Λοιπόν μάγκες επειδή βλέπω εδώ και καιρό ότι σκίζεστε, έχω να κάνω μία ενημέρωση για την Πάτρα. Τρία ολόκληρα χρόνια την έχω γυρίσει με τον κολλητό μου και έχουμε ψάξει κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ όσο αναφορά σε κωλόμπαρα, μπουρδέλα, πιάτσες και στριπτιτζάδικα.
ΠΙΑΤΣΕΣ: Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ότι κατά καιρούς, ένα βράδυ που ‘βρεχε κλπ κάποιοι έχουν πετύχει πιάτσες και μαλακίες. Λοιπόν, μπορώ να σας υπογράψω υπεύθυνα ότι στην Πάτρα πιάτσες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ: 1) Luna. Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου έναν ή δυο δρόμους πάνω από την Κορίνθου.
2) Marakes-Βρχανέικα. Πάρτε το δρόμο τον παραλιακό και θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι.
Κάτι άλλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΧΩΝΕΥΤΕ ΤΟ.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ: Μάγκες από μπουρδελάκια μόνο ότι βρείτε στο Γλαύκο και δίπλα από το deco. Κολλητά με την ψαροταβέρνα πάνω στην παραλιακή.
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ:
1) Ξανθή - Γούναρη&Αγ Ανδρέου
2) MUST Pub - Αγ Ανδρέου&Κανάρη
3) Νατάσα - Πλατεία Βορείου Ηπείρου
4) Patras Palace – Αγ Ανδρέου&Γούναρη
5) Φανάρι Φως – Κορίνθου (στην αρχή λίγο αφού στρίψετε από την λεωφόρο Ελ Βενιζέλου)
6) Αριζόνα – Πλατεία Ομόνοιας
7) Mercedes – Ρήγα Φεραίου&Μιαούλη (ή Ρήγα Φεραίου&Τσαμαδού-ένα τετράγωνο είναι)
8) Porto – Επί της παραλιακής λίγο πριν τα VESO.
9) Μανχάτταν – Είναι έξω από την Πάτρα στο ύψος του Γλαύκου αλλά χαμηλά κάπου στα όρια Λεύκας/Οβρυάς. Ρωτήστε κανάν ταρίφα.
10) Star Café (Χωρίς να είναι εξακριβωμένο κωλόμπαρο) – Κορίνθου μεταξύ Τριών Ναυάρχων και Κοραή
11) Café Δεσμός ( Χωρίς να είναι εξακριβωμένο κωλόμπαρο) Στο στενό μεταξύ Γούναρη και Κανάρη στο ύψος της Αγ Ανδρέου
12) Είναι ακόμα ένα σχετικά καλό και εξακριβωμένο κωλόμπαρο επί της παραλιακής μεταξύ Γούναρη και Βότση. Κάνει μπαμ έχει κόκκινη/βυσσινή πινακίδα. Απλά δε θυμάμαι όνομα.
13) Μικρό Παρίσι στην περιοχή Μαρούδας προς το ΤΕΙ αλλά δεν ξέρω ακριβή τοποθεσία. ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξέρουν οι ταρίφες. Μην ντρέπεστε να ρωτήσετε! Και αυτοί κωλομπαράδες είναι κατά 99%
14) Υπάρχουν άλλα 2 προς Βραχνέικα αλλά δεν τα έχω εξακριβώσει. Αν ξεχνάω κάτι προσθέστε το αλλά δε νομίζω να χρειάζεται. Έδωσα αρκετές επιλογές.
Σε πολλά από αυτά τα κωλόμπαρα οι πουτάνες δίνουν τηλέφωνο για να τις βρείτε έρθουν σπίτι σας ή να βρεθείτε σε ξενοδοχείο για γαμίσι. Οι περισσότερες ζητάνε από 80-100 ευρώ. Θα βρείτε αρκετά καλές μαυρούλες, βουλγάρες και λιθουανέζες. Δε θα συγκεκριμενοποιηθώ γιατί δε θέλω να κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση κάποιου μαγαζιού. Δοκιμάστε τα! Αξίζει τον κόπο και έχει και τον χαβαλέ του.