Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κάνει να πω που και πως ή απαγορεύεται?
Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ειδοποιήσω την κοπέλα να πάρει αντιβίωση γιατί θα κολλήσει και άλλους αλλά σιγά μην τρέχω εκεί πάλι… άσε που μπορεί να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.
Έφαγα δύο ενέσις και παίρνω αντιβίωση και σε χάπια. Σύντομα θα είμαι καλά. Συνολικό κόστος μαζί με εξετάσεις και γιατρό + φάρμακα =60 ευρώ. Περαστικά μου δεύτερη φορά την παθαίνω σε μπουρδέλο από ακαποτο deep throat τσιμπούκι. Μυαλό δεν βάζω.
ΚΑΛΑ να ΠΑΘΕΙΣ

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.220
Πόντοι
2.300
Επειδή είναι αρκετά σοβαρό θέμα  όσο και αν το διακομμωδούμε  θα πρέπει να  Προσέξουμε!!!

Οσο για σένα φίλος το πρώτο που έπρεπε να κάνεις  είναι να ενημερώσεις  το μαγαζί και να πάρει τα μέτρα του για την υγειηνή ολών μας!!!
Πάντος  είναι πραγματική μάστιγα  τον τελευταιο καιρό στα  στέκια!!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ελεος ρε τυπε

ουρηθριτιδα περιγραφεις.ειτε απο βλεονορροια ,ειτε απο χλαμυδια ,ειτε απο καποιο αλλο μικροβιο

οντως τα συμπτωματα περνανε μετα απο λιγες μερες(αν και 1-2 μερες που λες ειναι πολυ λιγες),αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποβαλλει ο οργανισμος το μικροβιο

αυτα που λες κομματια σπερμα,ειναι πυον απο φλεγμονη στην ουρηθρα...

καλυτερα να πας να κανεις εξετασεις
ρε τυπε να παω τωρα κ ας εχει περασει τοσος καιρος???

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ΜΑκρια απο ακαποτα μαγκες. Μαυρο και σε οσα σπιτια προσφερουν ακαποτα ειτε λεγεται γλυφομουνι ειτε λεγεται πιπα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Λαθος θέμα αλλά θα το βάλω¨:

Το Center for Disease Control and Prevention, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που έκανε, για το πως μπορεί κάποιος να κολλήσει τον ιό του AIDS. Σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, την πρώτη θέση κατέχει η μετάγγιση αίματος, που δεν έχει ελεγχθεί.

Δείτε τα υπόλοιπα ποσοστά.

- Μετάγγιση αίματος 90%

- ανταλλαγή σύριγγας μεταξύ χρηστών ναρκωτικών 0,67%

- παθητικό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,50%

- χρήση βελόνας 0,30%

- παθητικό ετεροφυλοφιλικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,10%

- ενεργό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,07%

- ενεργό ετεροφυλοφιλικό σεξ χωρίς προφύλαξη 0,05%

- παθητικό και ενεργητικό στοματικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,01%

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
ΜΑκρια απο ακαποτα μαγκες. Μαυρο και σε οσα σπιτια προσφερουν ακαποτα ειτε λεγεται γλυφομουνι ειτε λεγεται πιπα
Συμφωνώ και επαυξάνω!Άσε που μπορεί να τρέχεις σε γιατρούς και εξετάσεις ακόμα και αν σου μπει η ιδέα ότι κάτι μπορεί να έχεις...Δεν είναι και πολύ μακρυά ο καιρός που οι περισσότεροι από εμάς κάναμε πλούσια τα μικροβιολογικά εργαστήρια.
Μέχρι προσφορές για εξετάσεις είχαν βγάλει "πακέτα"!!!

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κάνει να πω που και πως ή απαγορεύεται?
Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ειδοποιήσω την κοπέλα να πάρει αντιβίωση γιατί θα κολλήσει και άλλους αλλά σιγά μην τρέχω εκεί πάλι… άσε που μπορεί να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.
Έφαγα δύο ενέσις και παίρνω αντιβίωση και σε χάπια. Σύντομα θα είμαι καλά. Συνολικό κόστος μαζί με εξετάσεις και γιατρό + φάρμακα =60 ευρώ. Περαστικά μου δεύτερη φορά την παθαίνω σε μπουρδέλο από ακαποτο deep throat τσιμπούκι. Μυαλό δεν βάζω.

