Νέα

Κωλαράκι Κεραμεικού 13

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η επίλεκτη ομάδα κρούσης αποτελούμενη απο τα μέλη του σαιτ ,coibra και τον φιλο dusan που δεν ειναι μελος του σαιτ αλλα σε αυτον αξίζει η επιτυχία της ανακάληψης μιας κ ηταν δικιά του η ιδέα να περάσουμε απο εκει,
πηραν κατα της 2 το πρωί το κουλουράκι τους στην Κεραμεικού 13 στο μεταξουργείο στο μπουρδέλο που ανεβαίνεις σκάλες και οχι στο ισόγειο.
Τιμη εννοειτε 20 γιουρια μονο, τζαμπα πράμα δηλ
η κοπελα ρουμάνα στην ηλικια μεταξύ 30-40 καστανό μαλλί αρκετα καλλίγραμη και δεκτική σε τρελλής εντασης και δύναμης κωλοξέσκισμα που θυμίζει την αξέχαστη Κατερίνα της κολοκυνθούς.
η τσατσα ειπε οτι δουλευει καθημερινά απ τις 11-12 το βράδυ ως το πρωί, απόψε θα ειναι ως της 7
αντε και ενα καλό νεο επιτέλους για τους κουλουράκηδες του σαιτ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

coibra

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
44
Πόντοι
0
αργισαμε αλλα το βρηκαμε το κωλουρι σαββαλα.  καστανοξανθη μου φαινεται ηταν η κοπελα.
και δεκτική σε τρελλής εντασης και δύναμης κωλοξέσκισμα
που ειχε σαν αποτελεσμα ο αλλος να βρει σκατα πασαλιμενα στη κωλοχαραδρα........

Επισκέπτης
παιδια παντος μερικες φορες ειναι ενας πουστροτσατσος στο λιοσιων 72... αυτος οποτε δουλευει φερνει κοπελες που κανουν ακαποτο και κωλαρακι με 25 ευρω.. το μαγαζι ειναι αρκετα καλο αξιζει επισκεψη..... βεβαια τα ακαποτα τα εχω κοψει γιατι λειτουργησε το αισθημα της αυτοσυντηρησης αλλα τα κουλουρακια δεν κοβονται οποτε βουρ στον πατσα!!!!

69number69

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις πριν λίγες ώρες γράφτηκα στο site παιδιά(αν και το διαβάζω 4-5 μέρες),μετά από ενημέρωση για την ύπαρξη του από συγγενικό μου πρόσωπο και σαν πρώτη εντύπωση έχω να πω ότι ο αγαπητός savalas δίνει πάντα ενδιαφέροντες και εύστοχες πληροφορίες με ουσία.Θα παρακολουθώ λοιπόν τα post του ανελλιπώς! ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αφου ειναι γατος ρε!Μοντς του αξιζει να γινει τιμημενος!
Σαβαλας τωρα τιμημενος!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Σαβαλας,Σαβαλας ο μετρ της Καβαλας !!!!

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Την κάρφωσα και εγώ τις προάλλες - τα κλασικά, πίπα στην αρχή , μετά από πάνω ...αρκετά καλό σωματάκι ,αδιάφορο πρόσωπο χωρίς βέβαια να είναι και του πεταμού . Οταν είχα πάρει αρκετές στροφές την έστησα στα τέσσερα , λίγο ακόμα πήδημα και μετά της τον έχωσα στην κωλότρυπα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως με χτυπούσε με δύναμη , με είχε πάρει όλο μέσα της  αλλά εξακολουθούσε να καρφώνεται με βία πάνω στο κοντάρι μου. Μετά από αρκετά σπρωξίματα άδειασα όλο μου το φλόκι μέσα στην κωλάρα της.
Καλό γαμησάκι.

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Οχι , δεν είναι αυτή.

BTW, ξέρει κανείς που βρίσκεται η Κατερίνα, η αξέχαστη κωλοξεσχισμένη από Κολοκυνθούς , την έχει πετύχει κανείς ?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Την προηγούμενη Πέμπτη το Βράδυ (κατά τις 1μμ) το συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν κλειστό.
Αναφέρεται σαφώς όμως νυχτερινή βάρδια. Ισχύει αυτό; Ήμουν απλά άτυχος ή μου λείπει κάποια πληροφορία;

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Και εγώ πέρασα τη Πέμπτη γύρω στις 2 το βράδυ και ήταν κλειστό.Ισως ξαναπεράσω σήμερα

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια οσοι εχουμε μεγαλο εργαλειο θα το δεχτει?ρε γαμωτο οσες φορες εχω ζητησει κωλοχαραδρα τρωω ακυρο.........

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια οσοι εχουμε μεγαλο εργαλειο θα το δεχτει?ρε γαμωτο οσες φορες εχω ζητησει κωλοχαραδρα τρωω ακυρο.........

Πριν μπω εγώ , στο δωμάτιο ήταν ένας σκυλάραπας... τα συμπεράσματα δικά σας. 
Πάντως δεν νομίζω να έχει πρόβλημα - και εγώ είμαι χοντρόπουτσος αλλά της το βύθισα στην κωλότρυπα χωρίς δυσκολία.
Για τον φίλο που ρώτησε , και τις δυο φορές που την πήρα ήταν απόγευμα (1900~2000) .

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μετα μου λές δεν είσαι ρατσίστας. Δεν κρύβεται ρε φίλε το κουσούρι...

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτό που έγραψες σαβάλα στη 1.19 είναι ρατσιστικό και απαράδεκτο, για τις τιμές και τις εθνικότητες. Ντροπή σου φίλε και στα έχω ξαναεπισημάνει και με  p.m λυπάμαι!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
αυτό που έγραψες σαβάλα στη 1.19 είναι ρατσιστικό και απαράδεκτο, για τις τιμές και τις εθνικότητες. Ντροπή σου φίλε και στα έχω ξαναεπισημάνει και με  p.m λυπάμαι!!

Φίλε σε μπουρδέλο στην περιοχή Μεταξουργείου-Κολωνού κτλ. έχεις πάει ποτέ? Έχεις περάσει ποτέ έστω από έξω?

Και για να μην το παίζω και κομμάντο, από Φυλής, βραδυνές ώρες δηλ. μετά τις 6, έχεις περάσει ποτέ?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Παιδες ψωνισα και εγω εκει στις 13/3 (μετα τα μεσανυχτα). Να σας πω εντυπωσεις. Η κοπελα πρεπει να ειναι γυρω στα 35, στεκεται καλα. ΤΗν εκοψα για τσιγγανα γιατι τα μουνοχειλα της ηταν καφε σκουρα οπως ειναι στις λατινες, και το δερμα της σταρενιο (σαν απο σολαριουμ). Η πιπα της ηταν απο τις χειροτερες που μου εχουν κανει. Το σεντονι στο κρεβατι ηταν σαν να το ειχανε πατησει με μποτες για καμια ωρα. Το σεξ βασικα ηταν θεμα δικο μου 100%. Αυτη απλα καθεται.
Οσον αφορα το κωλαρακι, θελω να πω οτι η κυρια δε μασαει. Μιλαμε τη σφηροκοπησα και δε καταλαβε τιποτα. (μια χαρα προικισμενος ειμαι- δεν ειμαι μικροτσουτσουνος). Κατι αληθινοι μικροαναστεναγμοι που με καυλωναν. Δεν ειχε πολυ σφιχτο κωλο αλλα δεν ηταν και χαλαρη. Καμια σχεση με τη παλια Μαρθα που ηταν πηγαδι. Το θεμα ειναι οτι δε κανει κατι για να σε καρακαυλωσει ωστε να της τον μπηξεις ομορφα στο κωλο. Πρεπει με λιγα λογια να εισαι σε φαση αυτεπαγγελτου καυλωματος για να πας εκει...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΛΟ Ε??

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παεί πριν 1,5 μήνα περίπου, τοτε που έγινε και το πρώτο post για το θέμα αυτό...
Παιδιά...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!
το  γυναικάκι ήταν αθλιο στο κρεβάτι....τσιμπούκι???? μαλλον δεν ξερει τι ειναι....το σεντονι λες κε το ειχαν πεταξει στη λασπη...
απο κωλο δεν ελεγε και πολλα....
τεσπα....και οταν ντυνομουνα ειδα και κατι κατσαριδες πισω απο το κομοδινο να σκαβουν τουνελ για ριφιφι...
κριμα τα 20 ευρωπουλα....
παλι καλα που ειμαι ακομα ζωντανος και δεν κολλησα κατι να μεινω στον τοπο εκει............

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom