Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω εχω πα8ει δυο φορες προβλημα αλλα δν ειχα παει σε γιατρο το προβλημα ηταν οτι οταν πηγαινα να κατουρησω
δν μπορουσα με τπτ κ μ εκαιγε πιεζομουν αλλα δν κατουραγα κ εωγαζα κομματια απο σπερμα... το εχει παθει κανεις ποτε αυτο μ περασε οταν εκανα μπανιο κ κραταγακατω πολυ ωρα το ζεστο... αλλα μια μερα μ κραταγε αυτο το πολυ 2
ρε τυπε πονεσαμε μονο που το διαβασαμε :-

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
οχι δικε μου αλλα ακουγεται βασανιστικο :-
ναι ηταν αρκετα αλλα το εχω παθει οταν παω συχνα με κοπελα κ κραταιεμαι αρκετα πριν τελειωσω
ξερω μ εχουν πει οτι δν κανει καλο μπορει να ειναι κ απ αυτο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω εχω πα8ει δυο φορες προβλημα αλλα δν ειχα παει σε γιατρο το προβλημα ηταν οτι οταν πηγαινα να κατουρησω
δν μπορουσα με τπτ κ μ εκαιγε πιεζομουν αλλα δν κατουραγα κ εωγαζα κομματια απο σπερμα... το εχει παθει κανεις ποτε αυτο μ περασε οταν εκανα μπανιο κ κραταγακατω πολυ ωρα το ζεστο... αλλα μια μερα μ κραταγε αυτο το πολυ 2

εχεις πετρες στα νεφρα.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
1) Κάνει να πω που και πως ή απαγορεύεται?

2) να ειδοποιήσω την κοπέλα

3) να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.

4) Έφαγα δύο ενέσις

5) παίρνω αντιβίωση και σε χάπια.

6) Μυαλό δεν βάζω.

1) Να πεις τα πάντα. Κι αν τα είπες, ξαναπες τα, μέσα σε 10 σελίδες χάνονται, να γλυτώσει κανένας άλλος.

2) Ναι, να την ειδοποιήσεις.

3) Στ' αρχίδια σου. Πες της το, να είσαι εσύ εν τάξει.

4) TROBYCIN ήταν οι ενέσεις?

5) Τι αντιβίωση από στόματος?

6) Γι' αυτό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε εχω ενα καλο κομματι για αυτον :grin:
p-89-500.jpg
τύπε μόνο Danos Travel
κάτι σαν το κτελ, αλλά ποιο προχωρημένο.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παλιότερα είχα ξάνα κωλήσει από ακάποτο τσιμπούκι από μία Νικόλ Γαλλίδα στο Βαρδάρη που παλιά δούλευε σε στριπτιζ αλλά πήγα να την βρω μετά να της το πω αλλά έμαθα ότι είχε σταματήσει….τουλάζιστον έτσι μου ειπε η τσατσα τότε….
Ρε φιλε,αυτή μηπως χορευε παλια στο club 4,στην Αθήνα.Μια κοντούλα,ξανθιά τότε,με κάτι τεράστια μουνόχειλα που τα τράβαγε και τα ξεχειλωνε μόνη της.Θεοπάλαβη,τώρα πρέπει να ειναι τριαντάρα σε ηλικια.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παράθεση από: Boldemort στις χθες στις 21:34
H μαλακια αυτο το καιρο ειναι αν αρρωστησεις, τη γαμησες.
και αν γαμήσεις, αρρώστησες.

Θεικο Λογοπαιγνιο...ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ελεος ρε τυπε

ουρηθριτιδα περιγραφεις.ειτε απο βλεονορροια ,ειτε απο χλαμυδια ,ειτε απο καποιο αλλο μικροβιο

οντως τα συμπτωματα περνανε μετα απο λιγες μερες(αν και 1-2 μερες που λες ειναι πολυ λιγες),αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποβαλλει ο οργανισμος το μικροβιο

αυτα που λες κομματια σπερμα,ειναι πυον απο φλεγμονη στην ουρηθρα...

καλυτερα να πας να κανεις εξετασεις

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς ο πληρωμένος έρωτας έχει σαν αποτέλεσμα κωλοαρρώστιες..Όλοι κάποια στιγμη αρπάζουμε και κάποιο παράσημο.Και όσο κι αν προσέχεις κάποια στιγμή θα την πάθεις.Καλό είναι όσοι από εμάς επισκέπτονται studio,call girls η πολύ χειρότερα μπουρδέλα να κάνουμε καμια εξέταση για όλα κάθε 6 μήνες.Και προς Θεού έτσι όχι τέτοιες μαλακίες ενώ έχετε σχέση.Δεν φταίει τίποτα μια κοπέλα να αρπάξει τίποτα κονδυλώματα ή τίποτα χειρότερο επειδή ο μαλάκας που έμπλεξε έχει βρώμικα γούστα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Σε έξαρση ή φλενόροια,ΠΡΟΣΟΧΗ,αν και πλέων δεν είναι κάτι δύσκολο να θεραπευτεί,σε 15 μέρες γίνεσαι οκ.Αλλά ξανατονίζω οτι θέλει προσοχή,Περαστικά Σαλόνικα.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Παλιότερα είχα ξάνα κωλήσει από ακάποτο τσιμπούκι από μία Νικόλ Γαλλίδα στο Βαρδάρη που παλιά δούλευε σε στριπτιζ αλλά πήγα να την βρω μετά να της το πω αλλά έμαθα ότι είχε σταματήσει….τουλάζιστον έτσι μου ειπε η τσατσα τότε….

Από τα γλυφόκωλα-γλωσσόφιλα του Αl πρέπει να την έπαθε αυτή...  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom