Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Μην υποτιμάτε τις πίπες των παχουλών  :pipa1:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εγω το τελευταιο εξαμηνο εχω κανει μια φορα ακαποτο πρωκτικο σεξ, εχυσε και μεσα
2 φορες ακαποτο κολπικο σεξ με διαφορετικο γκομενο καθε φορα
και πιπες σε διαφορους αγνωστους καμια δεκαρια υπολογιζω
Κινδυνευω απο κατι?
Δεν κανω πλακα
:helpplea:
Σβετλάνα γράφτηκες σήμερα και αναγγέλεις σε όλους μας ότι 1. είσαι γυναίκα 2. γαμιέσαι ακάποτα 3. γαμιέσαι με πολλούς 4. παίρνεις πίπες σε αγνώστους. Πιθανότητες 1. τρολάρεις και περιμένεις να δεις πόσοι μαλάκες θα τσιμπήσουν 2. είσαι αδερφή που ελπίζει να τραβήξει κάποιον απελπισμένο 3. Είσαι επαγγελματίας που ψάχνει πελάτες 4. δεν ξέρω τι σενάρια πλάθει ο εγκέφαλός σου. Τι από όλα αυτά συμβαίνει?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω το τελευταιο εξαμηνο εχω κανει μια φορα ακαποτο πρωκτικο σεξ, εχυσε και μεσα
Κινδυνευω απο κατι?
Δεν κανω πλακα

Αν το αβαταρ που εχεις μοιαζει εστω και λιγο με την πραγματικοτητα δεν κυνδινευεις απο τιποτα. Και οι 13 τυπαδες φυλαγανε την παρθενια τους για την πρωτη νυχτα του γαμου τους...

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Καλα ολα αυτα με τα χαπια.αλλα το προφυλακτικο σε προστατευει σχεδον απο ολα.οι πιθανοτητε να κολησει καποιος ετεροφυλος aids ειναι σχεδον ανυπαρκτες.το aids ειναι η ασθενεια τον  γκει.και τον τοξικομανων.
Τυπε σοβαρεψου και μη παραποιεις τα πραγματα μπορει να διαβαζουν το νημα και ανενημερωτα ατομα και θα τα παρεις στο λαιμο σου μ αυτα που λες το Hiv δε κανει διακρισεις και μεταφερθηκε στον ανθρωπο απο τα ζωα και υπαρχει εδω και 32.000 χρονια οπως εδειξαν επιστημονικες μελετες δηλαδη ακομα κ οταν ο ανθρωπος ηταν ουγκα μπουγκα που λιγο δυσκολο να υπηρχαν τοτε ομοφυλοφιλοι ο μονος λογος που κολανε ποιο πολλη οι ομοφυλοφυλοι ειναι οτι δεν εχουν φοβο εγκυμοσυνης ας μην ειχαμε και εμεις με τις γκομενες και θα σου λεγα τι ποσοστα θα χαμε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τυπε σοβαρεψου και μη παραποιεις τα πραγματα μπορει να διαβαζουν το νημα και ανενημερωτα ατομα και θα τα παρεις στο λαιμο σου μ αυτα που λες το Hiv δε κανει διακρισεις και μεταφερθηκε στον ανθρωπο απο τα ζωα και υπαρχει εδω και 32.000 χρονια οπως εδειξαν επιστημονικες μελετες δηλαδη ακομα κ οταν ο ανθρωπος ηταν ουγκα μπουγκα που λιγο δυσκολο να υπηρχαν τοτε ομοφυλοφιλοι ο μονος λογος που κολανε ποιο πολλη οι ομοφυλοφυλοι ειναι οτι δεν εχουν φοβο εγκυμοσυνης ας μην ειχαμε και εμεις με τις γκομενες και θα σου λεγα τι ποσοστα θα χαμε.
Φιλε αυτα που λεει τα λενε και οι θεουσες οτι και καλα ειναι η τιμωρια του θεου κλπ παπαριες.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κινδυνευω απο κατι?
Δεν κανω πλακα

Αν δεν κινδυνεύεις από HIV μπορείς να κολλήσεις HPV και να πάθεις κανενα καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Καλά λέω εγώ ότι είστε πιο επικίνδυνες από τις εκδιδόμενες πλέον. Έλεος με την ανευθυνότητα.  :tickedoff:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Προσοχή φίλοι συναγωνιστές!! Σήμερα το πρωί πέρασα από το Αχαρνών 85 προς αναζήτησ της Βικτώριας. Η τσατσά μου είπε ότι έχει διακόψει τη συνεργασία μαζί τους και ότι αν έχω πάει μαζί της να κάνω έλεγχο για AIDS!!

provelegios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
0
εγω μάγκες μια φορά κομμάτια μεθυσμένος πήγα στις τάνες και μου πήρε τσιμπούκι ακάποτο η τύπισσα για ένα 20λεπτο (είμαι και γλυκοτσούτσουνος) και μετά από λίγες ημέρες όταν κατούραγα νόμιζα ότι κατούραγα μπροκες από τον πόνο...πήγα στο γιατρό και μου εδωσε κάτι φάρμακα και μου είπε ότι είχα κολλήσει κάτι σε βλενόρροια....από μια πίπα μόνο..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω μάγκες μια φορά κομμάτια μεθυσμένος πήγα στις τάνες και μου πήρε τσιμπούκι ακάποτο η τύπισσα για ένα 20λεπτο (είμαι και γλυκοτσούτσουνος) και μετά από λίγες ημέρες όταν κατούραγα νόμιζα ότι κατούραγα μπροκες από τον πόνο...πήγα στο γιατρό και μου εδωσε κάτι φάρμακα και μου είπε ότι είχα κολλήσει κάτι σε βλενόρροια....από μια πίπα μόνο..
απο μια πίπα μόνο
μια πίπα μόνο
που θυμάμαι και ματώνω
απο μια πίπα μόνο
που την πλήρωσα με πόνο

