JohnJohn31
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2024
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Τι πάτος ρε φίλε! Μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!
Τι πάτος ρε φίλε! Μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!
Που δουλεύει ρε φίλε και πάει ντυμένη έτσι?Μου στέλνει φωτό από το γραφείο για να με φτιάχνει. Ντυνμένες μεν , αλλά...
Όχι η μίνι φούστα του τένις είναι ότι πρέπειΜε μαγιό
Πολύ ωραίο ντύσιμο!Μου στέλνει φωτό από το γραφείο για να με φτιάχνει. Ντυνμένες μεν , αλλά...
Όχι η μίνι φούστα του τένις είναι ότι πρέπει
Η κυρία μας πήρε τα μυαλά!! Απίστευτο το κορδόνι!!
Δεν ειναι της Γνωστης.....μην μπερδευεσαι.Καλέ φίλε Altec73 εχω πει πολλά για τον υπέροχο τρελό κώλο της........????????? .Και όχι μόνο γιαυτόν .Καλά να περνάτε πάντα..
το μοναδικό έργο τέχνης που δέχεται κακομεταχείριση
η τελεια φωτογραφια&το τελειο εσωρουχο!!ευγε φιλε μου!!!
Συγνώμη καλέ μου φίλε akosdi ποιος βγάζει της φώτο της καύλα σου ???? Ο διευθυντής η ο προσωπάρχης??? Αναρωτιέμαι εγώ τώρα...Μου στέλνει φωτό από το γραφείο για να με φτιάχνει. Ντυνμένες μεν , αλλά...
ΟΟΟΟΟΟ ζητώ συγνώμη καλέ μου φίλε Altec73 για το τόσο σοβαρό λάθος μου .... Αλλά και η δυο μοιάζουν και ειναι τόσο όμορφοι που με μπέρδεψαν...Δεν ειναι της Γνωστης.....μην μπερδευεσαι.
Έχει dress code τη φωτογραφίζουν στην είσοδοΣυγνώμη καλέ μου φίλε akosdi ποιος βγάζει της φώτο της καύλα σου ???? Ο διευθυντής η ο προσωπάρχης??? Αναρωτιέμαι εγώ τώρα...
Πω ρε πούστη
βαλε τιποτα οχι μονο μπανιστηριΠω ρε πούστη
Τι Κώλαρος είναι αυτός μεσημεριάτικα γτσττ μανβαλε τιποτα οχι μονο μπανιστηρι
ειναι αυτο που λενε να σε σκισω να παιξουμεΤι Κώλαρος είναι αυτός μεσημεριάτικα γτσττ μαν
Αυτά τά μπιμπικια θέλω να τά δαγκώσω