Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Πριν πάρεις οποιαδήποτε αντιβίωση, θα πρέπει να κάνεις μια πλήρη (δηλαδή για αερόβια και αναερόβια) καλλιέργεια ουρηθρικού υγρού για να δεις ποιο είναι το μικρόβιο...Στο αντιβιόγραμμα που θα ακολουθήσει εφόσον αναπτυχθεί μικροοργανισμός, θα έχεις μια πλήρη γκάμα από αντιβιοτικά που το καταπολεμούν, οπότε μ΄αυτό πας στη συνέχεια σ΄έναν δερματολόγο ή παθολόγο και σου δίνει το κατάλληλο...Δε νομίζω κι εγώ ότι ειναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά γενικά μάγκες προσέχουμε...πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε με τατάνες....Την καλλιέργεια, την κάνεις σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο, απλά ρώτα πριν πας για τιμές που αφορούν ιδιωτική πληρωμή, αφού πιθανολογώ από τα λεγόμενά σου ότι είσαι ανασφάλιστος...

Σιγαωμην τρεχεις σε γιατρους και διαγνωστικα κεντρα να χαλας χρονο και χρημα. Στην εποχη μας μπορεις ανετα να ψαξεις τα συμπτωματα και να μαθεις ακριβως τι εχεις και πως να το αντιμετωπισεις. Εγω ειχα κολλησει παλιοτερα βλεννοροια και χλαμυδια. Δεν πηγα πουθενα. Ειδα μονος τι επρεπε να παρω τα πηρα και με λιγοτερο απο 10-15 ευρω ειχα καθαρισει και την ιδια μερα κιολας. Βεβαια αν θες να πεταξεις λεφτα ειναι αλλο θεμα...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Χωρίς να μου πέφτει λόγος τέτοιες θεραπείες έκανε και ένας φίλος μου μόνος του. Τα συμπτώματα έφευγαν αλλά το μικρόβιο έμενε.
Με όποια μετά γνωριζόταν και πήδαγε την φόρτωνε κάμποσα παράσιμα
Προσοχή λοιπόν.

mparmpampounis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πριν πάρεις οποιαδήποτε αντιβίωση, θα πρέπει να κάνεις μια πλήρη (δηλαδή για αερόβια και αναερόβια) καλλιέργεια ουρηθρικού υγρού για να δεις ποιο είναι το μικρόβιο...Στο αντιβιόγραμμα που θα ακολουθήσει εφόσον αναπτυχθεί μικροοργανισμός, θα έχεις μια πλήρη γκάμα από αντιβιοτικά που το καταπολεμούν, οπότε μ΄αυτό πας στη συνέχεια σ΄έναν δερματολόγο ή παθολόγο και σου δίνει το κατάλληλο...Δε νομίζω κι εγώ ότι ειναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά γενικά μάγκες προσέχουμε...πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε με τατάνες....Την καλλιέργεια, την κάνεις σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο, απλά ρώτα πριν πας για τιμές που αφορούν ιδιωτική πληρωμή, αφού πιθανολογώ από τα λεγόμενά σου ότι είσαι ανασφάλιστος...
Πολυ σωστος ο φιλος...καλιεργεια ουρυθρικου εκριματος και ζητας αεροβια,αναεροβια, χλαμυδια και τριχομοναδα χωρις να το λεω με σιγουρια ολα κοστιζουν κοντα στο 35αρι αν εισαι ανασφαλιστος.η καλιεργεια θελει 48 ωρες για να εχεις αποτελεσματa. για Neisseria ή κοινως βλενοροια υπαρχει μια συντομη εξεταση που κανουν κ βαφουν το τζαμακι με το δειγμα που θα σου παρουν και σε μιση ωρα μπορουν να σου πουν αν ειναι οντως αυτο ανεξαρτητα απο το 48 αποτελεσμα που θα παρεις ετσι και αλλιως. Τελος vibramycin ειναι το συνηθες φαρμακο που δινουν και καλυπτει 2-3 ιους μαζι και αυτον π σ ενδιαφερει αλλα καλο θα ηταν να στο δωσει ο γιατρος και οχι να το παρεις μονος σου!