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Προσοχή φίλοι συναγωνιστές!! Σήμερα το πρωί πέρασα από το Αχαρνών 85 προς αναζήτησ της Βικτώριας. Η τσατσά μου είπε ότι έχει διακόψει τη συνεργασία μαζί τους και ότι αν έχω πάει μαζί της να κάνω έλεγχο για AIDS!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Ivan75

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θεματογράφε, για δικηγόρος πάντως, είσαι και πολύ ανορθόγραφος αδερφέ μου...υψιλός, κτήνοι και πάει λέγοντας...έχω την εντύπωση ότι ούτε απ΄όξω(sic) δεν έχεις περάσει από τη Νομική Σχολή...

Salonikopoulokota

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους εγω ειχα μια επαφη απο πισω εσπασε η καποτα δεν το
Καταλαβα και τελειωσα μεσα με μια τρανς
Jessica versace την ρωτησα αν εχει κατι και
Μου ειπε 100 φορες οχι μαλιστα τρομαξε
Μηπως εγω εχω κατι παρολα αυτα εγω φοβαμαι
Και θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος
Κατι για την συγκεκριμενη .
Οτι πειτε μπορει να βοηθησει
Ευχαριστω και αν το ποστ δεν πρεπει να
Ειναι εδω ας μεταφερθει η αν δεν πρεπει
Να πω το ονομα . Δεν ηξερα που να το γραψω

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
δεν μπορεις να κανεις τωρα κατι αμεσα,περιμενε κανα διμηνακι κ κανε εξετασεις,θα βγουν αρνητικες και θα ηρεμησεις.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όπως ακριβώς σου λέει ο Σούκερας ;) Περίμενε λίγο και κάνε μία απ'όλα.

Οι πιθανότητες πάντα είναι μικρές (με το μέρος σου)...μην αγχώνεσαι δεν βγαίνει τίποτα...

Salonikopoulokota

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Να σαστε καλα ρε παιδια απι το στομα σας και ....
Απλα επαθα μια ουρολοιμωξη μετα το σκηνικο εκανα ουρα εξετασεις και καλιεργεια
Και ειχα μια απλη ουρολοιμωξη . Που απο οτι διαβασα σχετιζετε με τον κολο
Το θεμα ειναι μην εχω και τιποτα αλλο . Ξερει κανενας αν μεσω της ουρολοιμωξης μπορεις να κολησεις τιποτα αλλο .
Σχεδον μ εχει περασει τωρα δεν νιωθω τιποτα .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα τηλέφωνο στις γραμμές του κελπνοο και θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.Για το ειτζ μην περιμένεις 2 μήνες,μπορείς να κάνεις το λεγόμενο τεστ τέταρτης γενιάς το οποίο είναι 95% ακριβές μετά από 4 εβδομάδες από την επαφή.Αυτό πρέπει σίγουρα να το επαναλάβεις στους 3 μήνες για 100% αποτελέσματα.Μην αρκεστείς να εξετάσεις μόνο το ειτζ,κάνε ένα τεστ για όλα τα σμν.Τα περισσότερα σμν αν και λιγότερο επικύνδινα μεταδίδονται πολύ ευκολότερα από το hiv.Κάνε για ηπατίτιδα β,γ , σύφιλη κτλπ.Πολλές φορές τα σμν δεν δείχνουν συμπτώματα οπότε μην αρκεστείς στο ότι επειδή δεν έχεις πάθει κάτι δεν χρειάζεται να εξεταστείς.Μην τρελένεσαι όπως σου είπαν παραπάνω οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Όταν γίνει μαλακία είναι πολύ σημαντικό να πάς μέσα σε 48 ώρες και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα σε νοσοκομείο να σου δώσουν το λεγόμενο κοκτείλ,3 χάπια προληπτικά ώστε να μπλοκάρουν τον HIV πριν εγκατασταθεί στον οργανισμό.Μετά το πρώτο 2ήμερο δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να περιμένεις 3 μήνες να κάνεις εξονυχιστικές εξετάσεις.

Για την περίπτωση του φίλου που του έσπασε η καπότα για να τον καθυσηχάσω πιο πιθανό είναι να κόλλησες καμια ηπατίτιδα παρά HIV..Προσπάθησε τώρα να μην το σκέφτεσαι όσο μπορείς.Και μετά από 3 μήνες με το καλό οι εξετάσεις να είναι αρνητικές μην ξανακάνεις μαλακίες.

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς τις πραγματικές πιθανότητες μετάδοσης τέτοιου είδους ιόν απο στοματικό έρωτα εκατέρωθεν;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

δεν σου εχουν πει να μη μπλεκεις το αλκοολ με αλλα ;;  :think:  :rockon: :rockon:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Γνωρίζει κανείς τις πραγματικές πιθανότητες μετάδοσης τέτοιου είδους ιόν απο στοματικό έρωτα εκατέρωθεν;

Για HIV όταν άντρας κάνει γλυφομούνι ή γυναίκα τον βάζει στο στόμα απειροελάχιστες ως μηδαμινές πιθανότητες..Όμως αρκετές πιθανότητες για άλλες σεξουαλικες ασθένειες όπως σύφιλη,χλαμύδια,γονόροια,έρπη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom