Επισκέπτης
οριστε για να δειτε το μεγεθος της μπατονετας που σου βαζουν στην τσαπου, μια συγκριτικη φωτο
οριστε για να δειτε το μεγεθος της μπατονετας που σου βαζουν στην τσαπου, μια συγκριτικη φωτο
ζηλευεις που περασες δευτερη?οτι μαλακια ποσταρει βγαινεις να κανεις αβαντα
στο Συγγρος η νοσηλευτρια σου βαζει την μπατονετα στην τσαπου.αλλα συνηθως ειναι σαυρα :S :S,που θα σε κραξει κιολας που τον εχωσες ακα σε αγνωστη και μετα θα κολλησεις την κοπελα σου.
σωστος! :S :Sκαι αν σπασεις το χερι σου τραβα στην Ευριπιδου,παρε λιγο γυψο και πηγαινε σπιτι,βαλε και λιγο νερο και εισαι ετοιμος.και αν παθεις κανα εμφραγμα σηκω πανω,κανε κ.α.ρ.π.α.στον εαυτο σου,ξαναξαπλωσε και εισαι οκ :S :S.που να τρεχεις ωρα.
και ομως,οντας ασφαλισμενος-αν και πλεον και μονο με τον αμκα κανεις δουλεια-χαλαω μηδεν(0) λεφτα σε γιατρους και πληρωνω μονο τη συμμετοχη αν χρειαστω καποιο φαρμακο.Α,και δεν χρειαζεται να κανω το γιατρο μεσω ιντερνετ επειδη φοβαμαι να παω :S :SΚλααααψε που χαλας τα λεφτα σε γιατρους και γω σε πουτανες
.........και ομως,οντας ασφαλισμενος-αν και πλεον και μονο με τον αμκα κανεις δουλεια-χαλαω μηδεν(0) λεφτα σε γιατρους και πληρωνω μονο τη συμμετοχη αν χρειαστω καποιο φαρμακο.Α,και δεν χρειαζεται να κανω το γιατρο μεσω ιντερνετ επειδη φοβαμαι να παω :S :S
.........
................ Μή μασάς
και ομως,οντας ασφαλισμενος-αν και πλεον και μονο με τον αμκα κανεις δουλεια-χαλαω μηδεν(0) λεφτα σε γιατρους και πληρωνω μονο τη συμμετοχη αν χρειαστω καποιο φαρμακο.Α,και δεν χρειαζεται να κανω το γιατρο μεσω ιντερνετ επειδη φοβαμαι να παω :S :S
ολοι ασφαλισμενοι;στην Ελλαδα ζεις η αλλου;δενμιλησες για ιδιωτες.ειπες οτι μπορει ο καθενας απο ιντερνετ να κανει το γιατρο.για πες μας εσυ λοιπον που το χεις να κανεις τον γιατρο.η μανα σου που σε ξεγεννησε,σε μαιευτηριο με γιατρο η στο σπιτι;η γυναικα σου που θα γεννησει;σε μαιευτηριο η στο δωματιο σου;αν ο πατερας σου,μου,μας παθει εγκεφαλικο τι θα τον κανεις;θα τον πας στο νοσοκομειο η θα τον βαλεις σε καμια αποθηκη στο υπογειο σου;ρε τι θα ακουσουμε εδω μεσαΟλοι ειμαστε ασφαλισμενοι τι μου το λες με καμαρι κιολας εγω μιλαω για ιδιωτικους γιατρους. Σαν τον αλλο στην αρχη του θρεντ που λεει εδωσε 160 ευρω για 2 επισκεψεις και εξεταση..Και πολυ θα θελες να μπορουσες να κανεις τον γιατρο αλλα απλα δεν το χεις ;)
ολοι ασφαλισμενοι;στην Ελλαδα ζεις η αλλου;δενμιλησες για ιδιωτες.ειπες οτι μπορει ο καθενας απο ιντερνετ να κανει το γιατρο.για πες μας εσυ λοιπον που το χεις να κανεις τον γιατρο.η μανα σου που σε ξεγεννησε,σε μαιευτηριο με γιατρο η στο σπιτι;η γυναικα σου που θα γεννησει;σε μαιευτηριο η στο δωματιο σου;αν ο πατερας σου,μου,μας παθει εγκεφαλικο τι θα τον κανεις;θα τον πας στο νοσοκομειο η θα τον βαλεις σε καμια αποθηκη στο υπογειο σου;ρε τι θα ακουσουμε εδω μεσα
καλημερα,
ξερει καποιος το εμβολιο για γονορροια ποιο ειναι...
ειχα κανει παλια πριν χρονια...
δεν θυμαμαι πως το λενε
μου το εκανε ενας φαρμακοποιος
και αν δινεται χωρις συνταγη...
ευχαριστω
τριπλοκαποτακιας? :S :S ωραιος ρε doc..ρε τριπλοκαποτακια αμα δεν καταλαβαινεις ουτε τα πιο απλα πραγματα τι να μιλαμε...εγω μιλαω για απλες λοιμωξεις μυκητιασεις και μολυνσεις οι οποιες με ενα αντιβιωτικο θεραπευονται. αμα εσυ βγαζεις οτι συμπερασματα να ναι γιατι απο μυαλο δεν, λογικο ειναι να μην μπορεις να εφαρμοσεις ουτε τελειως απλα πραγματα και να τρεχεις απο δω και απο κει για το παραμικρο. καλη συνεχεια. αμα πιασεις κανα βηχα τραβα να σου κανουν καμια αξωνικη ποτε δεν ξερεις.
τι συνταγη ρε τυπε? πας καλα?αν ειναι δυνατον :Sκαλημερα,
ξερει καποιος το εμβολιο για γονορροια ποιο ειναι...
ειχα κανει παλια πριν χρονια...
δεν θυμαμαι πως το λενε
μου το εκανε ενας φαρμακοποιος
και αν δινεται χωρις συνταγη...
ευχαριστω
ψηφισα ρε Γιωργο.πως τα βλεπεις τα πραγματα?νασο ψηφισες για τον διαγωνισμο μιστερ μαλακας μπουρδελλα στον ομιλο μου
ναι,ψηφισα.στον ομιλο μου λεω