You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
το που λες τι φαση ειναι δηλαδη ακριβως??? πες μας καποια πραγματα. και το ποτο της γκομενας ειναι 5 ευρς??(!!!) το αλλο το δωρα που λες? το ποτο της γκομενας 6?? και γενικα τι φαση ειναι και εκει?Εϊναι αλήθεια ότι η πελατεία έχει πέσει πολύ σε αυτά τα μαγαζιά γεγονός που έχει προκαλέσει συχνές μετακινήσεις γυναικών από μαγαζί σε μαγαζί προς αναζήτηση καλύτερου μεροκάματου. Πολλές από αυτές είναι συνηδειτοποιημένες και εκτιμάνε τους πελάτες προσφέροντας τα ίδια η περισσότερα σε καλύτερη τιμή και άλλες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και είτε κάνουν άσχημα σχόλια για τους πελάτες είτε μαλώνουν ακόμα και μαζί τους αν αυτοί δεν τις κεράσουν πολλά ποτά. Είχα ανεβάσει κάποιο κείμενο πριν κάποιο καιρό που είχε τίτλο "Οικονομική κρίση και κωλόμπαρα" όπου εκεί έχει κάποιες τεχνικές ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε κάνοντας αυτό που μας αρέσει, να γυρνάμε δηλαδή σε τέτοια μαγαζιά. Στο τέλος είχα αναφέρει ένα μαγαζί ονόματι "Δώρα" που όντως είναι οικονομικό με 6 ευρώ όλα τα ποτά χωρίς να προσφέρει όμως πριβέ και άγριες καταστάσεις.
Πρόσφατα άνοιξε και νέο μαγαζί ακόμη πιο φτηνό με 5 ευρώ όλα τα ποτά που είναι ανοιχτό από το πρωί προσφέροντας και ούζα με ουζομεζέδες. Βέβαια το πρωί το πολύ να έχει κανά δύο κοπέλες αλλά το βράδυ μετά τις 9 έχει τουλάχιστον 8 με 9 γυναίκες. Το μαγαζί λέγεται "Velvet" στους Αμπελόκηπους στην οδό Μαυροκορδάτου (κατεβαίνοντας την Ελευθερίας από την 28ης Οκτωβρίου μετά τον Μασούτη δεξιά). Είναι ανάλογου κλίματος σαν το "Δώρα" αλλά έχει αρκετά πιο ωραίες παρουσίες. Για όποιους λοιπόν θέλουν να κάνουν οικονομικές εξόδους αυτό το μαγαζί προσφέρεται.
Στο υπόλοιπο μέτωπο τα πράγματα είναι σχετικά ίδια με κάποιες μικροαλλαγές πχ το παλιό "Ηρακλής" στην σταυρούπολη έχει μετονομαστεί σε "Αμαλία", το παλιό "Εδέμ" έχει γίνει "Paradise" και άνοιξε σαν "Εδεμ" πάλι καινούργιο στην Βασ. Όλγας λίγο πιο κάτω από την νομαρχία στα αριστερά.
Αυτά τα μαγαζιά είναι ίδια όλα δηλαδή ποτό κουβέντα και χαβαλέ. Φάση σαν το Σολ με πριβέ δεν είναι. Επίσης το Velvet το σφράγησε ο δήμος πριν λίγες μέρες για άγνωστο λόγο και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει ξανά. Ένα άλλο μαγαζί με 6 ευρώ όλα τα ποτά είναι το C est la vie (παλιό Αμυγδαλιές) στην Μενεμένη Χατζίκου με Εθνικής Αντίστασης λίγο πιο μέσα στην Εθνικής Αντίστασης.το που λες τι φαση ειναι δηλαδη ακριβως??? πες μας καποια πραγματα. και το ποτο της γκομενας ειναι 5 ευρς??(!!!) το αλλο το δωρα που λες? το ποτο της γκομενας 6?? και γενικα τι φαση ειναι και εκει?
koen1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ίδια ερώτηση και από εμένα.Πιο είναι το ωράριο του SOL;
Ειδικά τις καθημερινές (σκεφτόμαστε για Πέμπτη) μέχρι τι ώρα είναι οι κοπέλες?
Σκεφτόμαστε μετά από μπουζούκια, οπότε να έχουμε μια ιδέα τι ώρα να μαζευτούμε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
μεχρι 4.30-5.00 συνηθως τραβαει τις καθημερινες.Αναλογα και τι κοσμο εχει...Ίδια ερώτηση και από εμένα.
Ειδικά τις καθημερινές (σκεφτόμαστε για Πέμπτη) μέχρι τι ώρα είναι οι κοπέλες?
Σκεφτόμαστε μετά από μπουζούκια, οπότε να έχουμε μια ιδέα τι ώρα να μαζευτούμε
Αλλα πριν τις 4.00 δεν κλεινει ποτε σιγουρα και αν δειτε σβηστη την ταμπελα εσεις μπειτε παλι,ανοιχτο θα'ναι.Περυσι τη σβηνανε καποια στιγμη λογω ωραριου
koen1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
@rouleta: δες λίγο τα μηνύματα σου...paidia i limouzina einai diafimisi den einai kanoniko bachelor bebaia to kanonizoume ama thelei o pelatis alla auto pou blepetai einai gia diafimistikous logous!!!!
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Πήγα χ8ες κατα τις 13 ως τις 3... Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες... Μερικές μαύρες πατσαβούρες... Μερικές χοντρές σαπιοκοιλιάδες... Το υπερτούμπανο Καρίνα που δυστυχώς δεν προλάβαινε να κλείσει μπούτι... Η ενοχλητικότατη μπαζοπόντια Λία που μου εκανε τ'αρχιδια κουδούνια... Δεν ξεκολλούσε... Μάλλον πρέπει να της αρεσε η δουλειά μου και το που μένω και θεώρησε ότι θα μου πουλήσει παπά και θα μου τα μασήσει...!! Χαχαχα... Έλεος...!! Μου είπε ότι κανονικά σπουδάζει και είναι "ορτοπαιντικός" και απλά δουλεύει εκεί γιατί δεν τα βγάζει πέρα με τα λεφτά... Είναι λέει "ορτοπαιντικός δηλαδή ασκολούμι μι φυσιουθεραπιες"... Είναι λέει 26 χρονών... Λίγο μετά ξεχάστηκε και έγινε 28... Δεν με ήθελε λέει μόνο για να με γαμήσει αλλά είχε καλό σκοπό, ήθελε να βρεθούμε και έξω και να κάνουμε παρέα... Ακόμα τα θυμάμαι και κλαίω απο τα γέλια...
Ακόμα ήταν και μια καινούρια, η Έλενα, ρωσσιδούλα, δούλευε σε κωλόμπαρο στη Βεροια όπου αν καταλαβα καλα δεν τις γαμουσανε... Και εδώ και λίγες μέρες ήρθε εδώ... Και τα κάνει όλα και συμφέρει... Ψηλό, μελαχροινό, εμφανίσιμο, δεν τη λές και καυλιάρα αλλά είναι καλό τεμάχιο...
Κλού της βραδιάς ο σερβιτόρος που στην πλάτη του πουκαμισου του είχε το όνομα "Γάτος"...
Ακόμα ήταν και μια καινούρια, η Έλενα, ρωσσιδούλα, δούλευε σε κωλόμπαρο στη Βεροια όπου αν καταλαβα καλα δεν τις γαμουσανε... Και εδώ και λίγες μέρες ήρθε εδώ... Και τα κάνει όλα και συμφέρει... Ψηλό, μελαχροινό, εμφανίσιμο, δεν τη λές και καυλιάρα αλλά είναι καλό τεμάχιο...
Κλού της βραδιάς ο σερβιτόρος που στην πλάτη του πουκαμισου του είχε το όνομα "Γάτος"...
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Μεγάλε μήπως κάνεις λάθος; υπάρχει Εθν. Αντίστασης; γιατί δεν τη βρίσκω στο χάρτη;Αυτά τα μαγαζιά είναι ίδια όλα δηλαδή ποτό κουβέντα και χαβαλέ. Φάση σαν το Σολ με πριβέ δεν είναι. Επίσης το Velvet το σφράγησε ο δήμος πριν λίγες μέρες για άγνωστο λόγο και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει ξανά. Ένα άλλο μαγαζί με 6 ευρώ όλα τα ποτά είναι το C est la vie (παλιό Αμυγδαλιές) στην Μενεμένη Χατζίκου με Εθνικής Αντίστασης λίγο πιο μέσα στην Εθνικής Αντίστασης.
Είναι ο παράλληλος δρόμος δίπλα από τον κεντρικό (λεωφόρος Δεδροποτάμου νομίζω) πίσω από ένα κτίριο προσκόπων που έχει κάτι αμυγδαλιέςΜεγάλε μήπως κάνεις λάθος; υπάρχει Εθν. Αντίστασης; γιατί δεν τη βρίσκω στο χάρτη;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Εγινε και ορδοπαιδικος τωρα??Σα την αλλη την χοντρη που ειναι γιατρος με πτυχιο απο τη Γεωργια?ΟΥΣΤ γαμω τη βρωμορατσα σας...Η ενοχλητικότατη μπαζοπόντια Λία που μου εκανε τ'αρχιδια κουδούνια... Δεν ξεκολλούσε... Μάλλον πρέπει να της αρεσε η δουλειά μου και το που μένω και θεώρησε ότι θα μου πουλήσει παπά και θα μου τα μασήσει...!! Χαχαχα... Έλεος...!! Μου είπε ότι κανονικά σπουδάζει και είναι "ορτοπαιντικός" και απλά δουλεύει εκεί γιατί δεν τα βγάζει πέρα με τα λεφτά... Είναι λέει "ορτοπαιντικός δηλαδή ασκολούμι μι φυσιουθεραπιες"... Είναι λέει 26 χρονών... Λίγο μετά ξεχάστηκε και έγινε 28... Δεν με ήθελε λέει μόνο για να με γαμήσει αλλά είχε καλό σκοπό, ήθελε να βρεθούμε και έξω και να κάνουμε παρέα... Ακόμα τα θυμάμαι και κλαίω απο τα γέλια...
Η Λια υποτιθεται ειναι και κομμωτρια και εχει κομμωτηριο στην Παναγια Φανερωμενη.Ειναι μεγαλη απατεωνισσα και λεει πολυ κραχτες μαλακιες λες και απευθυνεται σε καθυστερημενα.Εμενα παλια μου το'παιζε και ψιλονταβατζης και μπορουσε να μου κανονισει με γυναικες εξω και ο,τι ηθελα και κατι τετοιες μαλακιες...Επισης μου'χε πει οτι παιρνει 500ε εξω για γαμησι αλλα για μενα μονο 200ε.Περιττο να σου πω την αντιδραση μου εκεινη τη στιγμη...
Και σε μενα ειχε πει να βρεθουμε εξω και να φαμε σε Γεωργιανο εστιατοριο
Ειναι σιγουρα πανω απο 40 και καλα θα κανεις να μην μπλεξεις μαζι της...
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Διωχτε επιτελους αυτη την λια! Ειναι ενοχλητικοτατη! με αρχισε μια μερα στα καντηλια επειδη δεν της επαιρνα ποτο και εβριζε και την μαυρουλα που κερνουσα πιο πριν! μιλαμε ερχινε χοντρα καντηλια.Η τυπισσα ειναι επικινδυνη ετσι την κοβω.οντως μακρια απο αυτη..
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
και βρωμαει και το στομα της καθε φορα που σε πλησιαζει να σου μιλησει...Διωχτε επιτελους αυτη την λια! Ειναι ενοχλητικοτατη! με αρχισε μια μερα στα καντηλια επειδη δεν της επαιρνα ποτο και εβριζε και την μαυρουλα που κερνουσα πιο πριν! μιλαμε ερχινε χοντρα καντηλια.Η τυπισσα ειναι επικινδυνη ετσι την κοβω.οντως μακρια απο αυτη..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Βρωμοκοπαει οντως! Γενικα ειναι μεγαλο μαλακισμενο... για πολλες μπατσες! Ειναι ικανη να σου δημιουργησει θεμα μεσα στο μαγαζι με ψεματα της.. ρουφιανα μεγαλη,αλητακι ανεδαιστατο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
τωρα που το λες εχεις δικιο...Ριχνει ολο κατι υπονοουμενα για τις αλλες κοπελες με πολυ βρωμικο τροπο.Ειναι μεγαλη καριολα.Βρωμοκοπαει οντως! Γενικα ειναι μεγαλο μαλακισμενο... για πολλες μπατσες! Ειναι ικανη να σου δημιουργησει θεμα μεσα στο μαγαζι με ψεματα της.. ρουφιανα μεγαλη,αλητακι ανεδαιστατο
Μεχρι και για τη Σασα μου εχει κανει σκηνικο να φανταστεις.Αυτη η μαϊμου επιασε στο στομα της τη Σασα...Ημαρτον δηλαδη
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Μα δε μας εκανε τιποτα το Σολ...απλα η Λια ειναι πλεον ενα μελανο σημειο του μαγαζιου και αυτο τονισαμε.Εχει και την πελατεια της ομως για να λεμε την αληθεια.Ακόμα με αυτά τα παρακμιακά μαγαζιά ασχολείστε; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν για να θυμώσετε και να μην πετάτε τα λεφτά σας;
Ποιος πεταει λεφτα?Πανε πιες μια μπυρα με 5ε και χωσε και 10 κωλοδαχτυλα για πλακα.Αυτο δεν κανουν ετσι κι αλλιως ολοι οι πιτσιρικαδες που πανε εκει μεσα?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Α και κωλοδάχτυλα κιόλας... Πώς δεν αηδιάζετε ρε παιδιά με αυτές τις βρωμιάρες; Κασκαντέρ είστε. Πηγαίνετε στο Hollywood να βγάλετε και κανα φράγκο καλύτερα.Μα δε μας εκανε τιποτα το Σολ...απλα η Λια ειναι πλεον ενα μελανο σημειο του μαγαζιου και αυτο τονισαμε.Εχει και την πελατεια της ομως για να λεμε την αληθεια.
Ποιος πεταει λεφτα?Πανε πιες μια μπυρα με 5ε και χωσε και 10 κωλοδαχτυλα για πλακα.Αυτο δεν κανουν ετσι κι αλλιως ολοι οι πιτσιρικαδες που πανε εκει μεσα?