Παίζει να είσαι λίγο ******* αλλά μπορεί να είσαι και πολύ ******* γιατί παρόλο που το έπαθες 2 φορές δε βλέπω να συχτιρίζεις τον εαυτό σου.
Στη χώρα με τους μηδενικούς ελέγχους (σε όλους τους τομείς), εσύ το παίζεις ήρωας !!!!  Τι να πει κανείς.
Οταν τα κανάλια θα χρειαστούν θέμα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη (βλέπε ιερώδουλες με ειντζ πριν κανα 3μηνο), μπορεί να σε δούμε και πρώτη είδηση σε πράιμ τάιμ.

ΥΓ. Τα έξοδα από τα σπασμένα χέρια και πόδια, όταν πεις στα κορίτσια ότι σε κόλλησαν ή τις κόλλησες, βάλτα στο βιβλιάριο αυτή τη φορά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
apo alex apokliete k simera perase giatrous
μπορει να χε ο προηγουμενος πελατης που ειχε η κοπελα ,πριν απ το φιλο μας,να χυσε στο στομα της και να μη το ξεπλυνε...

δε μπορω να ξερω αλλα υπαρχει κι αυτη η πιθανοτητα...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ala exeis k olo to dikeoma na to zitiseis k apo tin ali kopela , egw epidi eimai sigouri sas lew na pate opios goustarei na to kitaksei,tha pw k stin tsatsa na to vgalei opios to zitisi

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
simera sas lew perase giatro an eixai kati den tha tin pernousan

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Το Center for Disease Control and Prevention, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που έκανε, για το πως μπορεί κάποιος να κολλήσει τον ιό του AIDS. Σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, την πρώτη θέση κατέχει η μετάγγιση αίματος, που δεν έχει ελεγχθεί.

Δείτε τα υπόλοιπα ποσοστά.

- Μετάγγιση αίματος 90%

- ανταλλαγή σύριγγας μεταξύ χρηστών ναρκωτικών 0,67%

- παθητικό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,50%

- χρήση βελόνας 0,30%

- παθητικό ετεροφυλοφιλικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,10%

- ενεργό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,07%

- ενεργό ετεροφυλοφιλικό σεξ χωρίς προφύλαξη 0,05%

- [[glow=red,2,300]b]παθητικό και ενεργητικό στοματικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,01%[/b][/glow]
Εντάξει φιλαρακι μας επεισες,πολυ μικρες πιθανοτητες για ειτζ στο ακαποτο.Για ψαξε και για ηπατιτιδες,που καποιες ειναι ανίατες....

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χαχα αυτες θα γαμουσα και εγω αν πηγαινα  :grin:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
simera sas lew perase giatro an eixai kati den tha tin pernousan

Τι εξετάσεις έκανε και που? Είπε στον γιατρό τι συμβαίνει? Τι είμαστε εμείς Αφροδισιολόγοι να ζητάμε βιβλιάριο?
Ποιοι και πως τις περνάνε?
Που ξέρω εγώ τι εξετάσεις και πως τι έκανε και που και αν παίρνει κανένα 50αρι ο γιατρός να βάζει μία σφραγίδα (ελλαδιστάν)?
Και να είχε κάτι θα μας το έλεγες?
Τι θα πει πήγε και έκανε σήμερα το πρωί εξετάσεις?
Δείξε μας τις εξετάσεις σκαναρισμένες να τις πάμε σε ένα γιατρό να ρωτήσουμε αν φθάνουν αυτές.
Οι εξετάσεις οι μικροβιολογικές κάνουν ώρες για να βγούνε. Π.χ. μία Καλλιέργεια ούρων θέλει τουλάχιστον δύο 24ώρα…
Εξετάστηκε μέσα στο στόμα να δει μήπως άρπαξε κανένα μικρόβιο.
Η τελευταία κοπέλα που πήγα ήταν η Άλεξ.
Τρεις πιθανότητες υπάρχουν:
Πρώτη με κόλλησε αυτή.
Δεύτερη την κόλλησα εγώ γιατί έκανε γυμνό τσιμπούκι βαθύ σε κάποιον με βλεννόρροια και άρπαξε τα μικρόβια από το στόμα.
Τρίτη δεν κόλλησε και ήταν τυχερή.
Εγώ δεν είπα ότι 100% με κόλλησε αυτή ή έχει το μικρόβιο αλλά….
Μην κοιτάτε μόνο το χρήμα και τα συμφέροντά σας, να κοιτάτε και την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom