Νέα

Κωλαράκι Κεραμεικού 13

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειχα παεί πριν 1,5 μήνα περίπου, τοτε που έγινε και το πρώτο post για το θέμα αυτό...
Παιδιά...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!
το  γυναικάκι ήταν αθλιο στο κρεβάτι....τσιμπούκι???? μαλλον δεν ξερει τι ειναι....το σεντονι λες κε το ειχαν πεταξει στη λασπη...
απο κωλο δεν ελεγε και πολλα....
τεσπα....και οταν ντυνομουνα ειδα και κατι κατσαριδες πισω απο το κομοδινο να σκαβουν τουνελ για ριφιφι...
κριμα τα 20 ευρωπουλα....
παλι καλα που ειμαι ακομα ζωντανος και δεν κολλησα κατι να μεινω στον τοπο εκει............

φθηνα την γλυτωσες.

Επισκέπτης
παιδια ειναι ετσι οπος τα λεει ο πισοχοστισ!αθλια!

Επισκέπτης
ta 2 καινουρια στην κεραμεικου τα ειδατε??
διπλα απο τα 13α και 13β λεω...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ χωροι...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ!!!

Επισκέπτης
τι παιζει με τα καινουρια ρε καυλιαριδεσ??δοστε τα φοτα σασ!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τι παιζει με τα καινουρια ρε καυλιαριδεσ??δοστε τα φοτα σασ!!!

ελα μεγαλε καυλαρι,αγορινα μου τρελλη σημερα σκασαμε τρελλη σκαουτο-ομαδα μεταξουργειωτικη μετα απο μπριζολιακη μαχη με σαιτοπαιδα εκει γυρω και πηγαμε κεραμεικου σε ολα και σε 2 στην ιασωνος...στο 19 στο ισογειο οπου επαιζε ελληνιδα ποκεμον και απεναντι σε αυτο με τις σκαλες οπου επαιζε γερμανιδα τρελλη(παλια στη φυλης) με 15 γιουρια....σκαμε μετα σε ολα στην κεραμεικου κατα σειρα αλλα μπαζα τα κομματια ολα!το ισογειο ομως ολα τα λεφτα,γαματος χωρος,σχεδον στουντιακος!αλλα το κομματι μιλφ εποχης αρχες 80's(milly vanilly)!το δευτερο στη σειρα που πηγαμε ηθελε 18 γιουρια!ελεος!κραχτους πιτσιλιστι καυλεα του σαιτ!σε καλυψα αγορινα μου?δεν ειμαι τοσο καλος στα μεταξουργειωτικα αλλα θα μαθω...ολα για παρτη σου!

Επισκέπτης
αυτο που μουχει κανει εντυπωση στα 2 καινουρια στην κεραμεικου ειναι οτι ειναι σαν στουντιο!και μοιριζουν ακομα χρωμα να φανταστειτε!!ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!περιμενα να ακουσω κανα 25αρι γιατι περαν αν εχει ή οχι καλες πουτανες οι χωροι ειναι μακραν οι καλυτεροι στο μεταξουργειο και μη σου πω και πολυ καλυτεροι απο πολλα στη φυλης....

Επισκέπτης
γεια σου ρε βασο βαρονε τις καυλασ!!!!που εισαι χαμενος ρε μπαγασα?δεν σε πετιχαινο ποτε σινδεδεμενο!!!!λοιπον ακου μεγαλε και ιπερτατε καυλιαρι μου!!!!!πιγα εχτες στα καινουρια....κεραμικου 15 ορεοιχοροι αλλα απο πουτανεσ .....χαλια!!!μαλιστα στο κεραμικου  15 στο ισογειο ιταν ι ναταλι .....δεν εχο λογια....κανενα πουτανακι δεν αξιζε για πιτσιλισμα!!!να επισιμανο οτι πιγα με διο εξοχοτατουσ χιστεσ!ton skido kai mariosthmk!!!

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Παιδες ψωνισα και εγω εκει στις 13/3 (μετα τα μεσανυχτα). Να σας πω εντυπωσεις. Η κοπελα πρεπει να ειναι γυρω στα 35, στεκεται καλα. ΤΗν εκοψα για τσιγγανα γιατι τα μουνοχειλα της ηταν καφε σκουρα οπως ειναι στις λατινες, και το δερμα της σταρενιο (σαν απο σολαριουμ). Η πιπα της ηταν απο τις χειροτερες που μου εχουν κανει. Το σεντονι στο κρεβατι ηταν σαν να το ειχανε πατησει με μποτες για καμια ωρα. Το σεξ βασικα ηταν θεμα δικο μου 100%. Αυτη απλα καθεται.
Οσον αφορα το κωλαρακι, θελω να πω οτι η κυρια δε μασαει. Μιλαμε τη σφηροκοπησα και δε καταλαβε τιποτα. (μια χαρα προικισμενος ειμαι- δεν ειμαι μικροτσουτσουνος). Κατι αληθινοι μικροαναστεναγμοι που με καυλωναν. Δεν ειχε πολυ σφιχτο κωλο αλλα δεν ηταν και χαλαρη. Καμια σχεση με τη παλια Μαρθα που ηταν πηγαδι. Το θεμα ειναι οτι δε κανει κατι για να σε καρακαυλωσει ωστε να της τον μπηξεις ομορφα στο κωλο. Πρεπει με λιγα λογια να εισαι σε φαση αυτεπαγγελτου καυλωματος για να πας εκει...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΛΟ Ε??

Παρασκευη βραδυ κατα τις 1.30, η Γιουλια και ο κωλος της ηταν εκει...επιβεβαιωνω αυτα που εχουν γραφτει περι μετριας πιπας, τα περι δυνατου σφυροκοπηματος χωρις να κανει κιχ, το δε σεντονι πρεπει να ηταν το ιδιο απο τοτε που το πατησαν αυτοι με τις αρβυλες και μετα το πεταξαν στη λασπη!!!

Επισκέπτης
τιν θιμαμαι τιν γιουλι...!δεν ελεγε και τιποτα απο εμφανισι αυτο το ατακτο πορνιδιο...!

KOTSYFI

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μουφα η γκομενα.δεν βλεπετε

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
η Γιούλι δεν είναι και τόσο μούφα όσο λέτε. σε σχέση με την μάρθα και κάτι άλλες που δίνουν κουλούρι είναι πολύ καλύτερη

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
η Γιούλι δεν είναι και τόσο μούφα όσο λέτε. σε σχέση με την μάρθα και κάτι άλλες που δίνουν κουλούρι είναι πολύ καλύτερη

Δεν διαφωνω!Αν ήταν σε κάποιο πιο καθαρό σπίτι, θα ξαναπήγαινα σίγουρα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Εμενα μου αρεσει εμφανισιακα. Αλλα δεν ξερει να κανει καθολου πιπα. ΧΑΛΙΑΑΑΑ

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
πρωινά έχω περάσει αρκετές φορές και δεν την πέτυχα ποτέ. τελικά δουλεύει μόνο βράδια;

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
πρωινά έχω περάσει αρκετές φορές και δεν την πέτυχα ποτέ. τελικά δουλεύει μόνο βράδια;

Εγώ όσες φορές την έχω πετύχει είναι βράδυ...

προσωπικά δεν με χαλάει η εμφανισή της, αλλά το service της...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom