Νέα

Κοκκαλακι Νυχτεριδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
προφανώς φίλε, αν θες έλα να σε φραγγελώσω με αγριότητα, εσύ θα πεθάνεις σε λίγες ώρες από αιμορραγία δίχως σταύρωση και γω θα μπω στην μπουζού :headbang:
δηλαδη τωρα μου λες οτι πεθανε απο μαστιγωμα και υστερα ανεβηκε τον γολγοθα σερνοντας τον σταυρο του  :jerking:
και υστερα θυμιθηκε να ξαναπεθανει αργα οταν βραδιαζε  :jerking: :jerking: , αλλιως τα λεει το ευαγγελιο, το εχεις σιγουρα διαβασει?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών.

καλή μελέτη
εγω παλι εχω διαβασει αλλους γιατρους απο εξωτερικο να λενε τα αντιθετα, αλλα και με στοιχεια απο πειραματα, ψαξε και αλλου στο ιντερνετ θα τα βρεις, καλη μελετη και σε εσενα,

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τζωννυ το ιδιο και για σενα, εγω παλι εχω διαβασει αλλους γιατρους απο εξωτερικο να λενε τα αντιθετα, αλλα και με στοιχεια απο πειραματα, ψαξε και αλλου στο ιντερνετ θα τα βρεις, καλη μελετη και σε εσενα,

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εγω εβαλα μια πηγη

ο αλλος ο φιλος εβαλε αλλη μια

εσυ δεν βλεπω να κανεις το ιδιο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
επιασα μια νυχτεριδα τυπε και ειπα να κρατησω το κοκαλακι. Ειναι καλο για φυλαχτο λεει φερνει γουρι.

Αλλα οταν σαπισει και μεινουν μονο τα κοκαλα ποιο απ'ολα ειναι το σωστο?

Όλα τύπε

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω εβαλα μια πηγη

ο αλλος ο φιλος εβαλε αλλη μια

εσυ δεν βλεπω να κανεις το ιδιο
να μια που βρηκα στο αψε σβησε στο γουγλη τοσο τεμπελιαζετε να ψαξετε, εχει καμια 65 επιχειρηματα που ποτε η χριστιανικη πλευρα δεν κατεριψε
www.themuslimtimes.org/2012/04/religion/christianity/65-reasons-to-believe-jesus-did-not-die-on-the-cross]http://www.themuslimtimes.org/2012/04/religion/christianity/65-reasons-to-believe-jesus-did-not-die-on-the-cross[/url]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
να μια που βρηκα στο αψε σβησε στο γουγλη τοσο τεμπελιαζετε να ψαξετε, εχει καμια 65 επιχειρηματα που ποτε η χριστιανικη πλευρα δεν κατεριψε
www.themuslimtimes.org/2012/04/religion/christianity/65-reasons-to-believe-jesus-did-not-die-on-the-cross]http://www.themuslimtimes.org/2012/04/religion/christianity/65-reasons-to-believe-jesus-did-not-die-on-the-cross[/url]

αυτο που εβαλες δεν σε δικαιωνει σε κατι

μουσολμανικο σαιτ ποσταρες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δηλαδη κανενα απο τα 65 επιχειρηματα δεν σε πειθει οτι δεν πεθανε? ουτε το επαναλαμβανομενο πειραμα βασανισμου και σταυρωσης δεκαδων καθολικων καθε χρονο?? τι θα σε επειθε τελικα? μηπως θελεις να κανω και εγω τα ιδια να τα μαγνητοσκοπισω και να στα στειλω για να πειστεις οτι με βουρδουλιες και μιση μερα σταυρωμα ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ? καλα ειπα ακομη και απο παρωνυχιδα να σας ελεγαν οτι πεθανε αφου το λεει η αυριανη η αγια γραφη το μασατε το κουτοχορτο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι μουσουλμανικο ηταν το πρωτο που μου εβγαλε φαντασου και αυτοι φανατικοι με τον θεο της παλαιας διαθηκης και παλι βρηκαν χτυπητα λαθη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δηλαδη κανενα απο τα 65 επιχειρηματα δεν σε πειθει οτι δεν πεθανε? ουτε το επαναλαμβανομενο πειραμα βασανισμου και σταυρωσης δεκαδων καθολικων καθε χρονο?? τι θα σε επειθε τελικα? μηπως θελεις να κανω και εγω τα ιδια να τα μαγνητοσκοπισω και να στα στειλω για να πειστεις οτι με βουρδουλιες και μιση μερα σταυρωμα ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ? καλα ειπα ακομη και απο παρωνυχιδα να σας ελεγαν οτι πεθανε αφου το λεει η αυριανη η αγια γραφη το μασατε το κουτοχορτο

ρε φίλε είναι δυνατόν να επιμένεις τόσο πολύ?

σε ξαναρωτάω: μπορεί να γνωρίζει κανείς την ένταση του βασανισμού που προηγήθηκε της σταύρωσης, την κατάσταση του σώματος από τις εξαντλητικές νηστείες και δεκάδες ακόμα δεδομένα ώστε να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο?

από την άλλη είχες ζητήσει μία έστω γνώμη ιατρού που να λέει ότι ο Χριστός είναι δυνατόν να πέθανε στον σταυρό, πήρες την γνώμη του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και τι καλύτερο από την γνώμη ενός ιατροδικαστή πάνω σε τέτοιας υφής ζήτημα, ο καθ'ύλην αρμόδιος είναι

και μετά μιλάς για παρωπίδες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε φίλε είναι δυνατόν να επιμένεις τόσο πολύ?

σε ξαναρωτάω: μπορεί να γνωρίζει κανείς την ένταση του βασανισμού που προηγήθηκε της σταύρωσης, την κατάσταση του σώματος από τις εξαντλητικές νηστείες και δεκάδες ακόμα δεδομένα ώστε να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο?

από την άλλη είχες ζητήσει μία έστω γνώμη ιατρού που να λέει ότι ο Χριστός είναι δυνατόν να πέθανε στον σταυρό, πήρες την γνώμη του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και τι καλύτερο από την γνώμη ενός ιατροδικαστή πάνω σε τέτοιας υφής ζήτημα, ο καθ'ύλην αρμόδιος είναι

και μετά μιλάς για παρωπίδες
εσυ επιμενεις επειδη εχεις παρωπιδες οτι κανενας απο τους 100νταδες μεχρι στιγμης καθολικους που επανελαβαν τα παθη και την σταυρωση ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ δεν καταφερε να φτασει την εκταση του βασανισμου ωστε να πεθανει????

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.984
Πόντοι
1.756
Πρεπει να μεινεις μερες σταυρωμενος για να πεθανεις και πεθαινεις απο ασφυξια...πολυ πολυ αργα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ακριβως αυτο ρε μαζο και οι αλλοι επιμενουν οτι οχι επειδη βασανιστηκε προλαβε να πεθανει σε μιση μερα  :think:  :jerking:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ποια επιχειρηματα;

και κατι αλλο εσυ δηλωνοντας αθεος απιστος η ξερω γω τι αλλο πως δινεις αξια σε ενα μουσουλμανικο σαιτ και δεν πιστευεις την αγια γραφη η τουλαχιστον στις ιατρικες γνωματευσεις που ποσταρα πιο πριν;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εσυ επιμενεις επειδη εχεις παρωπιδες οτι κανενας απο τους 100νταδες μεχρι στιγμης καθολικους που επανελαβαν τα παθη και την σταυρωση ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ δεν καταφερε να φτασει την εκταση του βασανισμου ωστε να πεθανει????

ρε φίλε λες να τους βασανίζουν με την ίδια αγριότητα όπως τότε είσαι σοβαρός?

δεν ξαναγράφω τίποτε άλλο, όποιος θέλει διαβάζει την άποψη του ιατροδικαστή και αφήνει έστω ένα παράθυρο ανοιχτό μήπως δεν λέει μαλακίες :uglystupid:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε φίλε λες να τους βασανίζουν με την ίδια αγριότητα όπως τότε είσαι σοβαρός?

δεν ξαναγράφω τίποτε άλλο, όποιος θέλει διαβάζει την άποψη του ιατροδικαστή και αφήνει έστω ένα παράθυρο ανοιχτό μήπως δεν λέει μαλακίες :uglystupid:
εγω θεωρω οι ρωμαιοι που δεν γνωριζαν για ποιον λογο τον βαρανε και αυτον μπορει να τον βασανισαν λιγοτερο απο τους μισους πιστους που επαναλαβαν την διαδικασια απο θρησκευτικο φανατισμο, εχεις εσυ στοιχεια για το αντιθετο? και μονο ο αριθμος που επαναληφθηκε το πειραμα λεει κατι σε οποιν εχει κοινη λογικη οχι σε οποιον πιστευει σε δογματα οποτε δεν αλλαζει και ποτε αποψη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτόν πού επρόκειτο νά υποστεί το φραγγέλιο τον έδεναν σε μιά κολώνα και ο ειδικός δήμιος πού εκτελούσε την φραγγέλωση έπαιρνε ένα μαστίγιο βαρύ το οποίο είχε πολλές λουρίδες στην άκρη του, πάνω στις λουρίδες ήταν δεμένες σφαίρες από μολύβι ή μικρά οστάρια, κότσια από αρνί και τις έφερνε με όση δύναμη είχε πάνω στην ράχη δεμένου ανθρώπου. Πολύ σύντομα, απ΄ τα πρώτα κτυπήματα εξεσχίζετο το δέρμα τού ανθρώπου πού εδέχετο την φραγγέλωση και ύστερα από μερικά κτυπήματα ακόμη έφευγαν και κατεξεσχίζοντο τελείως οι σάρκες του και απεγυμνώνοντο τα κόκαλα τής ράχης.

Μου θύμισες τον μακαριστό  :priest: :priest: :priest: :priest:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα