Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα ρε ακομα και στις διακοπεςρε παιδες μηπως ξερετε αν εχει κανενα καλο μπαρ με κονσομασιόν στην παρο...
σορρυ που θα στο πω αλλα θα πας παρο και σκεφτεσαι τα κωλομπαρα εκει ο τοπος μυριζει μουνιλα πιπινολαγνων εκ πειρας δες το λιγο καλυτερα μεγαλε![]()
![]()
![]()
την αλλη εβδομαδα θα παω...στην πουντα εχει πολυ πραγμα...3 φορές έχω πάει Πάρο κωλόμπαρο δεν έχω δει πάντως
Χώσου σε καμια Γαλλίδα! έχει και φέτος πολύ ξένο κόσμο όπως πέρσυ τύπε?
την αλλη εβδομαδα θα παω...στην πουντα εχει πολυ πραγμα...
τυπε μια χαρα ειναι απ οτι βλεπω δεν με ενδιαφερει να βγαλω γκομενα απ την παρο...απλως για μια γρηγορη ολες καλες ειναι εκει..τιγκα στα πιπινια ειναι..ετσι και αλλιως εγω δεν εχω περασει τα 21...Άσε τη πούντα ρε τύπε...σ αυτά τα μέρη δε βρίσκεις γκόμενα!!! μιλάμε για πολύ ακόντιο.Αυτά τα μέρη κινούνται με την φήμη που χει απομείνει απο την χρυσή δεκαετία των 90's.
τυπε μια χαρα ειναι απ οτι βλεπω δεν με ενδιαφερει να βγαλω γκομενα απ την παρο...απλως για μια γρηγορη ολες καλες ειναι εκει..τιγκα στα πιπινια ειναι..ετσι και αλλιως εγω δεν εχω περασει τα 21...
τνχ τυπε..α) είναι τίγκα στο ακόντιο όπως βλέπεις στο βίντεο
β) αν είσαι 21 οκ πήγαινε
καλά να περάσεις τύπε...
ρε παιδες μηπως ξερετε αν εχει κανενα καλο μπαρ με κονσομασιόν στην παρο...
τυπε οπου και αν πας η παρέα παίζει ρόλο..αν οι άλλοι ειναι μαλακες και σου κανουν χαλαστρα τοτε δεν αξιζει...καλά κάνεις και πας πάρο , τι να πουμε και εμεις , μέσα στην ξενέρα ...![]()
Άσε τη πούντα ρε τύπε...σ αυτά τα μέρη δε βρίσκεις γκόμενα!!! μιλάμε για πολύ ακόντιο.Αυτά τα μέρη κινούνται με την φήμη που χει απομείνει απο την χρυσή δεκαετία των 90's.
στο βίντεο που είδα μόνο πούτσος έχει ... είναι αυτό που λέει σε ενα αλλο θρεντ , οι καλές πιασμένες και οι υπόλοιπες χεσμένες , έτσι και δω , οι καλοί πιασμένοι και οι υπολοιποι ( στην παρο ) χεσμενοι
Γι αυτό το βαλα τύπε,Πούντα = πουτσαρίλαααααααα
το λέω επειδή έχω πάει πάνω απο 10 φορές , αλλά και όποιο βίντεο και να δείτε , η εικόνα είναι 1000 ορκς να φωνάζουν Pundaaaaaaaaaa και να κοιτάνε τις μούνες που χορεύουνε στη μπάρα.
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΙΛΑ!! και δίπλα στην χρυσή ακτή της γαλλίδας το πανηγύρι.
έτσι στο άσχετο είναι δύσκολο έως αδύνατον
η να εισαι εγω που ερχονται μονες τους![]()
![]()
πρεπει να εισαι παρλαπιπας για να κανεις κατι καλο εκεί..
τι γελας ρε πιτσιρικο
![]()
![]()
πρεπει να εισαι παρλαπιπας για να κανεις κατι καλο εκεί..