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Πολυ σωστος ο φιλος...καλιεργεια ουρυθρικου εκριματος και ζητας αεροβια,αναεροβια, χλαμυδια και τριχομοναδα χωρις να το λεω με σιγουρια ολα κοστιζουν κοντα στο 35αρι αν εισαι ανασφαλιστος.η καλιεργεια θελει 48 ωρες για να εχεις αποτελεσματa. για Neisseria ή κοινως βλενοροια υπαρχει μια συντομη εξεταση που κανουν κ βαφουν το τζαμακι με το δειγμα που θα σου παρουν και σε μιση ωρα μπορουν να σου πουν αν ειναι οντως αυτο ανεξαρτητα απο το 48 αποτελεσμα που θα παρεις ετσι και αλλιως. Τελος vibramycin ειναι το συνηθες φαρμακο που δινουν και καλυπτει 2-3 ιους μαζι και αυτον π σ ενδιαφερει αλλα καλο θα ηταν να στο δωσει ο γιατρος και οχι να το παρεις μονος σου!
Αυτό  που βάφανε κάνανε ! Αυτό λέγεται χρώση κατα Gram όπου σου δείχνει αν είναι Θετικά κατά Gram δλδ +Gram ή αρνητικά κατά Gram δλδ -Gram. Επίσης μου πήραν με μια μπατονέτα έκκριμα μέσα από την ουρήθρα και πιθανότατα κάνανε κάποια καλλιέργεια σε κατάλληλο υπόστρωμα σε τρυβλίο Petri χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά έτσι κατάλαβα. Διαγνώσθηκα με βλενόρροια. Μου έκαναν ενα ενέσιμο καθώς πήρα και αζυθρομυκίνη προληπτικά για χλαμύδια και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όπως και τους επόμενους 6 μήνες για το τεστ αίματος HIV!!
:hi: :hi: :hi:

mparmpampounis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπαρχει λογος αγχους...πιο πολυ κακο κανεις στον εαυτο σου.το παθημα μαθημα και συνεχιζουμε με νεα μυαλα. παθων βεβαια οποτε σε καταλαβαινω!Περιαστικα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πολυ σωστος ο φιλος...καλιεργεια ουρυθρικου εκριματος

Αυτο στο κανουν στο διαγνωστικο κεντρο; Εχει νοσοκομα που σου βαζει τη μπατονετα στο πουλι; ή τη βαζεις μονος σου;

Εμενα μια φορα ο ουρολογος μου ζητησε να παω σπερμα για καλλιεργεια μου ειπε οτι ειναι το ιδιο με την καλιεργεια ουρηθρικου εκκριματος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτό  που βάφανε κάνανε ! Αυτό λέγεται χρώση κατα Gram όπου σου δείχνει αν είναι Θετικά κατά Gram δλδ +Gram ή αρνητικά κατά Gram δλδ -Gram. Επίσης μου πήραν με μια μπατονέτα έκκριμα μέσα από την ουρήθρα και πιθανότατα κάνανε κάποια καλλιέργεια σε κατάλληλο υπόστρωμα σε τρυβλίο Petri χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά έτσι κατάλαβα. Διαγνώσθηκα με βλενόρροια. Μου έκαναν ενα ενέσιμο καθώς πήρα και αζυθρομυκίνη προληπτικά για χλαμύδια και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όπως και τους επόμενους 6 μήνες για το τεστ αίματος HIV!!
:hi: :hi: :hi:
Δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο πολύ. Τα σύγχρονα τεστ έχουν αποτελέσματα και μετά από έναν μήνα και μάξιμουπ πας στους 3.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο πολύ. Τα σύγχρονα τεστ έχουν αποτελέσματα και μετά από έναν μήνα και μάξιμουπ πας στους 3.
Το 4ης γενιάς δείχνει αποτελέσματα 4 εβδομάδες μετά την σεξουαλική επαφή τουλάχιστον 28 ημέρες λένε οι γιατροί!
Το 3ης γενιάς αν έχω καταλάβει σωστά σου δείχνει 3 ή 2 μήνες μετά!
Απλά εγώ για να είμαι σίγουρος θα επαναλαμβάνω το τεστ για διάστημα 6 μηνών για να μου φύγει το άγχος και να είμαι καλυμμένος αν τελικά δεν έχω αρπάξει τίποτα χειρότερο!!!

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
δεν υπαρχει λογος αγχους...πιο πολυ κακο κανεις στον εαυτο σου.το παθημα μαθημα και συνεχιζουμε με νεα μυαλα. παθων βεβαια οποτε σε καταλαβαινω!Περιαστικα.
Ευχαριστώ πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι με τρώει το άγχος πολύ!!!!  :- :-

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Σιγαωμην τρεχεις σε γιατρους και διαγνωστικα κεντρα να χαλας χρονο και χρημα. Στην εποχη μας μπορεις ανετα να ψαξεις τα συμπτωματα και να μαθεις ακριβως τι εχεις και πως να το αντιμετωπισεις. Εγω ειχα κολλησει παλιοτερα βλεννοροια και χλαμυδια. Δεν πηγα πουθενα. Ειδα μονος τι επρεπε να παρω τα πηρα και με λιγοτερο απο 10-15 ευρω ειχα καθαρισει και την ιδια μερα κιολας. Βεβαια αν θες να πεταξεις λεφτα ειναι αλλο θεμα...
σωστος! :S :Sκαι αν σπασεις το χερι σου τραβα στην Ευριπιδου,παρε λιγο γυψο και πηγαινε σπιτι,βαλε και λιγο νερο και εισαι ετοιμος.και αν παθεις κανα εμφραγμα σηκω πανω,κανε κ.α.ρ.π.α.στον εαυτο σου,ξαναξαπλωσε και εισαι οκ :S :S.που να τρεχεις ωρα. :jerking:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
σωστος! :S :Sκαι αν σπασεις το χερι σου τραβα στην Ευριπιδου,παρε λιγο γυψο και πηγαινε σπιτι,βαλε και λιγο νερο και εισαι ετοιμος.και αν παθεις κανα εμφραγμα σηκω πανω,κανε κ.α.ρ.π.α.στον εαυτο σου,ξαναξαπλωσε και εισαι οκ :S :S.που να τρεχεις ωρα. :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Αυτο στο κανουν στο διαγνωστικο κεντρο; Εχει νοσοκομα που σου βαζει τη μπατονετα στο πουλι; ή τη βαζεις μονος σου;

Εμενα μια φορα ο ουρολογος μου ζητησε να παω σπερμα για καλλιεργεια μου ειπε οτι ειναι το ιδιο με την καλιεργεια ουρηθρικου εκκριματος.
Ναί! Αρχικά σου πέρνουν με μια πλαστική λαβίδα δείγμα από το έκκριμα το εξαπλώνουν στην αντικειμενοφόρο πλάκα και κάνουν χρώση δλδ το βάφουν με μπλε του μεθυλενίου κατά πάσα πιθανότητα γιατί υπάρχουν και άλλες χρωστικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το ζεσταίνουν πάνω από φλόγα και το δείγμα μικροσκοπείται και εκεί ανάλογα με το χρώμα που έχουν πάρει τα βακτήρια διαπιστώνουν αν είναι +Gram ή -Gram οπότε και διαπιστώνουν αν υπάρχει το δεδομένο βακτήριο. Παράλληλα με μια μπατονέτα σαφώς με μεγαλύτερη διάμετρο και με μεγαλύτερο ''κεφάλι'' από αυτές των αυτιών σου παίρνουν δείγμα μέσα από την ουρήθρα δλδ σου βάζουν το κεφάλι της μπατονέτας μέσα στην ουρήθρα και σου παίρνουν δέιγμα, όχι και το πιο ωραίο αίσθημα, και αυτό πιθανολογώ ότι αναπτύσσεται σε κατάλληλο υπόστρωμα εντός κάποιου επωαστικού κλιβάνου. Όσο δε για τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα σε περίπου 30 λεπτά!!  

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

στο Συγγρος η νοσηλευτρια σου βαζει την μπατονετα στην τσαπου.αλλα συνηθως ειναι σαυρα :S :S,που θα σε κραξει κιολας που τον εχωσες ακα σε αγνωστη και μετα θα κολλησεις την κοπελα σου.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Αυτά που λες αγαπητέ είναι κουταμάρες λίαν επιεικώς γιατί είναι απίθανο να γνωρίζεις αν έχεις μολυνθεί και από άλλα βακτήρια μύκητες οπότε οι αιματολογικές, μικροσκοπικές, και μακροσκοπικές εξετάσεις από τους γιατρούς είναι αναγκαίες!!!

Επισκέπτης
Η μπατονετα που σου βαζουν δεν ειναι σαν αυτη που μπαινει στα αυτια.

Εχει τουλαχιστον διπλασια διαμετρο, στη χωνουν τουλαχιστον 3 εκατοστα μεσα και οταν την χωσουν, τη στριβουν κιολας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Εχει τουλαχιστον διπλασια διαμετρο, στη χωνουν τουλαχιστον 3 εκατοστα μεσα και οταν την χωσουν, τη στριβουν κιολας.

θυμασαι???

;) ;) ;) ;)

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16

οριστε για να δειτε το μεγεθος της μπατονετας που σου βαζουν στην τσαπου, μια συγκριτικη φωτο

Συνημμένα

• dsa.jpg
    dsa.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom