akosdi
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 73
- Like
- 6.976
- Πόντοι
- 13.370
Τσεκαρισμένο?
H πρίζα που φαίνεται πίσω είναι αμερικάνικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ω να σου γαμήσω
Τσεκαρισμένο?
εχει αναφερθει παλι παλιοτερα για ψευτικες φωτο αλλα καποιοι "μαγκες" εδω πληρωνουν τσαμπα ξενοδοχειο...Ας τραβηξει μια φωτογραφία το μπάνιο της να μας τη στείλει, χωρίς να εμφανίζεται η ίδια στη φωτογραφία, για να μας αποδείξει πως είναι αληθινή. Απλά πράγματα. Το μπάνιο είναι εντελώς αμερικανικό. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.
Άμα παρατηρήσετε, σε όλες τις φωτογραφίες, οι περιβάλλοντες χώροι θυμίζουν εξωτερικό (π.χ. αμερικάνικοι διακόπτες, τελείως διαφορετικές διακοσμήσεις λες και το σπίτι είναι μια ολόκληρη πολυκατοικία). Εν τω μεταξύ στο προφίλ γράφει για οικονομικά προβλήματα. Κάντε κι εσείς την έρευνά σας αν έχετε την διάθεση. Πάντως τα δείγματα αυτό δείχνουν..H πρίζα που φαίνεται πίσω είναι αμερικάνικη
ω να σου γαμήσω
Πανέμορφος είναι, ζωγραφιά!!! Να την χαίρεσαι και να την απολαμβάνουμε! (Μακάρι να μπορούσαμε και από κοντά)
Πού το είδες ρε παίκτη χαχα!H πρίζα που φαίνεται πίσω είναι αμερικάνικη
ω να σου γαμήσω
Κωλι μηνιατουρα ομορφοοο
Κωλάρα!!!
Ωραίος!Τσιμπουκομανα!!
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ , ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ !!!!!
Στο μυαλο μου ησουν και εισαι χαχαχαΆμα παρατηρήσετε, σε όλες τις φωτογραφίες, οι περιβάλλοντες χώροι θυμίζουν εξωτερικό (π.χ. αμερικάνικοι διακόπτες, τελείως διαφορετικές διακοσμήσεις λες και το σπίτι είναι μια ολόκληρη πολυκατοικία). Εν τω μεταξύ στο προφίλ γράφει για οικονομικά προβλήματα. Κάντε κι εσείς την έρευνά σας αν έχετε την διάθεση. Πάντως τα δείγματα αυτό δείχνουν..
Μη μου λέτε τέτοια και την έχω κλείσει να χορέψει σε ένα μπάτσελορΣτο μυαλο μου ησουν και εισαι χαχαχα
Παει η προκαταβολη παει κ το καινουριο ζευγαρι καλτσες που αγορασες για την περιστασηΜη μου λέτε τέτοια και την έχω κλείσει να χορέψει σε ένα μπάτσελορ![]()
Θα χορεψειΜη μου λέτε τέτοια και την έχω κλείσει να χορέψει σε ένα μπάτσελορ![]()
Φανταστικη θεα....υπεροχο μουνακι
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κωλαρα φίλε μου!!! Να την χαίρεσαι! Δέχεται άνοιγμα και από άλλους;
Μοιαζει με τον κωλο της Αντριαννας στο Χωματιανου..Δεν μπορεις να αντισταθεις...
Αυτος ειναι μακεδονικος κωλος....χαχαΜοιαζει με τον κωλο της Αντριαννας στο Χωματιανου..
Πολύ ωραίος!