Panospanosoeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2024
- Like
- 293
- Πόντοι
- 20
Τυχερούλη, σου κάνουν και δωρεάν εξέταση εδώ!!!!Καλό θα ήταν να υπάρχει μέτρο στο τι γράφει ο καθένας ειδικά αν δεν έχει την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση (πχ ιατρός-αφροδισιολόγος). Η κοπέλα κάνει σεξ μόνο μαζί μου και κάνει τις αναγκαίες γυναικολογικές εξετάσεις στο χρόνο που πρέπει. Αλλά όπως και να έχει, η συμβουλή ειδικού ιατρού θα ζητηθεί λόγω ευαίσθητης περιοχής.
Καλημέρα και καλά γαμησια!
Για μισό ρε τύπε... Δηλαδής αμφισβητείς τη διάγνωση και τα πορίσματα της ΕΕΟB;;;;Καλό θα ήταν να υπάρχει μέτρο στο τι γράφει ο καθένας ειδικά αν δεν έχει την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση (πχ ιατρός-αφροδισιολόγος). Η κοπέλα κάνει σεξ μόνο μαζί μου και κάνει τις αναγκαίες γυναικολογικές εξετάσεις στο χρόνο που πρέπει. Αλλά όπως και να έχει, η συμβουλή ειδικού ιατρού θα ζητηθεί λόγω ευαίσθητης περιοχής.
Καλημέρα και καλά γαμησια!
Είναι ποτέ δυνατόν;! Περιμένω την επιτροπή για το επίδομα, νοσήλια, ψυχική και σωματική αποκατάσταση, μασάζ κτλ κτλ.Για μισό ρε τύπε... Δηλαδής αμφισβητείς τη διάγνωση και τα πορίσματα της ΕΕΟB;;;;
Έχει χαθεί το μέτρο εδώ μέσα!!!
Καλή χρονιά, με πολλά και καλά γαμήσια!Αποχαιρετώντας το 2024…
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους με υγεία και παθιασμένες συνευρέσεις για το νέο έτος.
Μέσα στην καυλα το μωρό αν στείλε pmΑποχαιρετώντας το 2024…
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους με υγεία και παθιασμένες συνευρέσεις για το νέο έτος.
Ωραίο στήσιμο.δυνατη κωλαρα για πολύ γλυψιμο, σκησιμο και χύσιμο...
Υπέροχη!!!!
Δώσε την μου για καμιά ώρα και θαΠεριμένει σχόλια η δικιά μου
Δώσε την μου για καμιά ώρα και θα στην γεμίσω με χυσια...μέσα εξωΠεριμένει σχόλια η δικιά μου
Καλή χρονιά να έχουμε.. ωραίο το μωράκι πιστεύω να πέρασες τέλεια...
Όπως πρεπει ξεκωλιασμαΤην ξεπατωσα την ψωλα
Να την έχεις από πάνω, να την γαμάς και να ρουφας τα βυζιά
Θέλει τη δόση τηςΗ πεθερά ξαναχτύπησε...