χθες. Μία σοκολατίνα από V δεν θυμάμαι όνομα ρε γμτ... 2 φορές μου ήρθε πρόσχαρη, ομιλητική και ενέδωσε και για περαιτέρω άσχετα που δεν ήθελα απλά έψηνα καταστάσεις.

Μαρίνα, ξανθιά busty BBW Ρωσίδα. Ομιλητική και καλή αλλά ως εκεί...

Λία. Μεταξεταστέα.

Μια ακόμα σοκολατίνα που μου ήρθε η οποία μου έκανε αλγεινή εντύπωση γιατί πίεζε πάρα πολύ καταστάσεις και αφού δεν ήθελα έφυγε βρίζωντας μας under her breath και στ' αγγλικά. Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά ήταν πολύ αδύνατη με μακριά νύχια...

Κλαούντια. Εντάξει η κοπέλα πρέπει να είναι η καλύτερη εκεί μέσα? Παίζει? Ήρθε, ευγενικότατη, καθαρότατη, ομιλιτικότατη, χαρωπή και όταν της είπα ότι δεν θέλω περαιτέρω κατάλαβε με καληνύχτισε ευγενικά (και με φιλάκι στο μάγουλο) και έφυγε... Κυρία και επαγγελματίας η Πολωνέζα!

Αυτά θυμάμαι...

Ευτυχώς που έφυγε η νεολαί(ρ)α και ήπιαμε καμιά μπύρα. Καλά δεν ήταν?

Γέλιο, γυμναστική και σοκολατίνες... ε Ric?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μαρίνα, ξανθιά busty BBW Ρωσίδα. Ομιλητική και καλή αλλά ως εκεί...

εγω νομιζα οτι ηταν εγκυος και ημουν ετοιμος να διαμαρτυρηθω στην διευθυνση ...

Γέλιο, γυμναστική και σοκολατίνες... ε Ric?

μια χαρα ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Όχι όπως εσύ... αλλά προσπαθώ. Είδα με τι ευγένεια μιλούσες στην Becky!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο ειναι γνωστο τισπασει και ακομα παραπερα . αληθεια ειναι οτι σχολιαζαμε τα κοινωνικα δρωμενα . μιλαμε το κοριτσι εχει επιπατο  :booty: οχι αστεια ...

παντως και εσεις κυριε δοκιμαστα ειστε σεξ αιρετικο επιπεδο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom