bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.259
- Πόντοι
- 5.916
Υπάρχει "Mocambo" στο Παγκράτι; Βρήκα στην Καλαμάτα μια που μου είπε ότι δούλευε εκεί...
ναι υπάρχει,αλλά τί λέει μέσα γνωρίζει κανείς?
Υπάρχει "Mocambo" στο Παγκράτι; Βρήκα στην Καλαμάτα μια που μου είπε ότι δούλευε εκεί...
Το 2011 που πήγα εγώ οι υποσχέσεις δεν τηρούνταν και δεν είχε ούτε στριπ σόου ούτε γκομενάρες
Χθες, μαζί με συναγωνιστή, η νύχτα μας ξέβρασε σε ένα κατάστημα που είχε γαλάζιο νέον στη βιτρίνα, στην οδό Μερκούρη στο Παγκράτι.
Δεν θυμάμαι ούτε πως το λένε, ούτε που ακριβώς είναι.
Θυμάμαι όμως πολύ καλά, ότι μας ξέσκισαν τα κωλάντερα: 400€ για κανα δίωρο...
Μέγα ολίσθημα, τόσο εκ μέρους μας, όσο και εκ μέρους της επιχείρησης.Ἐμ βέβαια, ὁ Σκαραβαιάκος εἶναι κακός, πάρτε τώρα νά' χετε.
Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι σε τέτοια καταστήματα γράφει πολύ το κοντέρ, σε χρόνο και χρήμα.Καλό είναι να ερωτάτε απο πριν πόσο κοστίζει το κάθε ποτό και να τα μετράτε, ώστε να υπάρχει αυτόματος κόφτης.Χθες, μαζί με συναγωνιστή, η νύχτα μας ξέβρασε σε ένα κατάστημα που είχε γαλάζιο νέον στη βιτρίνα, στην οδό Μερκούρη στο Παγκράτι.
Στο "Μετάξι" θα γαμούσατε 40 φορές !!!Μέγα ολίσθημα, τόσο εκ μέρους μας, όσο και εκ μέρους της επιχείρησης.
Το σκέφτηκα σήμερα το πρωί αυτό... :SΣτο "Μετάξι" θα γαμούσατε 40 φορές !!!
Χθες, μαζί με συναγωνιστή, η νύχτα μας ξέβρασε σε ένα κατάστημα που είχε γαλάζιο νέον στη βιτρίνα, στην οδό Μερκούρη στο Παγκράτι.
Όχι :SΤουλάχιστον προλάβατε να σκίσετε κι εσείς κανά κωλάντερο; Έτσι για το ονόρε; :S :S :S
μιλάω με μια στο ίντερνετ που μου είπε ότι δουλεύει εκεί,Σπύρο Μερκούρη 3 ,,,,,,,συνάδελφε,μπορείς να δώσεις κάποια ενημέρωση παραπάνω? τι παίζει στο μαγαζί? τα 400 που λες είναι πολλά για 2 άτομα και χωρίς "φαγητο",,,,,Όχι :S
Λόγω σούρας εκείνη τη νύχτα, δεν θυμάμαι καλά το δρόμο, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν ένας δρόμος που διασταυρώνεται λοξά με την Μερκούρη.μιλάω με μια στο ίντερνετ που μου είπε ότι δουλεύει εκεί,Σπύρο Μερκούρη 3 ,,,,,,,συνάδελφε,μπορείς να δώσεις κάποια ενημέρωση παραπάνω? τι παίζει στο μαγαζί? τα 400 που λες είναι πολλά για 2 άτομα και χωρίς "φαγητο",,,,,
Καβατζα δεν παίζει με καμια?
Λόγω σούρας εκείνη τη νύχτα, δεν θυμάμαι καλά το δρόμο, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν ένας δρόμος που διασταυρώνεται λοξά με την Μερκούρη.
Εμάς μας έφαγαν το 400ρι γιατί ο αφεντικός (Γιώργος) έφυγε για λίγο και αυτές βρήκαν ευκαιρία.
Τα μουνιά δαχτυλιάζαμε, δεν κάναμε και τίποτα σοβαρό...
[/quote
ευχαριστώ,καταλαβα
Λόγω σούρας εκείνη τη νύχτα, δεν θυμάμαι καλά το δρόμο, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν ένας δρόμος που διασταυρώνεται λοξά με την Μερκούρη.
Εμάς μας έφαγαν το 400ρι γιατί ο αφεντικός (Γιώργος) έφυγε για λίγο και αυτές βρήκαν ευκαιρία.
Τα μουνιά δαχτυλιάζαμε, δεν κάναμε και τίποτα σοβαρό...
Θαρρώ πως ναι!
το μαγαζί λεγόταν millionaire και ήταν strip,όχι κολομπαρο.Όντως η μεγαλοκοπελα στο μπαρ ήταν ιδιοκτήτρια και το μαγαζί έχει κλείσει περίπου 10 χρόνια.ερωτηση για πιο παλιους παικτες υπηρχε ενα κολομπαρο στο στενακι στην αθανασιας το 2004 και απο πανω στουντιο εκει που ηταν και το dallas υστερα θυμαται κανεις πως το ελεγαν το κολομπαρο και στο μπαρ ηταν μαλλον κατι σαν ιδιοκτητρια ελληνιδα μαυρισμενη ηλιοκαμενη τα καλοκαιρια απο τα μπανια...
ερωτηση για πιο παλιους παικτες υπηρχε ενα κολομπαρο στο στενακι στην αθανασιας το 2004 και απο πανω στουντιο εκει που ηταν και το dallas υστερα θυμαται κανεις πως το ελεγαν το κολομπαρο και στο μπαρ ηταν μαλλον κατι σαν ιδιοκτητρια ελληνιδα μαυρισμενη ηλιοκαμενη τα καλοκαιρια απο τα μπανια...
η μπαργουμαν τι λεει?για τη μελαχρινή νταρντανα εννοωΉταν ψευτοστριπ, λεγόταν Millionaire, μετά Secret, δούλευε πέρυσι αλλά τώρα λέγεται Μπλέ Παράθυρα και είναι ρεμπετάδικο...