Νέα

Κωλοκαφενεια ομονοιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
σε πλησιαζει μια γρια και σου λεει ε φιλε θελεις παρεουλα με κοριτσια..λες ποσο παει,,σου λεει 20 ευρω μια ωριτσα..τσιμπας εσυ και λες οκ παμε να δω τα κοριτσια και σε παει στο μαγαζι αυτο το οποιο ειναι αδειανο μεσα μια μπαρα εχει μονο και αν μπεις δεν ξαναβγενεις αν δεν τα σκασεις :grin:
και στην τελικη δεν γαμας??δηλαδη ρε φιλε γιατι να μην μπορεις να φυγεις??τι εχει μεσα σε εκεινο το αδειο το μαγαζι??

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Επι της Σωκράτους όπως πάμε απο Αγ. κωνσταντίνου πρός Σατωβριάνδου, στο αριστερό χέρι, υπάρχει ένα παρακμιακό καφενείο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάντως παιδιά μακρυά. Σε προσεγκίζει μια τύπισα,΄και τάχα σε πάει εκεί να γαμήσεις. Αν κάνεις το λάθος και μπείς μέσα σου τρώνε τα λεφτά! ΜΑΚΡΥΑ!
...τυπε αυτο δεν υπαγεται στην κατηγορια των κωλοκαφενειων ,αυτο ειναι κωλομπαρο και μαλιστα απατη ,μακρια ,ευτυχως εκλεισε...

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Και μια άλλη φορά δεν λέγαμε για τον σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, τα κλαμπ κτλ?
Για τον πέουλα είναι....
...φανταζεσαι να γινουν τρεντυ τα κωλοκαφενεια ? να ανοιξουμε κανενα να κονομησουμε  :grin:...

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Το ποδηλαταδικο δεν το θυμαμε. Διπλα ηταν οντως ενα ξενοδοχειο που καναν πιατσα πρεζονια και γριες, αλλα το ονομα δεν το θμαμε. Ενα μαγαζι με ειδη αλιειας υπηρχε απεναντι και αλλο ενα θυμαμε με πλακακια. Εχω να περασω χρονια απο την περιοχη.
Έξω από εκείνο το ποδηλατάδικο μάστορα έβλεπα συνέχεια ένα τρελό ξανθό. Από τα καλύτερα εκδιδόμενα που έχω δει ποτέ...

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
εγω ξερω ενα που ειναι πανω απο την πλατεια βαθης δεν θυμαμαι το ονομα αν πας..απογευμα εως βραδυ θα δεις πουτανες μεσα..ειχα παει και ειχα παρει μια μπυρα..μην παρετε ποτε καφε το βαζει σε ποτηρι σπιτιου και οχι καφετεριας..εχουνε πιει 10.000 πακιστανοι μαυροι και χιλιες aidsτζουδες!!!συφιλη ηπατιτιδα και χαμυδια εχει απνω το ποτηρι χαχαχαχ

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα απ' το κωλο-μεζεδοπωλείο στην 3ης Σεπτεμβρίου. Μπακαλιάρος σκορδαλιά, κρασί χύμα και Καζαντίδης!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
πραγματικα τωρα ρε μαγγγες οταν περνουσα απο ομονοια εφευγα τρεχοντας, αλλα τωρα με αυτα που γραφετε εδω δεν ξερω, εχω την επιθυμια να παω να δω λιγο παρακμη σε κανα κωλο καφενειο! παιζει να ειναι επικυνδυνα? καμια σωκρατους ας πουμε? για πειτε καμια προταση για καλο κωλοκαφενειο..ααααα ξεχασα, περναω κατι φορες απο γωνια πειραιως και σωκρατους, και ειναι ενα κωλοκαφενειο που το αναφερετε και πιο πανω αλλα δεν εχει κοψει το ματι μου τιποτα το ενδιαφερον, μονο κατι βρωμοπακια... :s&m_3:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
φίλε μου στα μπαρ αυτά με τους κράχτες γίνεται το εξής σκηνικό. Με το που μπαίνεις σου λέει κάτσε να συνεννοηθείς με την κοπέλα . Έρχεται η κοπέλα και μετά από 1,5 δευτερόλεπτο σκάνε μύτη τα ποτά που ΔΕΝ παρήγγειλες. Εσύ με το που θα πεις δεν παρήγγειλα η κοπέλα έχει πιεί το μισό και πρέπει να πληρώσεις. Αν γνωρίζει άλλος διαφορετικά κόλπα ας τα γράψει για να προφυλαχτούν οι νέοι μας.  :grin:

και στην τελικη δεν γαμας??δηλαδη ρε φιλε γιατι να μην μπορεις να φυγεις??τι εχει μεσα σε εκεινο το αδειο το μαγαζι??

Επισκέπτης
πραγματικα τωρα ρε μαγγγες οταν περνουσα απο ομονοια εφευγα τρεχοντας, αλλα τωρα με αυτα που γραφετε εδω δεν ξερω, εχω την επιθυμια να παω να δω λιγο παρακμη σε κανα κωλο καφενειο! παιζει να ειναι επικυνδυνα? καμια σωκρατους ας πουμε? για πειτε καμια προταση για καλο κωλοκαφενειο..ααααα ξεχασα, περναω κατι φορες απο γωνια πειραιως και σωκρατους, και ειναι ενα κωλοκαφενειο που το αναφερετε και πιο πανω αλλα δεν εχει κοψει το ματι μου τιποτα το ενδιαφερον, μονο κατι βρωμοπακια... :s&m_3:

Εχει αλλαξει πολυ η Ομονοια τα τελευταια χρονια. Κι εγω που την εχω περπατησει πολυ, τωρα οταν ερχομε Αθηνα την αποφευγω. Δε μου λεει και τιποτα πλεον. Ασε που με τοσους μπατσους (ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΜΑΤ) χανει κατι απο την παρακμιακη της αιγλη.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πάντα τα ίδια σκατά ήταν η Ομόνοια τύπε!!!
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
34g1z6g.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom