Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Κάνει να πω που και πως ή απαγορεύεται?
Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ειδοποιήσω την κοπέλα να πάρει αντιβίωση γιατί θα κολλήσει και άλλους αλλά σιγά μην τρέχω εκεί πάλι… άσε που μπορεί να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.
Έφαγα δύο ενέσις και παίρνω αντιβίωση και σε χάπια. Σύντομα θα είμαι καλά. Συνολικό κόστος μαζί με εξετάσεις και γιατρό + φάρμακα =60 ευρώ. Περαστικά μου δεύτερη φορά την παθαίνω σε μπουρδέλο από ακαποτο deep throat τσιμπούκι. Μυαλό δεν βάζω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επιτελους, ο ασθενης της κυριακης. οτι ημουν ετοιμος να τα παρω γιατι ανοιξαμε τσαμπα κυριακατικα το ιατρειο.
μισο τυπε να φερω τον επιμελητη προισταμενο δρ απολυτο.

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ειδοποιήσω την κοπέλα να πάρει αντιβίωση γιατί θα κολλήσει και άλλους αλλά σιγά μην τρέχω εκεί πάλι… άσε που μπορεί να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.
Έφαγα δύο ενέσις και παίρνω αντιβίωση και σε χάπια. Σύντομα θα είμαι καλά. Συνολικό κόστος μαζί με εξετάσεις και γιατρό + φάρμακα =60 ευρώ. Περαστικά μου δεύτερη φορά την παθαίνω σε μπουρδέλο από ακαποτο deep throat τσιμπούκι. Μυαλό δεν βάζω.
πως καταλαβες οτι κολλησες κ ποτε το καταλαβες????

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
επιτελους, ο ασθενης της κυριακης. οτι ημουν ετοιμος να τα παρω γιατι ανοιξαμε τσαμπα κυριακατικα το ιατρειο.
μισο τυπε να φερω τον επιμελητη προισταμενο δρ απολυτο.

Καλά δεν κόλλησα σήμερα....και την παρασκευή ξεκίνισα αντιβιοση γιατί εβγαζα πείον από τον πούτσο και ετσουζα όταν κατουρουσα...

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
πως καταλαβες οτι κολλησες κ ποτε το καταλαβες????

Το κατάλαβα την Πέμπτη όταν έτσουζα όταν κατουρούσα και έβγαζα ένα πείον από τον πουτσο που κολουσε πάνω στο βρακί μου

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Είχα δύο σεξουλικές επαφές τις τελευταίες 15 μέρες.
Η μία ήταν την Παρασκευή και η άλλη την Κυριακή.
Και οι δύο ακαποτο τσιμοπουκι σε γνωστά στούντιο της πόλις.
Ο ουρολόγος μου είπε ότι σχεδόν κάθε βδομάδα συναντά τελευταία 3 περιπτώσεις βλεννόρροιας και ότι πρόκειται για επιδημία που φέραν αλλοδαποί….

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/KOSMOS/generalskorea.JPG[/img[/URL]]'

καλωσόρισες στο κλαμπ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αντε με το καλο και κονδυλωματα...

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

Την Παρασκευή ήμουν με μία Μεξικάνα Ανδρέου Γεωργίου 21 που κάνει και CIM (Αλεξάνδρα)
Και την Κυριακή με μία Αλεξ στο Λα Φάμε
Αν με κόλησε η Μεξικάνα τότε μπορεί να κόλησε και η Αλεξ . Διαφορετικά με κόλλησε μόνο η Αλεξ.
Μου είπε ο γιατρός να πάνε να δούνε τον φάρρηγα τους γιατί πρέπει να είναι μολυσμένος και πρέπει να πάρουν αντιβίοση.

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Με αυτές πήγα μόνο τις τελευταίες 15 μέρες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την Παρασκευή ήμουν με μία Μεξικάνα Ανδρέου Γεωργίου 21 που κάνει και CIM (Αλεξάνδρα)
Και την Κυριακή με μία Αλεξ στο Λα Φάμε
Αν με κόλησε η Μεξικάνα τότε μπορεί να κόλησε και η Αλεξ . Διαφορετικά με κόλλησε μόνο η Αλεξ.
Μου είπε ο γιατρός να πάνε να δούνε τον φάρρηγα τους γιατί πρέπει να είναι μολυσμένος και πρέπει να πάρουν αντιβίοση.
σιγα μην παν μαν......

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
σιγα μην παν μαν......
Με την Αλεξ από Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme") είχα πάει και παλιότερα και δεν έπαθα τίποτα...αλλά αυτή ελειπε για κάποιο καιρό μετά..
Μου είπε ότι αυτές δεν το ξέραν σύγουρα ότι έχουν το μικρόβιο στο φαρυγγα και δεν θα το μάθουν και θα κολλησουν και άλλους αν δεν τους το πει κάποιος να κάνουν εξετασεις και να παρουν αντιβίοση....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom