Επισκέπτης
το χω παραγγειλει τυπε
το χω παραγγειλει τυπε
...κατι δροσερα αγορια να δεις που'χε ,εκει πλαι στα λουτρα...υπηρχε ενα καφενιο στην ξουθου στην μεση σωκρατους-μεναδρου πανε κανα 10αρια χρονια που εκλησε καφετζης ηταν ενας γερακος θα εινε τωρα ο κωστας δεν αφηνε πρεζακια και νταβατζηδες να καθωντε, επινες την μπηρα σου και αμα περναγε καμια καλη απο την δηπλα πολικατικια η' απο το χοτελ ζευσ συνεχιζες ηταν ωραια... παντος παιδια η ξουθου σε αυτο το κοματι το καλοκερι ηταν πολι καλα ειχε παντα (ακομα και στον καυσονα) ενα δροσερο αερακι...
σιγουρα δεν ειναι μαγαζια για να βγεις με την κοπελα σου
...μπορει να γινεται και ψωνιστηρι εκει ,δεν ξερω ,γι' αυτο τα ονομασα κωλοκαφενεια...Με το αγόρι σου, ίσως?
Αυτα μου λειπουν απο την Αθηνα. Τα παρακμιακα στεκια. Παρολο που εμενα στα Εξαρχεια κι εκει αραζαν οι παρεες μου, ηταν φορες που γουσταρα να τριγυρναω και ν΄αραζω σε καφενεια πλ. Βαθη, Ομονοια, Μεταξουργειο. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων ή με περιστασιακες παρεες, λιωμα να γινομαι μερος αυτου που καποιοι ονομαζουν παριθωριο. Πορνες, πρεζακια, ντηλερια, αλκοολικοι, αστεγοι, μαγκες και κουτσαβακια, πουστηδες, νταβατζιδες και πουτανιαριδες ανακατεμενοι με χαμενους επαρχιωτες. Αλλος κοσμος πιο γνησιος. Ποτε δε γουσταρα τους δηθεν και τους καθωσπρεπει. Με ξενερωναν. Ακομα και ο κοσμος των Εξαρχειων για μενα δηθεν ηταν. Επαιζαν καποιο ρολο που τους ειχαν αναθεσει καποιοι φανταστικοι ινστρουχτορες.
Αντιθετα στα παρακμιακα καφενεια της Ομονοιας και της πλ. Βαθης οι θαμωνες για μενα ησαν πιο αληθινοι. Αλλος κοσμος, γεματος παθη, πιο ζωντανος κι ας εδειχναν μερικοι οτι εχουν παραιτηθει απο τη ζωη. Γινονταν και τζαμπουκαδες, μαχαιρωματα, αλλα αν δεν ενοχλουσες δε σε πειραζε κανενας. Αντιθετως οποιος ηξερε να φερθει, ποτε να μιλισει και ποτε να κανει τουμπεκι ηταν εκτιμητεος και κανεις δεν τον πειραζε.
...ρησπεκτ στον παραλημνιο...Ωραίο post....
...ρησπεκτ στον παραλημνιο...
Αυτα μου λειπουν απο την Αθηνα. Τα παρακμιακα στεκια. Παρολο που εμενα στα Εξαρχεια κι εκει αραζαν οι παρεες μου, ηταν φορες που γουσταρα να τριγυρναω και ν΄αραζω σε καφενεια πλ. Βαθη, Ομονοια, Μεταξουργειο. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων ή με περιστασιακες παρεες, λιωμα να γινομαι μερος αυτου που καποιοι ονομαζουν παριθωριο. Πορνες, πρεζακια, ντηλερια, αλκοολικοι, αστεγοι, μαγκες και κουτσαβακια, πουστηδες, νταβατζιδες και πουτανιαριδες ανακατεμενοι με χαμενους επαρχιωτες. Αλλος κοσμος πιο γνησιος. Ποτε δε γουσταρα τους δηθεν και τους καθωσπρεπει. Με ξενερωναν. Ακομα και ο κοσμος των Εξαρχειων για μενα δηθεν ηταν. Επαιζαν καποιο ρολο που τους ειχαν αναθεσει καποιοι φανταστικοι ινστρουχτορες.
Αντιθετα στα παρακμιακα καφενεια της Ομονοιας και της πλ. Βαθης οι θαμωνες για μενα ησαν πιο αληθινοι. Αλλος κοσμος, γεματος παθη, πιο ζωντανος κι ας εδειχναν μερικοι οτι εχουν παραιτηθει απο τη ζωη. Γινονταν και τζαμπουκαδες, μαχαιρωματα, αλλα αν δεν ενοχλουσες δε σε πειραζε κανενας. Αντιθετως οποιος ηξερε να φερθει, ποτε να μιλισει και ποτε να κανει τουμπεκι ηταν εκτιμητεος και κανεις δεν τον πειραζε.
ως οπαδός της κυνικής φιλοσοφίας, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου
ο πιο γνήσιος τρόπος να ζήσει κάποιος τη ζωή του είναι να την ζήσει σαν το σκυλί
και οι παρακμιακοί τούτοι τύποι σε εμπνέουν πιο πολύ από τις μπλαζέ πλαστικές κούκλες των Γλυφαδοκολωνακίων και τα μαλλιαρά playmobile των Εξαρχείων
Αλλος κοσμος πιο γνησιος.
που ειναι αυτο???για πες αναλυτικα..ειναι στην γερανιου μεσα στα στενα στην σωκρατους που πουλανε ναρκωτικακαι βραδυ δεν μπορεις να περασεις??Το καφενείο στην Γερανίου στην αρχή του πεζόδρομου απο την Πειραιώς είναι όλα τα λεφτά κάθονται πουτάνες νταβατζήδες μεσίλικες που χαλβαδιάζουν ο δε καφετζήε μορφή ο τύπος. Εάν παρακολουθήσεις τις συζητήσεις που ανοίγουν ψοφάς στα γέλια.-
ειναι διπλα απο τον γρηγορη??αν λες αυτο οταν περναω μου την πεφτουνε συνεχεια πουστηδες παιζει να μου την εχουνε πεσει 5 διαφορετικοιι...το ποιο σκληροπυρηνικο καφε στην ομονοια ειναι το casba..εκει αν δεν εισαι αγκαζε με καμια τοξοβολα δεν αποχωρεις σωος και αβλαβης
θα τους γαμησω εγω ειμαι 19 χρονων ναι θα μπω μεσα..θα διεκδικησω το σαυμφερον μου και το δικιο μου αρχοντα..και οταν εννοεις σου τρωνε τα λεφτα..δηλαδη πως??Επι της Σωκράτους όπως πάμε απο Αγ. κωνσταντίνου πρός Σατωβριάνδου, στο αριστερό χέρι, υπάρχει ένα παρακμιακό καφενείο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάντως παιδιά μακρυά. Σε προσεγκίζει μια τύπισα,΄και τάχα σε πάει εκεί να γαμήσεις. Αν κάνεις το λάθος και μπείς μέσα σου τρώνε τα λεφτά! ΜΑΚΡΥΑ!
θα τους γαμησω εγω ειμαι 19 χρονων ναι θα μπω μεσα..θα διεκδικησω το σαυμφερον μου και το δικιο μου αρχοντα..και οταν εννοεις σου τρωνε τα λεφτα..δηλαδη πως??