Νέα

Κωλοκαφενεια ομονοιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
188733_135505876521797_100001871561542_231297_3526031_n.jpg
το χω παραγγειλει τυπε :headbang2:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
υπηρχε ενα καφενιο στην ξουθου στην μεση σωκρατους-μεναδρου πανε κανα 10αρια χρονια που εκλησε καφετζης ηταν ενας γερακος θα εινε τωρα ο κωστας δεν αφηνε πρεζακια και νταβατζηδες να καθωντε, επινες την μπηρα σου και αμα περναγε καμια καλη απο την δηπλα πολικατικια η' απο το χοτελ ζευσ συνεχιζες ηταν ωραια... παντος παιδια η ξουθου σε αυτο το κοματι το καλοκερι ηταν πολι καλα ειχε παντα (ακομα και στον καυσονα) ενα δροσερο αερακι...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ωραία είναι και στο καφενειάκι στη Φυλής.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Η Ξούθου τύπε τα έχουμε ξαναπεί, εδώ και εξήντα χρόνια είναι στέκι αποβρασμάτων. Στέκι νταβατζίδων εκδιδομένων ατόμων και πρεζέμπορων. Το χοτέλι κάποτε ήταν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.Το καφενεδάκι που λες ίσως έφιτιαχνε και σερβίριζε καφεδάκια στους εργάτες των φαρμακαποθηκών που υπήρχαν παλαιότερα.

:zombie:

Συνημμένα

• Xuthu.jpg
    Xuthu.jpg
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
υπηρχε ενα καφενιο στην ξουθου στην μεση σωκρατους-μεναδρου πανε κανα 10αρια χρονια που εκλησε καφετζης ηταν ενας γερακος θα εινε τωρα ο κωστας δεν αφηνε πρεζακια και νταβατζηδες να καθωντε, επινες την μπηρα σου και αμα περναγε καμια καλη απο την δηπλα πολικατικια η' απο το χοτελ ζευσ συνεχιζες ηταν ωραια... παντος παιδια η ξουθου σε αυτο το κοματι το καλοκερι ηταν πολι καλα ειχε παντα (ακομα και στον καυσονα) ενα δροσερο αερακι...
...κατι δροσερα αγορια να δεις που'χε ,εκει πλαι στα λουτρα...

Επισκέπτης
Αυτα μου λειπουν απο την Αθηνα. Τα παρακμιακα στεκια. Παρολο που εμενα στα Εξαρχεια κι εκει αραζαν οι παρεες μου, ηταν φορες που γουσταρα να τριγυρναω και ν΄αραζω σε καφενεια πλ. Βαθη, Ομονοια, Μεταξουργειο. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων ή με περιστασιακες παρεες, λιωμα να γινομαι μερος αυτου που καποιοι ονομαζουν παριθωριο. Πορνες, πρεζακια, ντηλερια, αλκοολικοι, αστεγοι, μαγκες και κουτσαβακια, πουστηδες, νταβατζιδες και πουτανιαριδες ανακατεμενοι με χαμενους επαρχιωτες. Αλλος κοσμος πιο γνησιος. Ποτε δε γουσταρα τους δηθεν και τους καθωσπρεπει. Με ξενερωναν. Ακομα και ο κοσμος των Εξαρχειων για μενα δηθεν ηταν. Επαιζαν καποιο ρολο που τους ειχαν αναθεσει καποιοι φανταστικοι ινστρουχτορες.
Αντιθετα στα παρακμιακα καφενεια της Ομονοιας και της πλ. Βαθης οι θαμωνες για μενα ησαν πιο αληθινοι. Αλλος κοσμος, γεματος παθη, πιο ζωντανος κι ας εδειχναν μερικοι οτι εχουν παραιτηθει απο τη ζωη. Γινονταν και τζαμπουκαδες, μαχαιρωματα, αλλα αν δεν ενοχλουσες δε σε πειραζε κανενας. Αντιθετως οποιος ηξερε να φερθει, ποτε να μιλισει και ποτε να κανει τουμπεκι ηταν εκτιμητεος και κανεις δεν τον πειραζε.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτα μου λειπουν απο την Αθηνα. Τα παρακμιακα στεκια. Παρολο που εμενα στα Εξαρχεια κι εκει αραζαν οι παρεες μου, ηταν φορες που γουσταρα να τριγυρναω και ν΄αραζω σε καφενεια πλ. Βαθη, Ομονοια, Μεταξουργειο. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων ή με περιστασιακες παρεες, λιωμα να γινομαι μερος αυτου που καποιοι ονομαζουν παριθωριο. Πορνες, πρεζακια, ντηλερια, αλκοολικοι, αστεγοι, μαγκες και κουτσαβακια, πουστηδες, νταβατζιδες και πουτανιαριδες ανακατεμενοι με χαμενους επαρχιωτες. Αλλος κοσμος πιο γνησιος. Ποτε δε γουσταρα τους δηθεν και τους καθωσπρεπει. Με ξενερωναν. Ακομα και ο κοσμος των Εξαρχειων για μενα δηθεν ηταν. Επαιζαν καποιο ρολο που τους ειχαν αναθεσει καποιοι φανταστικοι ινστρουχτορες.
Αντιθετα στα παρακμιακα καφενεια της Ομονοιας και της πλ. Βαθης οι θαμωνες για μενα ησαν πιο αληθινοι. Αλλος κοσμος, γεματος παθη, πιο ζωντανος κι ας εδειχναν μερικοι οτι εχουν παραιτηθει απο τη ζωη. Γινονταν και τζαμπουκαδες, μαχαιρωματα, αλλα αν δεν ενοχλουσες δε σε πειραζε κανενας. Αντιθετως οποιος ηξερε να φερθει, ποτε να μιλισει και ποτε να κανει τουμπεκι ηταν εκτιμητεος και κανεις δεν τον πειραζε.

Ωραίο post....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Παραδίπλα αφού έπινες το καφεδάκι στην Κοτοπούλη πήγαινες για δροσερά αγόρια και στα Τούρκικα Λουτρά. Δεν ήταν μόνο αυτά της Ξούθου.

Ήταν πολύ όμορφα!! Τώρα΄τα έχουν κλείσει όλα με λαμαρίνες.

:jerking:

Επισκέπτης

ως οπαδός της κυνικής φιλοσοφίας, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

ο πιο γνήσιος τρόπος να ζήσει κάποιος τη ζωή του είναι να την ζήσει σαν το σκυλί

και οι παρακμιακοί τούτοι τύποι σε εμπνέουν πιο πολύ από τις μπλαζέ πλαστικές κούκλες των Γλυφαδοκολωνακίων και τα μαλλιαρά playmobile των Εξαρχείων

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ως οπαδός της κυνικής φιλοσοφίας, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

ο πιο γνήσιος τρόπος να ζήσει κάποιος τη ζωή του είναι να την ζήσει σαν το σκυλί

και οι παρακμιακοί τούτοι τύποι σε εμπνέουν πιο πολύ από τις μπλαζέ πλαστικές κούκλες των Γλυφαδοκολωνακίων και τα μαλλιαρά playmobile των Εξαρχείων

Και μια άλλη φορά δεν λέγαμε για τον σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, τα κλαμπ κτλ?
Για τον πέουλα είναι....

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Επι της Σωκράτους όπως πάμε απο Αγ. κωνσταντίνου πρός Σατωβριάνδου, στο αριστερό χέρι, υπάρχει ένα παρακμιακό καφενείο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάντως παιδιά μακρυά. Σε προσεγκίζει μια τύπισα,΄και τάχα σε πάει εκεί να γαμήσεις. Αν κάνεις το λάθος και μπείς μέσα σου τρώνε τα λεφτά! ΜΑΚΡΥΑ!

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Το καφενείο στην Γερανίου στην αρχή του πεζόδρομου απο την Πειραιώς είναι όλα τα λεφτά κάθονται πουτάνες νταβατζήδες μεσίλικες που χαλβαδιάζουν ο δε καφετζήε μορφή ο τύπος. Εάν παρακολουθήσεις τις συζητήσεις που ανοίγουν ψοφάς στα γέλια.-   
που ειναι αυτο???για πες αναλυτικα..ειναι στην γερανιου μεσα στα στενα στην σωκρατους που πουλανε ναρκωτικακαι βραδυ δεν μπορεις να περασεις??

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
το ποιο σκληροπυρηνικο καφε στην ομονοια ειναι το casba..εκει αν δεν εισαι αγκαζε με καμια τοξοβολα δεν αποχωρεις σωος και αβλαβης :grin:
ειναι διπλα απο τον γρηγορη??αν λες αυτο οταν περναω μου την πεφτουνε συνεχεια πουστηδες παιζει να μου την εχουνε πεσει 5 διαφορετικοιι...

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Επι της Σωκράτους όπως πάμε απο Αγ. κωνσταντίνου πρός Σατωβριάνδου, στο αριστερό χέρι, υπάρχει ένα παρακμιακό καφενείο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάντως παιδιά μακρυά. Σε προσεγκίζει μια τύπισα,΄και τάχα σε πάει εκεί να γαμήσεις. Αν κάνεις το λάθος και μπείς μέσα σου τρώνε τα λεφτά! ΜΑΚΡΥΑ!
θα τους γαμησω εγω ειμαι 19 χρονων ναι θα μπω μεσα..θα διεκδικησω το σαυμφερον μου και το δικιο μου αρχοντα..και οταν εννοεις σου τρωνε τα λεφτα..δηλαδη πως??

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
θα τους γαμησω εγω ειμαι 19 χρονων ναι θα μπω μεσα..θα διεκδικησω το σαυμφερον μου και το δικιο μου αρχοντα..και οταν εννοεις σου τρωνε τα λεφτα..δηλαδη πως??

σε πλησιαζει μια γρια και σου λεει ε φιλε θελεις παρεουλα με κοριτσια..λες ποσο παει,,σου λεει 20 ευρω μια ωριτσα..τσιμπας εσυ και λες οκ παμε να δω τα κοριτσια και σε παει στο μαγαζι αυτο το οποιο ειναι αδειανο μεσα μια μπαρα εχει μονο και αν μπεις δεν ξαναβγενεις αν δεν τα σκασεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom