Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.612
- Πόντοι
- 29.667
Που είχες χαθεί εσύ ρε φίλε;;;Μύστες καλημέρα
Που είχες χαθεί εσύ ρε φίλε;;;Μύστες καλημέρα
Άξιος άξιος
Φοβερό.μπραβο.
Φανταστικό κωλι.
Βίντεο (με ήχο) από το Πολωνάκι , με ζουμ στο θεσπέσιο κωλαράκι της (νομίζω πως αναγνωρίζετε ότι είναι το ίδιο κωλαράκι με των φωτογραφιών παραπάνω). Ακόμα τότε δεν μου είχε δώσει το κωλοτρυπιδάκι της, αλλά ένα μήνα αργότερα το πήρα κανονικά και δεν χόρταινα ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη.
αρχικα ευγε αλλα ειναι και αυτες ξενερωτες αχνα σαν ζαμπον καθονται ειμαστε και εμεις η ελληναρες αουγκανι γαμαμε και κανουμε λες και αλλαζουμε λαστιχα σε φορτηγο...... καλοπροερετα τα λεω ετσι για την μαλακιαΚαι άλλο content από το Πολωνάκι που του δίνω πόνο. Η δεύτερη φώτο είναι τέρμα μέσα στο κωλαράκι της. Δυστηχώς δεν έχω βίντεο από είσοδο σε κώλο, οπότε θα αρκεστείτε σε βίντεο με μουνάκι από πίσω (που αναδεικνύει το όμορφο αχλαδωτό κωλαράκι της όμως).
αρχικα ευγε αλλα ειναι και αυτες ξενερωτες αχνα σαν ζαμπον καθονται ειμαστε και εμεις η ελληναρες αουγκανι γαμαμε και κανουμε λες και αλλαζουμε λαστιχα σε φορτηγο...... καλοπροερετα τα λεω ετσι για την μαλακια
Πάντα τέτοια φίλεΚαι άλλο content από το Πολωνάκι που του δίνω πόνο. Η δεύτερη φώτο είναι τέρμα μέσα στο κωλαράκι της. Δυστηχώς δεν έχω βίντεο από είσοδο σε κώλο, οπότε θα αρκεστείτε σε βίντεο με μουνάκι από πίσω (που αναδεικνύει το όμορφο αχλαδωτό κωλαράκι της όμως).
Αγγλία?Καλημερα παικτες
Καύλα η δικιά σου!!!Η γυναίκα μ
Τα θέλει ο κωλος της!
Είσαι τρέλα μεγάλη ..
Γιόγκα κάνει η κυρία;
Μας λείψατε...